Mamici de iulie - august (85)
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
Acusor eu am facut cu fire resorbabile.Eiu din a doua zi seara puteam sta in fund, dar treaba de cusatura, de maiestrie tine clar de dr.Era o fata saracutza, care i-au pus firele cam strans ...si se chinuia..vai de ea..
Pe mine m-a durut vreo 3 zile...si gata...dar la mine nu m-a durut epiziotomia cat m-au durut oasele..treaba cu osteoporoza de nastere..asta e..
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Andatudor..intai si intai bafta la mare intalnire!
Cu crema e vorba de Body Milk Kids de la Bubchen, cand a venit dr neonatolog acasa asta mi-a recomandat-o, a zis ca pana se decojeste pielea sa folosesc asta si nu ulei.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Neatza!!!! Hop si eu obosita numa numa dupa noaptea de sambata sunt inca varza cu somnul. Sper sa recuperez candva nu stiu cand...
Andrei a fost un baietel exemplar sambata dupa amiaza la botezul lui, avem un crestinel simpatic foc!!!
Nasii lui au fost topiti dupa el si au zis ca e cel mai cuminte bebel ...ce m-am mai mirat cand eu stiu cat ma plange noaptea hmmm ce impresii face smecherul ![]()
In biserica a stat cuminte de tot la nasa in brate a dormit, iar la apa a tras doar un ticnal scurt cad l-a apucat popa de sub brate dar cand l-a bagat in apa calduta i-a placut
Toata lumea a fost incantata de "bijuurile"lui
si de cat de cumintel a stat. Sunt super mandra de el dragalasul. A fost super!!!!
A doua zi la baita a fost la fel. La prima lui impartasanie a baut tot vinul din lingurita cu maaare placere, mai voia ![]()
A si a foast o faza belea in biserica: la mom in care nasii tre sa se intoarca cu copilul cu spatele la altar si sa repete acolo dupa popa ma lepad de satana etc... popa a zis va intoarceti cu spatele bla bla...si sa vedeti voi frumusete de toti invitatii mei din biserica (mai ales femei ca venisera mai mult ele) cum s-au intors ca la concurs cu totii spre perete
si popa zicee hheee nu toata lumea da imi place ca ma ascultati
A fost mortala faza !!!
Poze inca nu am de la biserica, am facut ba cu aparat foto obisnuit, ba filmat si mai dureaza pana pot prelucra ceva din alea. O sa pun acum doar cateva de ieri de la baitza lui cu nasa.
In rest petrecerea a fost ok, bine ca am scapat
ca tare e obositor pana dimineata si nici nu s-a prea dansat asa ma rog...a trecut. A fost ok. Am dansat si eu Emenaito dupa un secol
de mi-a zis nasul ca fac laptele batut si nu mai bea baiatul ![]()
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
KULTA spune:
Acusor, nu mai stiu ce sa zic. Sper sa nasc, cit mai curind posibil pentru ca nu-mi mai gasesc locul pe niciunde. Mai sunt si foarte obosita si am prins si un virusel de-mi curge nasul.
Nastere usoara si pupici
K39
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
De abia acuma incep sa ma obisnuiesc sa imi i-au in brate puisorul si sa o schimb. Cu alaptatul stau mai greu, pana o pozitionez la san dureaza. Suge, suge si apoi incepe sa se uite pe pereti, nu doarme. Si totdeauna face caca in timp ce o alaptez si dupa. Voi ii schimbati dupa ce papa????
Si mai am o problema, nu ragaie nici cum. O tin in toate pozitiile si nimic.
Ieri a fost tanti doctor pana la noi si mi-a recomandat sa o spal cu musetel pe la pliuri, pana vom putea sa ii facem baita (tot in musetel). Fara creme sau uleiuri acuma.
Va pup, si va multumesc de primirea calduroasa care mi-ati facut-o!!
Codruta & printesa Petra
poze
KULTA spune:
Iar suntem putintele azi. Eu continuu sa pierd din dop(oare cit o fi de mare) si sa nu mai am rabdare.
Vreaaaaaaaaaaaaaaau sa vina mai repede.
K39
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
acusor spune:
Kulta, te inteleg. Nici eu nu mai am rabdare.
Intr-adevar, e liniste. Toate mamicile sunt ocupate cu bebeii. Numai gravidele mai sunt pe baricade ca nu mai au rabare.
