Buna,
Ma numesc Dana. Sunt mamica a unui baietel de 2 ani si 2 luni. Sunt ingrijorata din pricina unei probleme care am observat-o la dintisorii lui.Partea de sus a dintilor nu este acoperita in totalitate cu smalt. Nu stiu care este cauza deoarece pana la 1 an i-am dat Vigantol. De la 1 an la 2 ani FlourVigantoletten. Baietelul arata foarte bine si mananca sanatos.Am inceput sa il spal pe dinti de la 1 an si 8 luni. M-am adresat unui medic stomatolog ortodont si mi-a spus sa nu imi fac griji ca nu va avea probleme cand vor creste dintii definitivi. Acestia au iesit asa datorita lipsei de vitamine cand am fost insarcinata. Intradevar am inceput sa iau vitamine abia dupa 7 luni. Stomatologul i-a prescris zymaflour si m-a asigurat ca totul va fi bine. Eu sunt totusi ingrijorata deoarece nu am mai vazut asa ceva si nu stiu daca nu va avea probleme pana schimba dintii. Va rog sa imi dati mai multe detalii despre aceasta situatie.
M-as bucura daca mi-ati trimite raspuns pe adresa mea de e-mail: dana_adavid@yahoo.com.
Multumesc mult....