Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Dragele mele, eu tot pe drumuri mereu! Sincera sa fiu m-am cam saturat, de abia astept sa plecam spre cuibusorul nostru. De fapt...e asa de greu, nu am fost de atita vreme linga cei dragi si acum sa zic ca vreau sa plec,... dar nu mai pot, de 2 luni doar bagaje vad in jurul meu si drumuri cu masina cu un bebe care le rabda pe toate, doarme fericit...dar pina cind, nu ar trebui si el puisorul sa stea intr-un loc!?

Multumim, adriana ( chiar ca ai fost prima!!!), andruzza, mamacita, ariadna, dana_J, multumim mult ca va aduceti aminte de aniversarile noastre micute! Va pupam pe toate si pe bebelusii dragalasi!

Numai sa va zic ce program am avut si o sa avem: de pe 14 pina pe 16 am plecat de la Baia Mare la Tasnad la socrii (socrul preot, hramul bisericii, el Marian, soacra Maria, barbatu-meu Marian, asa ca...), taraboi, multa lume, tiganie, of, of, of, nu le mai suport petrecerile astea "cimpenesti". Dar asa mi-e dat mie sa ma supun dorintelor sotiorului drag, a devenit traditie sa ne "tiganim" dimpreuna de Sf. Maria. Si nici macar pe ai lui nu apucam sa-i vedem cu ocazia asta, caci sunt f ocupati cu tot bilciul care are loc.

Am ajuns luni seara inapoi si vineri dimineata o sa plecam pe linga Tg Jiu, la bunicii mei din partea tatalui, care batrini fiind nu stiu cind mai apuc sa-i vad. Si tare l-ar vedea si ei pe minunica mica. Tot acum e si nunta unei verisoare la care vor merge parintii mei, si presupun ca nici noi nu o sa fim scutiti, chit ca Daviducul e mic si are nevoie de mami pe linga el. Revenim duminica seara, iar luni plecam cu socrii, ca de, cu ei nu am prea stat de cind am venit, si in curind ne luam zborul si cine stie cind mai venim. Locatia gasita,Sovata, cazare rezolvata dinainte, nu! Asta e stilul lor. Dar l-am batut eu la cap destul pe d-nul sot sa caute el ceva si a gasit pe net cica 2 hotele f frumoase care au zis ca au locuri, dar la niste preturi...aoleu (asta asa in caz ca nu se gaseste la fata locului ceva). Nu mi-a placut niciodata sa merg asa, urasc. Dar am ce face!?

Si dupa toata odiseea aceasta mai ramin 2 sapt si am plecat!
Va dati seam abietul bebelin, ce-o mai fi de capul lui!?

Si paradoxal crestem...am ajuns la 7.300 kg.
Si noi dormim chiar de cind am venit in RO, adica de la 10 sapt, toata noaptea de la 10-10.30 pina dimineata, variabil 5-6-7. Am vazut ca spuneti de cum va simtiti sanii dupa atita timp, ei bine, eu in sfirsit inteleg cum trebuie sa simti cind este laptic destul!!! Ca in rest parca nu ar fi nimic. Continuam cu succes alimentatia mixta si in continuare papa bebele mai mult de la mine decit lapte praf.

Am avut problemute dupa ce am baut 5 zile de milumil, drept urmare am revenit la Hipp, dar scaunele mai moi si dese persista. Noi inainte aveam doar un singur scaun pe zi de pe la 3 sapt, iar acum ajungem si la 5, apoase, uneori verzui, urit mirositoare...ce o fi!? D-na pediatru ne-a recomandat Enterol (bacterii liofilizate) pt un presupus dezechilibru bacterian saprofit. Insistam de vreo 6 zile, dar fara o schimbare a nr de scaune. Dar, bebe e vesel fara nici o alta problema, creste in greutate, asa ca nu ma ingrijorez excesiv. Am incercat tot la sfatul ei sa ii dam Hipp HA, dar nu a fost chip, am infometat copilul vreo 2 zile pina sa ne dam seama ca de fapt nu ii place (incercasem sa facem o trecere gradata amestecind cu formula normala, si de aceea nu ne-am dat seama)!

Am reusit sa citesc partial cele scrise de voi si am vazut ca ati povestit si de deochi. Eu nu cred (credeam)in asa ceva, nu aveam destula informatie ca sa procesez si nici nu m-a prea interesat subiectul asa ca nu m-am informat. Dar sa va spun ce am patit la socrii. Cu o zi inainte de Sf Maria am mincat aproximativ ce mincasera si ceilalti, am iesit in multime, ca de, trebuia sa se arate nora popii daca tot venisem de departe (am fost la biserica). Sera toate ok pina pe la 12, dar dupa...am facut abonament la toaleta, mi s-a facut un rau cum in viata mea nu mi s-a mai intimplat, cu greturi, varsaturi. Toata noaptea nu am inchis un ochi. Eu evident am crezut ca o fi fost ceva mincare de vina, dar soacra a doua zi a zis ca a vrut ea sa zica de cu seara ca e deochi. Asa ca a doua zi mi-a stins niste carbuni, chibrituri...(nu ma pricep!) si incet incet m-am simtit mai bine, dar nu chiar brusc si deodata. Sa fi fost sa nu fi fost, nu stiu, ceva tot o fi la mijloc in lucrurile astea paranormale, sunt atitea pe care nu le intelegem despre corpul asta al nostru!

Va pupi acum ca plinge minunica!
Oana si Daviduc

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

uite ca pina am scris lungime de mesaj ne-au mai spus si altii La multi ani!

multumim mult Daria, Rox!

