Mamici de iulie - august (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana C spune:
Adriana, nu am incercat inca. Daca vrei, trimite-i bani mamei tale pt asta, sa ii dea la o biserica.
Am pus niste poze cu Eva la 6 sapt.
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Lory2004 spune:
Anis, bebe Rares e foarte bine. In afara de o mica iritatie la fundulet si nas infundat cateva zile....altceva nu a avut... Ma minunez pe fiecare zi cum creste si mi-e din ce in ce mai drag. Sambata am fost la o plimbarica mai lunga cu masina la parintii mei la Pitesti si a fost super cumintel...a papat si a dormit...cred ca e o solutie foarte buna pentru bebelusii care nu dorm plimbatul cu masina. In rest ce sa mai zicem... ne pregatim pentru botez...speram sa avem o petrecere reusita petru bebe Rares ...am gasit restaurant si biserica si azi mergem sa tiparim invitatiile si sa gasim baloane colorate.
Pupici
Lory si bebe Rares 15.07.2005
acusor spune:
Oana, Adriana, saru'mana pentru raspunsuri. Eu sper sa nu le folosesc dar nu se stie ce fomist o sa fac. Eram putin nesigura cu fiertul lor pentru ca am vazut pe prospect ca scrie ca nu trebuie folosit sterilizator cu aburi si ma gandeam ca nici fiertul nu e indicat.
Dar cu tetinele ce se face? Se fierb (sterilizeaza) si ele de obicei?
Pupici 
acusor 39
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
Lory2004 spune:
OanaC e frumoasa foc printesa ta!!! Si parca pe zi ce trece e si mai frumusica...
Adriana, incearca sa-l acoperi pe Aidan pe burtica cu ceva (mai ales cand doarme), sau daca stai langa el pune manuta ta pe burtica lui. Dr. mi-a zis ca de obicei ceva cald pe burtica ii linisteste pe bebelusi, sau eventual incearca sa-l adormi pe burtica
Daca e asa suparat e posibil sa aiba colici. Un pup de la mine pe burticutza lui ca sa-i treaca.
Kulta si Acusor suntem alaturi de voi...adevarul este ca ultimele zile sunt cele mai grele.
Pupici
Lory si bebe Rares 15.07.2005
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Katink
Buna fetele mele!
Codruta, bun venit! Sa iti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Kulta, ce faci? Cum te simti? Ceva semne?
Cocoloasha, sa iti traiasca pruncul, tare dulce este
Eu azi sunt mai bine ca Emma a dormit azi-noapte cate 3 ore, si tare bine mi-a prins si mie, dar dimineata intre 9.00 si 12.00 iar a avut program de uitat pe pereti, apoi a adormit si inca mai doarme...
Pe la 15.00-16.00 vine moasa la noi, sa ii faca baie, o cantareste, se va uita si la uterul si atele mele cum se cicatrizeaza, sper sa fie totul bine.
Monai, felicitari, a luat foarte frumos Sara in greutate. Si pe Emma a cantarit-o ultima oara vineri si avem 3700g, dar parca nu imi vine sa cred ca are asa de mult. Luni cand am iesit din spital avea 3330g (de la 3510g cu cat s-a nascut...). Oricum mai vedem azi cat mai cantareste la o saptamana de la iesirea din spital...
Acuma ma intind putin, poate fur un pui de somn pana la urmatoarea masa a Emmei
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
Off, Katink, pierd dopul de fiecare data cind merg la baie dar nik inca. Si tot sper...
>Sa stii ca babaii pot lua in greutate foarte repede asa ca e norrmal.
K39
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Un sfat - poate ajuta la bebeii cu colici.
Aidan s-a smiorcait ieri mai toata ziua si nu mai stiam ce sa fac...pe babycenter parintii spun ca sunetul aspiratorului ajuta la calmarea bebelui.Am zis sa incerc pt ca incercasem toate celelalte variante si....A FUNCTIONAT!!!!! A adormit in 2 min si aspiram chiar langa el.
Nu stiu daca functioneaza la toti copiii dar merita incercat daca nu mai stiti ce sa faceti.
Eu m-am gandit sa imi iua un cd cu sunetul aspiratorului si al uscatorului de par ca am gasit pe net un site ce are numai produse anticolici aici : http://www.colicshop.com/
Sper sa va ajute
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Adriana, cred ca sunt cam 2 luni de cind postam ceva asemanator. La noi a functionat atit aspiratorul cit si foen-ul si am avut colici cumplite.
Bafta multa.
K39
Poze cu noi
codruta_grg spune:
Mie mi-a dat doctorita sa i-au si Materna (1 pastila/zi) si Calciu Lactic (2 pastile/zi). Ati luat careva din amandoua, asa cum mi-a dat mie?
Codruta & printesa Petra 9 august
poze
blackpanterro spune:
Oana ce imi place de Eva, ii o grasuta in roz - hihi.Si eu o sa pun poze noi cand face Aidan 2 luni.Pana atunci mai astept :)
Acum doarme in swing - Doamne bine ca avem swing-ul, e cea mai buna achizitie.
Kulta, am uitat ca ai postat si tu, uit tot :).Oricum a functionat la Aidan.
Lory, nu stiu ce sa spun, dr spune ca nu sunt colici ca ii asculta burtica si nu aude nimic.Cica asa se face sa vezi daca sunt colici.Habar nu am, vad ca azi ziua a inceput bine.Normal in timpul zilei e smiorcait.Voi vedea azi.
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
codruta_grg spune:
Eu am avut facuta episiotomie. Dupa 6 zile nu ma mai doare si pot sta pe fund. Oare se poate desface? Pot fi probleme daca nu ma doare? Voi cu ce o ingrtijiti in afara de apa si sapun?
Codruta & printesa Petra 9 august
poze
KULTA spune:
Codruta, nu cred ca poate"crapa" atita aimp cit nu soliciti muschii perineului prea tare. Nu trebuie "ingrijita" cu nimik si nu trebuie exagerat nici cu sapunul. E bine ca nu te mai doare. Asta inseamna ca se vindeca bine.
K39
Poze cu noi