Mamici de iulie - august (85)
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
Acum am dormit exact cand doarme si Ingrid, de 2 zile fac asa..si e super bine.adica am forta..incerc sa ma obisnuiesc sa dorm cand doarme ea...si sper sa si reusesc
..
Si am pus cateva poze cu bebelina:
INGRID-ingerashul pe care mi l-a trimis Dumnezeu
AniS si
Ingrid*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
bAly spune:
Felicitari noilor mamici si sanatate multa bebeilor!!!!
Ne inscriem si noi in clubul laptoaselor ;)
Eu ma mulg doar cind simt ca-s prea plini si incep sa ma doara. Cateodata ii mai mulg putin si inainte sa-i dau sa pape, ca altfel curge prea tare si se ineaca (am patit-o de 2 ori). Si mai am o problema: nu reusesc sa-i dau sinul drept ca lumea in gurita si ma doare demi vine sa ma urc pe pereti cit suge. Cu stingul nu am probleme, dar la dreptul nu stiu cum sa mai incerc s-o pun la sin.
In rest suntem binisor, e cumintica, doarme bine -mai ales ziua- se trezeste cam la 3 ore. Buricul i-a cazut de joi dar inca nu i-am facut baita in cadita, am observat ca singera putin buricutu asa ca am aminat sa se vindece bine acolo.
Si noi suntem in perioada de 'napirlire' :). Eu ma gindeam s-o dau cu ulei, dar daca Adriana zice ca dr i-a recomandat sa nu-l dea cu bb cu nimic cred ca am sa mai astept si eu macar pina joi cind mergem la dr si aflam si parerea ei.
Alina
DPN 25 AUGUST si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele
anis spune:
bAly,mie dr neonatolog mi-a zis sa-i dau cu crema de corp nu cu ulei, in perioada asta de naparlire.Eu asa ii dau si in rest astept sa-i cada odata toate cojitele..
Si eu tot asa fac ma mulg cand sunt f plini, uite acum unul curge si celalat e f plin..mai astept un pic pt ca trebuie sa se trezeasca sa pape..daca nu ii mulg un pic.
Si eu am avut aceeasi problema cu sanul stang..si cand a venit dr neonatolog mi-a aratat cum sa fac ca sa ia intreg mamelonul in gurita.La mine sfarcul din partea stanga e mai plat.Acum reusesc, adica pur si simplu, cu o mana imi i-au mamelonul si i-l bag in gura...nu stiu cum sa iti explic..iau sfarcul intre 2 degete de la aceasi mana si ea asa poate sa apuce..
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Anis, nu ma mulg deloc, ii dau tot timpul sa manance.In timpul noptii sunt super umflati dar cand se trezeste mananca ca lupul si se desumfla :)
Cu timpul se va rezolva problema o sa vezi :)
Baly mie asa mi-a spus dr sa nu il dau cu nimic dar daca fetele spun ca poti sa il dai da-l, nu stiu ce sa spun eu nu l-am dat.Oricum naparleste numai pt maxim o sapt si apoi gata(asa a fost la Aidan) apoi l-am dat si eu cu toate celea :)
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
ankak spune:
Salutare fetelor!
Am iesit si noi azi in vizita, abia am sosit si m-am si instalat la calc. sa vad ce mai e nou...
Anda, succes miine, tin pumnii sa fie bine! 
Anis, ce fetita frumoasa ai!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, si tu pe linga ea! Cum te descurci cu caruciorul? Nu e cam dificil de manevrat? Ma refer la transportat daca nu e cam greu.
Codruta, bine ai venit la noi! Mai sintem si din cele care nu au nascut inca dar bagam la cap ce sa facem dupa ce vom naste de la cele care deja au trecut prin asta Cum de s-a intimplat sa nasti asa devreme? La cite saptamini?
Anca si
Matei 37s+ ( miine 38s ura )
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
andre_ea spune:
Buna, fetelor!
Mama, ce bine ne sta pe listuta de mamici!
Noi am iesit ieri din spital. Si am intrat acum sa va salutam. Suntem un baiat maaare si zice mami ca suntem tare frumos. Poze inca n-avem, da' punem imediat ce se poate.
Doamne, ce probleme aveti voi! Sani tari si prea mult lapte! Dati-ne noua. Eu nu prea am laptic si cum bb Tudor Andrei e tare mancacios, nu prea stim ce sa ne mai facem. In spital am facut crize pe tema asta. Pana la urma completam cu lapte praf. Nu vrem, dar nu avem ce face. Bb nu se satura si nu adoarme. Nu puteam sa-l las sa moara de foame.
Am zis sa incerc sa stimulez lactatia cu pompa de san. Cu ocazia asta vad si cat este. Ce ziceti?
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
KULTA spune:
Feteleeee, am pierdut dopul gelatinos. Cit mai am pina nasc???![]()
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andatudor spune:
Anka-merci mult de tot !!!
Anis-am vazut-o pe Ingrid,este ingrozitor de dulce si frumoasa.Mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele in care alaptezi!!!
Tu ce fel de crema de corp folosesti pt. ea??
Andre_ea=bine ai venit acasa !! Eu cred ca este bine sa stimulezi cu pompa,asa se face mai mult laptic.Mult succes!!
Anda si
buburuzu' din burtica 40 azi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
KULTA spune:
Chiar nimeni nu imi raspunde??????![]()
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
bAly spune:
Kulta eu am inceput sa pierd din dop marti seara, si am tot pierdut pina vineri aceeasi saptamina, cind mi s-a rupt apa si am nascut.
Dar cred ca nu e o regula, depinde de fiecare.
pupici si rabdare ca nu mai e mult oricum.
http://community.webshots.com/user/zarzarele