Pupici 
acusor 39
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
cocoloasha spune:
Buna fetelor,
Intru si eu intr-o pauza de somn de-a lui Alexandru mic ca sa va pun niste pozici cu el ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/album?.dir=/9570
Oriadam,in legatura cu nasterea la Polizu : spitalul este foarte curat,incearca sa dai ceva sa stai in rezerva cu bebeul (daca nu stai in rezerva,te vor duce intr-un salon cu inca 10 mamici dar fara bebe si asta e destul de nasol pentru ca nu-ti dau bebeul la alaptat si risti sa-ti pierzi laptele)Eu am dat 500.000 ca sa stau intr-o rezerva,dar cred ca am avut noroc ca am dat doar atat.....Nasterea m-a costat 100 EUR + 500.000 la moasa.Anestezie peridurala n-am facut pentru ca doctorul meu a ajuns la spital cand aveam deja dilatatie 8 si era prea tarziu.Te sfatuiesc sa-ti faci pentru ca este destul de nasol fara
.In rest......bani,bani,bani......trebuie sa dai pentru ca fara.......nu te baga nimeni in seama......toaleta vaginala se face de 2 ori pe zi (dimineata si seara) = 50.000 buc.Erau fete care dadeau si 20.000 si 30.000 - eu am dat 50.000 ca sa fiu mai sigura.Sa ai la tine multe hartii de 50.000 si de 10.000 ca ai nevoie.
Cam asta.........daca mai ai intrebari,iti stau la dispozitie

Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos !
Cocoloasha,mamica fericita de cocolosh mancacios 
cocoloasha spune:
Fetelor revin cu informatii despre alocatii :
"Potrivit legii, persoanele care au copii beneficieaza de alocatii din partea statului. Aceste ajutoare banesti sunt de trei tipuri: alocatia pentru copiii nou-nascuti, alocatia familiala complementara sau de sustinere pentru familia monoparentala si alocatia de stat. Actele pentru a primi alocatia la care aveti dreptul se depun la primariile de sector sau din localitatea unde aveti domiciliul. Alocatia pentru copiii nou-nascuti e ca o prima de nastere, care se acorda o singura data pentru copilul care nu a depasit varsta de sase luni si, totodata, pentru primii patru copii. Cuantumul este de 186 lei. Aceasta se acorda in baza unei cereri, insotita de actele doveditoare. Actele necesare sunt cerere tip, actul de identitate al mamei, certificatul de nastere al copilului, livretul de familie, certificatele de nastere ale copiilor nascuti anterior (daca este cazul) si negatie de la sectorul sau din localitatea unde a fost inregistrata nasterea copilului, daca este alta decat domiciliul din actele de identitate ale mamei. Alocatia se acorda pentru luna urmatoare lunii de nastere. Alocatia familiala complementara si alocatia de sustinere pentru familia monoparentala sunt forme de sprijin pentru familiile cu copii. Beneficiarii sunt familiile alcatuite dintr-un singur parinte si copii (cu varsta maxima de 18 ani). Cele doua alocatii se acorda doar familiilor care realizeaza venituri nete lunare de pana la 160 lei pentru fiecare membru de familie. in ambele situatii trebuie ca fiecare copil care a depasit varsta de 7 ani sa urmeze o forma de invatamant organizata. Aceste alocatii se acorda in baza unei cereri insotite de actele doveditoare privitoare la componenta familiei si veniturile acesteia. Actele necesare sunt cerere tip, livretul de familie (original si copie), CI/BI ale membrilor familiei care au implinit 14 ani (copie si original), certificat de nastere (copie si original) si acte privind veniturile nete realizate de membrii familiei. Alocatia de stat se acorda copiilor in varsta de maximum 7 ani, inclusiv pentru cei care implinesc aceasta varsta, pe tot parcursul anului scolar pana la data de 31 august. Solicitarea se face in numele copilului de catre unul din parinti, tutore, curator sau persoana careia i-a fost dat in plasament familial/ incredintat spre crestere si educare. Cuantumul e de 23 de lei lunar. Actele necesare sunt cerere tip, actul de identitate al unuia dintre parinti (copie si original), certificatul de nastere al copilului (copie si original)."
Cocoloasha,mamica fericita de cocolosh mancacios
caterina71 spune:
Felicitari Irina pentru Alexandra Ioana! Ai vazut c-a fost maricica, chiar daca te-au tot speriat la masuratori. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Iar tie refacere usoara si laptic din abundenta!
Anda, sa-ti traiasca Bubu mic, sa fiti amandoi sanatosi!
Codruta, bine ai venit printre noi!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)