Bebelusi de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oana, nu esti singura care sufera. Si eu ma lupt cu o masea tot de minte care ma doare, iar azi si mie mi s-a umflat gingia in jurul ei si coboara durerea pana in gat. Abia vorbesc si mananc. Dar nu mai sta asa. Mergi fara grija la dentist, nu este nevoie sa renunti la alaptat. Ii zici ca alaptezi si fie te trateaza cu ceva ce nu dauneaza fie intrerupi alaptatul doua zile, timp in care te mulgi. Deci exista solutii. Nu mai sta asa sa suferi. Uite o sa merg si eu, ca sa ne facem curaj Maine sun stomatologul si merg cand ma poate primi.

Fetelor, ajutati-ma si pe mine va rog. De ieri Filip a avut o secretie albicioasa la un ochisor, i-am vazut-o cand l-am spalat, l-am curatat eu si dupa baita ii lacrima ochiul respectiv. Azi dimineata ii lacrimeaza si a facut cojite galbene pe tot ochiul, i-au ramas prin gene. L-am sters cu ser fiziologic, dar nu vad nici o imbunatatire. Sa fie conjunctivita? Ochiul nu este rosu, il tine putin mai inchis decat pe celalalt, nu il mananca pentru ca nu se scarpina la el, dar ii tot curge. Ce mai pot sa fac pana maine cand merg cu el la doctor? Este posibil sa aiba canalul infundat in ciuda faptului ca pana acum n-a avut nimic?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mi-am adus aminte, mai Alex n-a mai facut de 5 zile KK. Nu mai stiu ce să-i fac. I-am bagat de toate in fund... si supozitor si săpun si alte metode si nimic...
Ce să-i mai fac? Marti mergem la doctor si o să-i zic să-mi prescrie ceva să se regleze copilu, ca trage niste pârturi de ma infioară, imi cade părul din nas nu alta!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,

Saru'mina Beatriced , sa va traiasca bebei, sa fie sanatosi si cuminti
Oana, du-te la doctor fuguta, daca este si gingia sa nu fie infectie, exista anestezie si in cazuri din acestea. si cind am fost insarcinata doctorita a spus sa vin fara teama daca e ceva ca sunt anestezice noi. si daca nu are noi, imediat dupa anestezie bea multa apa, ca sa fie eliminata cit mai repede, suna si pediatrul si intreaba, eu cred ca sacrifici 2-3 mese nu mai mult.
Andoix relaxeaza-te mama, si Mtei a avut,si vad ca de 2 zile curge iar ochisorul, este conjunctivita, si poti sa stai pina miine, sterge cu ser fiziologic, NU CU MUSATEL, si eu am stat 2 zile (ca pediatrul era creanga) si in timpul asta am pus lapte de la sin. pune tzatzi si zbang in ochi, o picatura, doua.
Ruxel ec a crescut Bianca!!! si ce frumusica este. poate ne mai vedem si noi, tot in circ?
Laura sotul lui Fran este geolog.

am si eu o intrebare, poate voi stiti mai bine,pediatrii invata dupa aceleasi carti, scoala nu are aceeasi programa,ca fiecare pediatru are stilul lui. de dimineata am inceput sa citesc despre diversificare, pe DC, si m-a luat durerea de cap. da-iportocala, nu-i da portocala, incepi la 3 luni, nu la 4, la 6, la nr. de kg, ca sta in fund, ca nu sta, ca se uita dupa lingurita, ca nu se uita. GATAAAAAAAA ma predau, ma duc sa fac curatenie. pai dupa ce am citit atita m-a luat si frica. ma duc marti la doctor sa il cintareasca si sa vad ce zice.
noi peste o sapt. avem botezul si ne-am tot agitat zilele astea adica io. vineri am fost sa comand luminarea. si am vazut niste buchete de mireasa si luminari de am dat de 3 ori pe spate. am stat in florarie o ora. ma miram ca proasta in tirg,da pe bune, am vazut acolo niste aranjamente cum nu am mai vazut si flori de care nu stiam, nu stiu cum va iesi luminarea, da cred ca o sa vizitez floraria aia foarte des, superrrrrrrrrr. meyyyyy, nici in reviste nu am vazut asa ceva si am intrebat vinzatoarea unde a invatat sa faca, si m-a lamurit, a terminat fac. - peisagistica. si nu m-a costat mult 900.000. o sa pun poza, sper sa iasa misto!!!!
aaaaaa, am cautat ceva sa ma si imbrac , n-am gasit ceva sa ma incapa fara sa ma stringa. in blugi merge?
da m-am hotarit de miine tin dieta lui Loreen, da eu tin 1-1-1.
Bravo Loreen, ce vointa ai! vin din urma
sa aveti o duminica linistita si frumoasa!

