mamici aspirante de peste 35 ani ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bacitza spune:

Dragele mele Anemona,Danutza_c,Tia si celelalte fete care participa,
(sau care vor participa la discutii)

Va multumesc mult pentru sfaturi. Voi incerca sa gasesc un dr.bun, (sper ca-l voi gasi) si voi merge mai departe.
Ma simt mult mai bine dupa ce am discutat cu voi. Tot intre noi femeile ne intelegem cel mai bine durerile...
Mi-ati inviat speranta !
Sa fiti cu toatele sanatoase, voi, copilasii vostri si familiile voastre.
Va mai caut dupa ce voi avea ce sa va mai spun.
Pana atunci, sa "auzim" numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Bacitza, eu am 37 de ani. Sunt acuma in saptamina a7-a de sarcina si ma simt bine. Sper sa fie bine pina la capat, traiesc si eu cu fricile “standard”…
Si eu eram ca tine, nu stiam de unde sa incep, asa ca m-am dus intai la un doctor BUN. A inceput cu monitorizari, a descoperit ca am cicluri lungi, majoritatea anovulatorii. Mi-a dat Choragon (Pregnyl) ca sa stimuleze oul sa “sara” , dar nu a mers numai cu atita. Am facut apoi laparoscopie, analizele sotzului (au fost OK) si am trecut pe medicamente – Clomifen in zilele 3-7, Ovestin in zilele 5-15 si Choragon (plus monitorizari). Ei bine, dupa prima luna de medicamente, am ramas… Si sper din tot sufletul asa fie bine.
Incepi cu monitorizarile si analizele sotzului, asa o sa stii „pe ce picior dansezi“.

Sunt multe fete care au ramas gravide la virsta asta si au nascut BBlusi sanatosi, era un subiect pe forum acum citeva luni, cu o gramada de exemple.

Bafta mare!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Felicitari Catrinel 17...sa ai un bebeu sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bacitza spune:

Catrinel, si din partea mea felicitari! De la ce vine "17"???
Eu sper sa nu ajung sa inghit atatea medicamente, dar daca se va descoperi ca trebuie, le voi inghiti, ce sa fac!
Sper sa ai parte de o sarcina usoara, fara greturi si alte alea, s-o duci pana la capat, iar la capat... o nastere la fel de usoara!!! (sa scapi in 1/2 de ora, eventual!) si un bb sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluta spune:

Buna tuturor fetelor si ma bucur ca existati!
Eu am fost diagnosticata cu sterilitate secundara pentru ca am pierdut o sarcina la 34 de ani si am renuntat la alta din cauza analizelor proaste (listeria, clamydia si cmv, toate deodata) aceasta din urma cand aveam 37 de ani. Acum am implinit 40 si sunt total deprimata. Sotul meu are oligospermie. Este ingrozit de preturile mari ale investigatiilor si sincer nici nu stiu in ce directie as putea sa o iau. Asa cum spuneati si voi, este important sa dai de un medic cu adevarat bun. Voi ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

liluta....imi pare rau prin ce-ai trecut....
ceea ce e important la voi este ca ai ramas de doua ori la 34 si 37...ceeea ce inseamna ca se poate!...ca inca se mai poate!...nu dispera.....probabil avortul spontan a fost datorita listeriei....sau altele....trebuie sa te tratezi intai...eventual sotului sa-i dat ceva naturiste....si pot fi sanse natural!....daca nu FIV....dar costa mult din pacate...
insa...cand ai pierdut sarcina la 34....n-ai facut niste investigatii de ce?...pentru ca la 37 abia ai vazut ca ai listeria...chlamidia..etc...?

Mergi la inceput

Diciu, iti multumesc mult pentru raspunsul tau! Am trecut prin multe cu medicii pe la care am fost. Nu ti se spune tot ce ar trebui sa stii si asta ma deranjeaza mult. Tot ce stiu acum despre problemele pe care le-am avut este prin efortul de a intreba cu insistenta si uneori experientele altora de pe situl acesta. Eu am tratat tot ce a fost de tratat iar acum sunt in perfecta stare de sanatate. Sotului meu (care intre noi fie spus este destul de refractar la pilule),
i-am dat Maca de la Forever, vreo 3 luni, apoi vitamine A,C,E + minerale, alte 3 luni, si zinc in mod special pentru ca am citit de importanta lui in alimentatie. As fi vrut sa-i dau branca ursului dar ma refuza de fiecare data datorita gustului.
Eu am luat vitamine, pregatitoare ale organismului pentru sarcina, vreo 3 luni. Acum nu stiu ce sa zic. Ma tot gandesc ca varsta asta de 40 de ani nu ma avantajeaza si poate ovulele nu mai sunt in stare sa dezvolte sarcina. Am citit de asta undeva. Am observat ca nici mucusul nu mai este asa "bogat" cum era in urma cu 5 ani, sa zicem. Am citit de Trecid ca ar contine o substanta ce determina fluidificarea mucusului cervical. Sa vedem luna aceasta.
Acum am mai iesit dintre gandurile negre si m-am mai luminat dar mi-a fost greu de tot.
Oricum nu sunt o pesimista dar ma darama asteptarea.

Mergi la inceput

la D-na Denisa protopoescu ai fost?...am inteles ca e f buna in infertilitate si in acelasi timp un om dragut si f amabil...nu cred ca e bine sa astepti asa luna de luna...trebuie sa te monitorizeze un medic...si sa vada ce e de facut...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si eu am facut Fiv la 34 de ani si la 35 am nascut o mandrete de baietel fiind suspecta de sindrom antifosfolipidic.Deci curaj se poate. La mine copilul a venit dupa 11 ani de tratamente si plimbari pe la dr.Ca si Anemona dr Denisa Protopopescu a facut minuni - primul fiv si reusit din prima, iar acum minunea mea se numeste Mihnea-Gabriel.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Diciu, adevarul este ca mi-as dori mult sa dau de un medic cu care sa pot discuta linistit fara sa ma intrebe ce am asteptat pana acum, sau ce mai vreau la varsta asta. De d-na Denisa Protopoescu nu stiu nimic. Unde lucreaza si cum pot ajunge la ea? Vad ca voi stiti mai multe.
Monica-Elena spui ca ai facut FIV. Spune-mi si mie un pret daca poti al acestei operatiuni si efectiv in ce consta. Implica o pregatire anume sau cum? Am auzit multe dar as vrea sa stiu de la cineva care a trecut pe aici.
Va multumesc pentru raspunsurile voastre pe care le-am asteptat, marturisesc, cu nerabdare.

Mergi la inceput