idee

idee | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

ma gandeam ca s ar putea forma un subiect, sau un topic, in care fetele si nu numai sa scrie afacerile FROM home, de care au auzit si eventualele dedesubturi ale acestora, mi a :) picat fisa pentru ca home bussines sunt accesibile in limita timpului disponibil, si pot aduce, cel putzin teoretic un ban in plus mamicilor si in acelasi timp le pot permite sa aiba grija de BB..:)

pareri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

:)

Cea mai buna modalitate sa faci un ban in plus ar fi sa te apleci dupa fisa care tocmai ti'a cazut.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

:)

Cea mai buna modalitate sa faci un ban in plus ar fi sa te apleci dupa fisa care tocmai ti'a cazut.

Alin

*segmentation fault*

faza :) ca tot ai zis de aplecat dupa fise..:

ma duc ieri pe la cumparaturi..:P si imi cade una bucata moneda, o las jos cu intentzia sa ma aplec dupa ea, am lasat o pentru ca eram in toiul solicitarilor: adica spuneam cu elan ce vreau de la raionul cu pricina, pana sa ma dumiresc vine o vanzatoare de la un alt raion si o ia si pleaca..:) Ii spun politicos: era a mea. Vine, se face ca mi o da si are grija sa ajunga tot jos, apoi, cumva enervata o ridica ea si mi o da...:)..concluzia...EU astept sa vina fisele la mine...:P

Mergi la inceput