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Intre timp m-am linistit. Cred mai degraba ca este de la curent si nu este conjunctivita ca altfel ma gandesc ca as fi luat si eu, sau ar fi facut la ambii ochi. Oricum maine mergem la doctor. Si de unde eram hotarata maine sa dau 400.000 pe o consultatie, sa vezi ce fac eu coada la pediatrul care-i tine locul doftorei noastre sa iau trimitere sa merg unde m-o trimite cu copilul. Deci asta inseamna ca m-am linistit de tot
Aoaleu, Beatrice, ce nasol saracutul Alex sa nu faca kaki de 5 zile. Zici ca nu i-a trecut cu nimic, nici cu supozitor, nici cu sapun... hmmm vezi daca gasesti p-acolo prune si da-i o lingurita doua de suc de prune. Nu e testata solutia ca noi n-am avut probleme. Filip face din doua in doua zile si in ziua de kk recupereaza la greu adica face si de cate 4-5 ori. Dar am auzit multe mamici aici pe DC recomandand sucul de prune.
Lucas, spor la slabit, mami. Cred ca in curand atac si eu dieta asta desi eu sunt predispusa sa traiesc pe pielea mea efectul yo-yo care este al naibii de neplacut. Adica slabesc 5 kile si pun la loc 10. Cred ca mai bine as face sa ma stapanesc dreq cand vin de la sala. Mai, am o pofta de as roade si peretii. Se accelereaza metabolismul si pentru cateva ore bune dupa sala ard tot ce se poate dar ca sa si slabesc ar trebui ca in orele alea sa bag fructe, sau morcovi. Da de unde...? Io bag mancare zdravana nenica, ca altfel ma ia cu lesin la lingurica
Laura noi nu am cumparat nimic. Am facut vaccinul dat gratuit de stat. A facut febra in ziua respectiva si putin a doua zi dar i-a trecut cu efferalgan sirop. Si asta a fost tot. Nu am de gand sa cumpar vaccinurile cata vreme costa de te rupe la buzunare si statul le da gratuit.
Gusta, lasa-l in colo pe ex. Tu slabeste ca sa te simti tu bine in pielea ta si ca sa te simti tu sexoasa. Aaaa si daca poti sa-i dai si cu tifla ca ai nascut si arati bine asta e alta treaba Dar daca nu se poate nu are sens sa te gandesti la asta. RELAAAAAAX
Apropo de vecini. Deci imi vine sa ma sui pe pereti. Avem langa noi perete in perete o vecina cam guraliva si cam de la tara. De-a lungul timpului a avut mereu cateceva de comentat dar am lasat-o in pace. Alte dati era cea mai "buna prietena", se dadea ea ca eu n-o prea bagam in seama. Sa vedeti ce faza face. Desi copilul meu este foarte cumintel si nu plange decat daca ii este foame si asta doar pana ma reped cu tzatza in gura lui, cum ma prinde vecina cum ma taxeaza: ce-a avut ala micu de a plans ieri? Mama mama ce mai plangea? Io de colo, nimic ce sa aiba, mai plange si el cand ii este foame, ca in rest e cuminte nu cred ca v-a deranjat. Si mereu ma intreaba acelasi lucru de imi vine sa-i zic sa zica mersi ca copilul meu plange maxim 30 de secunde pe zi, si taman atunci se nimereste ea sa ne auda

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Buuun, deci am schimbat Milumil cu Nan. Prima oara a hapait 150 ( asta e f. mult pt. ea). Apoi...ca sa-o citez pe Loreen - lulu. Per total mananca tot atat -550-max600 pe zi. Doar ca in loc de 5 mese, acu' am trecut la 6, cred ca il digera mai repede. Mie mi se pare mai bun laptele, e mai subtire si se dizolva mai bine decat milumil-ul, da' se pare ca parerile mele si ale fica-mi nu corespund Schimbarea nu a fost chiar ok, adica ieri a avut gaze la greu, ziceai ca e o motoreta la funduletul ei...

