Copil de 2 ani nu mananca nimic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Multumesc mult pentru incurajari.
Inainte manca ceva, putin ce-i drept si eram nemultumita, acum tare as vrea sa manance ca atunci. De vre-o 2 luni e asa. Dimineata ii dau laptele cu cereale. Peste zi nu mai mananca nimic, nu-i dau dulciuri, nici nu prea ii plac, nu mananca nici fructe, nimic intre mese, a renuntat si la lapticul cu cereale de seara. Sper sa-i treaca o data cu vara.
I-am dat inainte, Sanasol, Pikovit, Polyvital. Peritolul nu-l accepta, am incercat sa-l pun in suc, degeaba. Nu stiu cum sa i-l administrez.
Cineva mi-a zis ca exista un sirop Revital Appetit. Stie cineva de el. Pe prospect scrie ca se da de la 3 ani iar fata mea are 1 an si 11luni.
Vom pleca 2 saptamani la munte, sper sa-i revina acolo pofta de mancare.
Sanatate tuturor.

Iuliana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Imi permit sa iti dau un sfat...daca ajungi sa ii dai siropuri pt pofta de mancare (mai ales Peritol, care are efecte tare neplacute pe termen lung) intrii intr-un fel de lantul slabiciunilor...
Va manca mai bine cat ii vei sa siropul, apoi si mai prost...
Scoate-o mult pe afara, miscare multa, somn la ore fixe, mese la ore fixe, fara rugaminti si sa vezi ca nici un sirop nu face mai mari minuni!!!
Si rabdare!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu am avut asa probleme cu fetita mea in vara asta. Nu a vrut sa pape decat suc de fructe si lapte, iaurt, sana. Acum de 2 zile a inceput sa-si revina, am mancat in fata ei si a cerut piftele, zilnic papa dimineata 2 si seara 2-3. Ea nu papa cu paine. Mai ai rabdare si da-i cei place.

Paula19+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu i-am dat Peritol timp de 2 saptamani, la indicatia pediatrei, care mi-a spus ca efectul va mai tine inca 2 saptamani dupa intreruperea administrarii. Din fericire, copila mea a continuat sa manance bine, parca de abia atunci invatase sa manance. Sau poate ca de abia atunci a inteles ca mancarea nu e un bau-bau.
Of! Nu mai tin minte cat/cum i-l dadeam . Cred ca i-l puneam chiar in laptele cu cereale de seara.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Nici al meu copil 2 ani - nu prea mananca... a fost f. cald si cred ca de asta.. in fine am sa ii fac si o coprocultura sa vedem ce este..
Acum cteva zile i-am amestecat sucul cu bors facut in casa si vad ca aa inceput sa mai manance cate ceva... insa nu mai vrea sa mestece carnita si in general mancarea... o vrea pasata sau in biberon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si noi ne luptam cu treaba cu mancatul, insa de cand l-am dus la cresa a inceput sa manance acolo f bine si nu mai vrea sa manance acasa NIMIC... In vara asta eu l-am dus la soacra-mea la tara, se pare ca acolo i-a prins bine ca a stat toata ziua afara ca a inceput sa manance.
Insa ma gandesc cu groaza ca va veni in Bucuresti si iar o sa mance la cresa/gradinita si acasa o sa ciuguleasca.
Si noi am dus lupte grele cu mancatul de pe la vreo 2 ani, se pare ca singura solutie e miscarea si nu alergatul cu mancarea sau cu ORICE produs intre mese. Si de restu', multa rabdare si tarie sufleteasca...
Va tin pumnii !

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Iuliana,

Bine ai venit in club

Si eu am scris mai acu o saptamana pe forum ca eram disperata cu David. Am fst si in vacanta sperand ca se va schimba ceva..
Ei bine noi am ajuns sa facem un compromis. Stiu ca nu e f sanatos, dar daca asa mananca, am zis, fie si asta!
Deci - am observat ca lui David ii place mult sa pape creme de vanilie si de ciocolata. Le devoreaza. Pun deci legumele mele intr-un borcanel identic cu cel in care se gasesc deserturile lui iubite, si ma asez in fata lui David cu ambele borcanele (cel de legume si cel cu desertul). Si incep: 2 lingurite de desert, 1 lingurita de legume, apoi repede inca o lingurita de desert, 1-2 de legume (functie de cum reactioneaza). Cand ajungem la jumatatea borcanelelor se obisnuieste cu gustul legumelor, asa incat ii dau tot borcanul de legume, iar la sfarsit recompensa: restul borcanelului cu desert.
Asta e! Bine ca mananca si asa.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acum a inceput sa pape si sunt foarte fericita. Nu i-am dat nici un medicament sau ...inearca sa o pacalesti sau sa-i dai ce-i place.

Paula20+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Buna fetelor
Piticul meu are un an si 9 luni si a inceput sa nu mai manance , bea dimineatza 120-150 ml lapte , ziua nu prea stiu ce mananca pt ca sunt la servici si cica mananca cate un danonino si in rest mai nimic iar seara tot lapte si cam atat, cel mai mult ma ingrijoreaza ca a inceput sa slabeasca, am sa incerc si eu cu ceaiul de anason dar nu prea bea ceai........credeti ca daca i-as face laptele de seara cu ceai de anason ar fi bine ? Eu inca ii dau Milumil 3.
Si toate astea sunt pt ca am fost o saptamana la mare si am venit raciti.........
Eu am crezut ca marea ii v-a face bine ....si ......surpriza....este mai rau ca innainte, pe langa ca se trezeste uneori noaptea plangand.

Astept si eu un sfat de la voi, la medic am fost si mi-a zis ca din Septembrie sa incep sa ii dau Calciu.

Mergi la inceput