Mamici de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
Pai tocami asta e problema.
La noi in fiecare vieri seara este o emisiune, "nasterea un miracol" unde arata nasteri live (ma rog inregistrate) de la spitalul Polizu, unde o sa nasc si eu.
In fiecare vineri seara, stam si ne uitam la aceasta emisiune.....si sincera sa fiu, cateodata nu e prea placut ce vezi;
in plus, din ce am vazut la tv. nu te acopera de la briu in jos...
ci stai pe masa specifica de ginecologie......cracanata ...deci se vede tot.
Cred ca s-ar soca instantaneu daca ar fi de fata, mai ales ca il vad cand se uita la televizo ca face niste grimase de toata frumusetea.
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
J G spune:
Nici eu nu vreau sa stea cu mine atunci! L-am intrebat si pe el si a zis ca stie ca nu m-as simti bine sa ma vada cracanata, transpirata si urland (si este adevarat).
J 15+
toanca spune:
JG, bine ca mai e cineva de acord cu mine.
Credeam ca sunt eu singura care nu-si vrea sotul langa ea in sala de nastere.
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
irinadum spune:
Am sa ma uit si eu vineri seara ca m-ai facut curioasa. In plus sa stii ca chiar nu am zis-o in ideea de a face concurs in care sta cu sotul in sala de nasteri sau nu . Acum fiecare si-a dat cu parerea ( si eu s-ar putea sa imi schimb parerea in urmatoarele trei luni). In plus mai trebuie gandit si ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" .
In fine era o intrebare nu am dat cu parul.
Irina 21+
toanca spune:
Da, nici prin cap nu mi-a trecut cum ca ar fi vreun fel concurs...departe de mine gandul asta!
Fiecare cu parerea lui.
In plus i-am si spus Giovei ca ii tin pumnii sa reuseasca cu ce isi doreste - adica cu sotul ei langa ea la nastere.
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
toanca spune:
Deci, sincer chiar nu va suparati pe mine.
Chiar nu a fost vreo intentie de concurs, pareri pro si contra etc.
Nu vreau sa fii dat u bata-n balta
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
maraki spune:
Ce faceti burtici
Aici, il lasa pe sot sa asiste la nastere iar la sfarsit taie chiar el cordonul ombilical.Si in cazul cezarienelor sant lasati pt. ca mamica nu este adormita, are anestezie locala.In Ro cred ca nu sant lasati taticii pt. ca pe langa sotia care naste, mai sant in sala de travaliu inca vreo cateva mamici care sant pe cale sa nasca, tipa, fac plimbari, unele chiar nasc, sant la vedere, nu pierzi nimic din ce se intampla in sala de travaliu.Aici viitoarea mamica are camera ei de travaliu iar pereti sant antifonati.
Fetelor ieri m-am simtit ceva mai bine, nu stiu daca de la siropul pt. stomac sau de la magneziu.Dimineata in schimb tot am
insa de data asta fara blood![]()
Catalina habar nu am cat are bebelinul meu, nu stiu ce inseamna 14 cm, data trecuta scria 12 deci este altceva.Felicitari pt. vestile bune despre Bianca
Astept sa pui pozele diseara
Dana e frumusica foc fetita voastra
Sa va traiasca, sa fie norocoasa in viata si sa va aduca numai bucurii
Giova mi-a placut si mie leul lui Marco
Si accesoriile pt. patut sant frumoase
Sac de dormit o sa cumpar si eu pt. bebe ca este mai practic, oricum bebeii nu se invelesc pana la gat cand sant mici,trebuie sa fie cu manutele afara din paturica.Nici de perna nu au nevoie...
Irina felicitari pt. baietel
ploua cu vesti bune
Chiar ca ai un grasunel( asa si trebuie
)Abea astept sa pui si tu poze pe forum 
Fetelor eu cand scriu uit ce am citit despre toate
si pe unele va omit fara sa vreau
Intru sa mai citesc inca o data si revin![]()
va pupacesc
17+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Toanca stai linistita .Eu nu imi bat capul de pe acum de cum si ce o sa fie.O sa vedem noi care cum ce o sa se intample.
Maraki merci mult. Sa stii ca si eu stiam ca la cezariana nu ai voie cu sotul inauntru dar in Romania mi se pare normal ca la ce e acolo ( cel putin ce am vazut eu in Cta). In plus imi aduc aminte ca am vazut niqste poze cu o mamica din Germania si ce m-a surprins tare a fost ca in rezerva in care statea a si nascut ( asta dupa pozele care le-am vazut). Oare e posibil?
Despre poze am incercat insa mi-am prins urechile si nde mai pui ca a explicat o fata cu lux de amanunte ce trebuie facut. Insa am sa incerc mai tarziu. Promit.
Sa stii ca eu cred ca de la magneziu te simti mai bine.
Irina 21+
utocatalina spune:
Maraki nu am poze cu Bianca...abia peste 30 sapt. de la Iosup o sa am iar poze....nu am cerut ca nu sunt asa clare ca cele de la Iosup si prefer sa le astept pe alea
...cit priveste asistatul la nastere...eu nu vreau sa asiste Dan, iar el..desi il vedeti mare si barbat, stiu ca ca daca vede singe se face mic de tot
...asa ca o sa stea cumintel afara...i-am spus sa intervina numai daca ma aude tipind
...eu sper ca nu!
Irina ce sa zic eu am fost la eco daca nu sapt. la 2 sapt...iar acum am mers la 3 si urmatoarea va fi tot peste 3 sapt. cea morfologica..asa am vrut eu sa o vad cit mai des, iar daca T mi-a zis ca nu ii dauneaza eco, am facut cit de des am putut eco
...si apropo..dupa tabele, chiar ca sunt babani bebeii nostri..
Daniela zici ca, contractiile sunt ca durerile de ciclu? Eu ce am identificat ca si contractii erau cam asa: brusc se contracta burtica toata dupa care imediat se decontracta...deci nu am identificat durerile de burta ca si contractii...ca eu dureri de burta n-am...oricum tu stii ca ai mai trecut prin asa ceva
, dar pentru mine astea au fost contracti..
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!