Si acum ANUNT MARE: se tareste pe burta. O lungime de pat- 20 de minute, cu chiote, oftaturi, tipete... Si somn beton dupa....
Cred ca suntem oarecum intr-un cerc vicios- fiind slabuta se misca usor- si continuu- si cred ca si asta e un motiv ca e asa manechinuita.

Pentru durerea de dinti - eu stiu de gargara cu HEXORAL- asta clar nu afecteaza lapticul. Exista si pastilute de supt- Hexoralette- da' nu stiu cum e cu alaptarea...

Androix- naspa vecina- las-o in nesimtirea ei si nu-ti mai bate capul... Noi nu avem vecini in lateral, iar cei de sus nu prea stau acasa...raman cei de jos care au un baietel de 4 ani- parca ieri il auzeam plangand Se aude clar- ca atunci cand incepea Patricia sa planga baietelul o imita Totusi cand m-am intalnit cu mamica lui mi-a zis -ce bebe cuminte, nu l-a auzit pana acum plangand

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Beatrice, multumesc, dar nu ma ajuta cu nimic daca dr. e din Bucuresti...eu stau in Constanta.
Androix, eu mi-am facut curaj si maine la 9.30 sunt programata la dentist. Tu?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am pus in album poze de la botez si de la munte...
Monu- parca zicea ca dupa botez i-a mers bine ... -imi pare rau ca vorbesc cu pacat, da' noua din ziua aia a inceput sa ne mearga rau...
Da, sotul meu e geolog. So ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,astazi am urmarit emisiunea KiloCruciada pe Realitatea Tv.Astazi a fost intervievata Sanda Ladosi care arata extraordinar de bine,avea si antrenorul ei personal.Spunea ca a slabit peste 20 de kg in decurs de 4 ani,face mult sport si maninca foarte sanatos, gen Montignac.Deasemeni a vorbit si un medic endocrinolog si spunea ca dietele de genul 3-3-3 sau 1-1-1 nu sint indicate si sint de scurta durata.Si pastilele au un efect de scurta durata sau chiar nici un efect.
Eu ma simt foarte bine cu Monti si fac si sport,am sa fac si masaj anticelulitic si mezoterapie si sper ca intr-un tirziu sa ajung la rezultatul dorit chiar daca dureaza mai mult.Sanda Ladosi m-a convins..

Numai bine

http://community.webshots.com/user/anky2100
http://community.webshots.com/user/cristil102

AncaCristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea, mama lui Eric Andrei - tocmai ma uitam peste pozele tale. Tb sa-ti spun cateva cuvinte, Eric e un bb mare, dar e un un scump.
Imi plac pisicile tale, in special Sasha, care nu stiu ce rasa e, persana alba??, am avut si eu 2 pisici birmaneze, ca Boo al tau, dar a trebuit sa le gasesc alta casa, cu putin inainte sa intre Andreas in viata noastra, dar sunt inebunita dupa cats.
Si ultima chestiune, voiam sa te intreb, sotul tau nu e cumva actor, dar cred ca mi-am raspuns la intrebare vazand pozele de la cununia religioasa, unde in spatele vostru mai este un actor din "In familie", am dreptate?
Rochia ta de mireasa, iti spun sincer, e superba, am ramas cu ochii multe min. pe ea, admirand-o, superba!!!

Eli mamisor de Bianca & Andreas

http://community.webshots.com/user/1972e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Hello

Spuneti-mi si mie unde gasiti voi de cumparat jucarioare care se agata de pat? Fran am vazut la tine in poze ca ai asemenea jucarii agatate de patutul fetitei? Au pe labutze arici, nu? Si spune-mi, Annelise este incantata de caruselul acela pe care il ai la patut? L-am vazut si eu la Miniblu (tot de-acolo l-ai luat?), dar nu m-am indurat inca sa dau 2 milioane pe el.

Lucas, in circ nu am mai fost de vreo luna jumatate, pentru ca aici in parc la mine (la Ioanid) s-a format un club de mamici cu bebei de varsta apropiata si tare ma trage atza mereu aici. Dar, daca as sti ca iesi in parc.....am mai veni si pe-acolo.

Azi-noapte bebelina nu s-a trezit ....decat azi dimineata pe la 5.30, a papat si s-a mai trezit la 8.30
Am observat (este a doua oara), ca daca seara este f.f obosita, adica sa nu o las sa doarma vreo 2 ore inainte de baita si masa finala, peste noapte nu se mai scoala. O sa incerc si varianta asta mai multe seri la rand sa vad daca am dreptate.

Ruxel

poze

Mergi la inceput