Am vazut ca a revenit si Anca Micaela, La multi ani Emei!!!

Pupici tuturor!

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor

printre cratite si alte alea mai apuc sa intru si eu sa va spun ca tocmai am primit un mail de la mathercare din anglia , si fac delivery si in romania, nu stiu cat costa mi-au spus ca e in functie de cat e de greudar daca-i spun exact ce vreau sa cumpar imi spune si ea cat costa, vreau sa va zic ca au niste preturi de-mi vine sa ma urc in avion sa ma duc pana acolo , foarteeeeeeeeeeee ieftine sunt la reduceri dar reduceri adevarate nu ca la noi 10 lei , sa intrati in schim pe siteul de la marks and spencer sa vedeti acolo hainute de bebelini si ieftine de am innebunit , acum 3 zile i-am luat lui cezar de la marks and spencer un set de 7 body-uri si au costat 1.220.000 lei , am zis ca merita ca sunt tare bune si cand ma uit pe site in anglia erau la juma de pret , o pereche de ciupicei aici sunt 650 mii la reduceri la pret normal 950 mii acolo la reduceri 3 lire deci vreo 150 mii , saptamana viitoare vine o prietena din anglia si probabil ca o sa aiba un geamantan in plus pt cezar, si probabil o sa ma omoare sotul , dar merita ...ma duc sa fac comanda

revin mai tarziu daca nu ma arunca pe geam

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

www.mothercare.com
www.marksandspencer.com

intrati si voi sa va dat cu parerea
am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Vai de mine! da ce-i cu linistea asta?!
ocrainic Si mai rezistati? Aveti intr-adevar un program ffff obositor. In cat timp va intoarceti la cuibusorul vostru?
adrianafedorca am intrat pe siteuri.Lucruri f frumoase si bani pe masura.Nu ca la noi!Multumim. E jaf curat ce se intampla cu preturile din Ro. Asa ceva...

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

ce-i cu linistea asta? asa repede v-ati bagata la nani?
eu mai am putin si cumpar tot magazinul ....

pupici si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neata! (v-am zis eu ca va dau trezirea...)

Adriana - du-te si la magazinul lor (pt Mothercare) de la Pta Dorobanti. Da' esti sigura ca cu tot cu taxe de transport (in afara de cazul in care ti le aduce prietena ta) nu te duce la mai mult decat ar costa aici? Body-uri si eu i-am cumparat Irinei de la M&S, sunt tare frumoase, si mi-am mai luat si eu niste fuste la reduceri, ca e magazinul meu preferat. Sa-mi spui daca faci comanda pe net, si eu as fi interesata.

Daria, sa stapaniti sanatosi tricicleta!

Rrox, lasa ca ajungem noi si pe munte din nou... Chiar il intrebam ieri pe sotul meu, dupa ce am vb cu tine, daca nu ii e dor de un Malaiesti.Poate dupa ce mai creste nitel Irina sa o putem lasa la socrii.

De unde pana acum se sucea pe burtica accidental, de ieri face rostogoliri non-stop, si a descoperit ca-si poate infige mai bine degetelul in gurita, stand pe burta. Tocmai mi-a tras niste racnete ca eu ma incapatanez sa o mut pe spate. Are rost sa o intorc la loc daca ei ii place asa? Ma gandesc ca de vreme ce e capabila sa se mute singura, poate as putea sa o las asa, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Aseara facusem liniste pt.ca amutisem privind pe site-urile indicate de Adriana.Curat jaf la noi,cred ca nicaieri in lume nu mai e asa hotie,mai ales cu lucrusoare de copii,ca la noi.Mai intrasem eu pe mothercare,dar sa fiu sincera nu sesizasem preturile,cascam si eu gura ca la vitrine.adriana,te rugam,daca nu ti-e cu suparare,sa ne spui si noua ce preturi iti comunica cei de la mothercare,ca am si eu un card de golit
daria,sa stapaniti sanatosi vehicululAm si eu o curiozitate:cum va plimbati voi cu el?Banuiesc ca in picioare si cu tricicleta intre ele
andira,tu esti cocosul forumului in ultima vremePupici Irinei cea rostoglitoare.ea ar vrea sa doarma asa?
Eu am mai dat o raita pe la Iana,daca stiti magazinul,si am gasit niste lucruri bestiale si la preturi rezonabile.Nasa mea zicea ca sunt pomana fata de ce se practica la Iana in Buc.,pana sa-l desfiinteze.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daca tot sunt singurica pe aici,sa va mai spun.Aseara am fost la"On plonge",ca mi-era pofta de niste fructe de mare.De data asta Alexutul a fost model de cumintenie,a dormit de cand am ajuns-am avut noroc sa gasim imediat masa,desi era full terasa- si pana am cerut nota.asa da,deci se poate!L-am premiat cu multi,multi pupici si o baita cu multa apa,pentru ca ii place sa se balaceasca exact ca o ratusca.Apoi a papat si a dormit 9 ore.Imi mai da si mie cate un ragaz

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

mamacita cum sa nu, cum primesc raspunsul de la ei va spun si voua

fetelor eu nu-l mai inteleg pe cezar , cateodata e asa disperat sa pape la tzitzi ca daca-i bag biberonul urla ca...cateodata cum a fost azi dimineata l-am pus la san si urla , i-am dat biberinul si a halit 105 ml, vad ca milumil 2 ii place mai mult

Mergi la inceput