mamici aspirante de peste 35 ani ?
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Eu am nascut la 37 ani si jumatate un baietel absolut sanatos, care are acum aproape 5 luni. Drept e ca n-a fost nevoie de nici un tratament, am ramas insarcinata natural, cam dupa 9 luni fara proectie. Deja incep sa ma gindesc sa treaca 2 ani dupa cezariana si sa ii fac si o surioara, daca se va putea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Tia spune:
am ramas insarcinata natural dupa trei ani de incercari cu tratamente, ecografii, instilatii, FIV. in timpul sarcinii am avut o singura data probleme, in saptamanile 23-25 pentru ca uterul se dilata mai greu decat ar fi vrut bb. am urmat tratament in spital (3 saptamani) si pana la urma burtica si-a dat drumul si totul a fost ok. am nascut un bb sanatos si frumos
.. aveam 37 de ani si 4 luni
Alexandru (14 iulie 2005)
cristinici spune:
Buna fetelor
ma inscriu si eu la "aspirante de peste 35 de ani"
In curand implinesc 35 si am la activ 2 FIV -uri nereusite dar inca mai perseverez si sper ca voi reusi. Eu am ales varianta cate(FIV) pot pana la 40 si apoi mai vad.
cristinici
danangie spune:
LILUTA imi pare rau daca te-am intristat cu povestea matusii mele. Ideea era ca la 42 de ani a ramas si natural.Fara sa faca analize, etc.Mult noroc.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Chi spune:
Am 35 de ani, doua sarcini in trecut la care am renuntat din prostie si o mare dorinta de a vea un bb.Acum incerc de doi ani fara cel mai mic rezultat
liluta spune:
Danangie,
nu trebuie sa-ti para rau pentru ca nu am fost descurajata de povestea cu matusa. A fost alegerea celor doi sa nu pastreze sarcina, nu o intamplare nefericita. Oricum sunt optimista
chiar daca am ajuns la 40 de ani si nu s-a implinit visul meu. Singurul lucru, ma gandesc ca la matusa ta nu erau probleme legate de sot. Aici noi stam mai prost, cu
. Era bine daca si sotul meu nu avea probleme ca sa avem mai multe sanse. Totusi daca va fi voia lui Dumnezeu va fi bine si pentru noi. Astept cu nerabdare sa vedem ce va fi. Mi-ar fi placut sa avem posibilitati materiale mai mari incat sa nu fie o problema FIV-ul. Pana una si cealalta incerc sa-mi monitorizez ovulatia, sa fiu cat de sanatoasa se poate s.a.m.d. Te pup si iti multumesc pentru raspuns 

cami_b spune:
si eu am 37 de ani si de doi ani incerc fara succes. Am facut stimulare cu clostilbegyt timp de 7 luni fara rezultat. Acum caut un dr. bun. Am auzit de dr. Puscas Mariana din cluj. Voi ati auzit ceva de ea?