Mamici de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata fetelor am sosit...Bianca este foarte bine, e mai mare cu 5 zile...cica are 18 sapt. si 2 zile....are 245 gr...statea turceste cu o mina pe un genunchi si una sub cap...inimioara tot 153 de batai pe minut...T a zis ca bebelina e super ok...mi-a zis ca la A2 si B3 cit are sotul nu se pune promblema de incompatibilitate de grupa si dozari de anticorpi...daca mai am contractii sa iau No-Spa...cica contractiile pot fi chiar foarte dese, dar sa nu ma speri...e bine ca fac pp des...nu este de la vreo infectie urinara...colul este ok....asadar vesti foarte bune...acum pot plac linistita la munte maine...Janina succes..apropo la cabinet am fost singura...Dan zicea ca de ce nu l-am luat sa o vada, dar abia astept sa vad la Iosup ce fata va face cind o va vedea, pentru ca ecograful lui Iosup e mult mai performant si bebelina se vede mai bine acolo..peste 3 sapt. o sa o vada, chiar daca era trist ca nu i-a vazut si el toate degetelele...ca m-a mincat in si i-am zis ca eu le-am vazut!

Bee uite ce mi-a iesit de pe siteul ala:
"After a labor lasting approximately 5 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 8 pounds, 4 ounces, and will be 19 inches long. This child will have light blue eyes and be completely bald." Din toata chestia asta imi place numai partea cu ochii albastri deschisi ca ai sotului!

Cafeluta draguta
Bianca17+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Toanca eu o sa merg la expozitie..sper sa am si ceva bani ca sa nu ma imbolnavesc de tot!

Cafeluta draguta
Bianca17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bravo Catalina, ce vesti bune! abia astept sa ajung si eu, mai e putin de tot.
si zi, te duci la munte? Cand? Distractie placuta!!
Of, fetelor, sper sa vin si eu cu vesti bune astazi... mai devreme eram entuziasmata dar acuma incepe sa mi se faca frica...

J 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina ce de vesti bune.
Bravo !
Pupici pentru degetelele Biancai .

La Baby Expo din cate stiu fara bani, mai rau te imbolnavesti. Asa ca daca mergeti, fiti pregatite.

Asteptam si vestile de la Janina, sigur vor fi tot atat de bune.

Eu sunt tare incantata, fiindca am vorbit la telefon cu Oana si mi-a spus MAMI. Pana acum nu-mi zicea decat mama, asa ca m-am simtit foarte bine sa aud cum ma alinta fii-mea.
Si-a intrebat de bebe. Ce-o fi in capsorul ei ?

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Janina si Daniela mercic...Janina o sa treaca repede timpul si ai sa vi si tu cu vesti bune azi de la eco...Daniela..."mami"...trebuie sa fie minunat...deabia astept si eu...cit priveste expozitia..o sa incerc sa nu ma duc "izmeana rupta pe calator"

Cafeluta draguta
Bianca17+

Mergi la inceput

Fetelor am facut o prostie..de cind am citit ca e bine sa dormi pe stinga...nu pe spate si pe dreapta...2 zile am dormit numai pe stinga si acum am o durere de sold de toata frumusetea..asa imi trebuie daca m-a mincat in ...Nu mai bine dormeam pe ce parte imi venea mie bine? Sa-mi fie invatatura de minte!

Cafeluta draguta
Bianca17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor sau naziua la voi deja.
MA bucur pt vestile bune de la ecografii, si mai asteptam altele la fel.Referitor al dormit, se recomanda mai mutl pe parti, mai ales pe stinga dar cu o perna intre picioare, ca sa se mentina pe acelasi nivel capul, burta si picioarele- eu am avut vreo 3 zile cand ma intepeau si inima si pe partea dreapta, e normal, si am dormit cu perna, asa am reusit, a fost ok, numai pe stinga, acuma pina mai pot dorm fara, dar numai pe parti.Eu in afara d emici dureri de burta, is ok, nici nu stiu exact dc au inceput contractziile Hicks, alea cica exact dupa 18 sapt, dar aici nu se da no-spa, deci nu iau nimic.
O zi buna va doresc!

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, felicitari pentru Bianca.
Abia astept sa-l vand si eu inca o data pe bebe pe 5 septembrie...
Si eu dorm pe partea stanga: de fapt stau pe partea stanga numai pana adorm, ca pe urma nu mai stiu.
Da, eu cred ca nu e nimic grav!

La expozitie cred ca va fi super si cred ca o sa ne faca ochii ca la jocuri mecanice

Dana, e prima oara cand iti zice Oana mami?
Cred ca e tare emotionant

Toanca si bebe Matei 18+

si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Denisa, ce contractii incep dupa 18 saptamani?
Io am tot avut, dar cred ca am zis ca-s dureri de burta, nu contractii...
Trebuie sa fiu mai atenta, nu?

Toanca si bebe Matei 18+

si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Denisa, de cele mai multe ori contractiile le simti ca si durerile menstruale.

Toanca, da, pana acum nu mi-a mai spus MAMI.
Imi spune MAMA.
Dar MAMI a sunat asa de dulce in guritza ei, ca m-am topit toata.
Am rugat-o sa spuna si TATI, dar n-a vrut. Lui ii spune tot TATA, ca si pana acum.
Stie ca pe mine ma cheama DANA, iar pe ea o cheama OAOA .

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput