CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello Fetelor,

Suzi sau Sanziana - cum vrei sa ti se spuna? eu te-am luat direct cu Suzi din obisnuinta si dupa aceea ma gandeam ca poate am facut o gafa, poate e vorba de altcineva - imi pare rau de ce ti s-a intamplat dar e bine ca ati trecut peste asta amandoua. Am vazut pozele, ai o scumpete de fetita. sa-ti traieasca. Imi aduc aminte parca ca am auzit ca esti prin Franta, mi-a zis cineva din belgia - cred ca stii cine. Cat stai prin tara? Se pregateste o intalnire in primavara, poate mai esti prin tara. oricum tinem legatura dar probabil pe mail sa nu plictisim fetele cu astea.

RaliRali sa nu-ti faci probleme ca nasti mai repede, cunost chiar 2 cazuri in ultimul an - hmmmmmm oare de ce atatea cazuri? - de nastere inainte de termen, dar copii au recuperat in scurt timp si acum sunt in grafic. Eu iti doresc ca la tine sa fie totul ok, la timp, si o nastere cat mai usoara.

Ildy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
Deci ne intalnim sau nu?
SUZI, pt fetita care s-a nascut miticuta si a crescut asa de mare...o sa facem poze,sper numai sa ne intalnim
POLI, pe burtic,si fi tare,cu timpul cred ca te vei obisnui si cu societatea aia...stiu ca e diferita...eu te inteleg perfect,aveam aceleasi probleme,numai ca pe mine cei de acasa nu ma prea intelegeau
RALU,ce facem,ne vedem?...sa vad si eu mamici cu burtica,sa-mi aduc aminte ...desii sincer mie nu prea mi-a priit ca graviduta...abia asteptam sa se nasca Robert...mi-a apasat foarte tare pe rinichiul drept si aveam niste dureri ingrozitoare...dar a trecut...eu am nascut mai repede cu 10 zile...dar bine ca s-a intamplat ca daca stateam pana la termen se facea prea mare piticul meu(asa a avut 3200)...si imi era si mai greu..eu am nascut dupa 12 ore...in fine,asta nu conteaza, fiecare organism e diferit..
Eu va doresc bafta la toate gravidutele,!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Crismir, din partea mea e superok, doar sa stabilim exact sa stiu daca iau masina de la sotul meu(as face o ultima sfortare de condus) si sa ne strangem totusi cateva. Ca daca nu, ne putem intalni la mine acasa, eu stau pe Carpatilor, in colt cu Zorilor si si tu si Maria sunteti in zona. Cel mai sigur stiu azi dupamiaza in fucntie si de ce imi zice medicul azi pt ca in ultimele zile am cam avut contractii...sper sa nu ma puna iarasi la hausarest.
Ildy, stiu si eu ca acum nu mai e o problema sa nasc, da tot as vrea sa mai stea bebelina vreo saptamana, doua la caldurica.
Dana, si prietenii mei din CPNT sunt dintr-o generatie mai veche si sunt cam dezamagiti de ce a devenit clubul. Ei se mai intalnesc acum separat in fiecare miercuri si canta la chitara, una alta + ca din cand in cand mai merg la concursuri de dragul vremurilor vechi.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

A,pai RALU,daca nu mai vin fete ai dreptate,ca si eu stau pe Sitarului,e mult mai aproape sa ne vedem aici.
Astept atunci "verdihtul final"!

fetelor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ralirali, cam in ce perioada frecventau prietenii tau CPNT-ul? Eu ii cunosc pe cei de acum vreo 10-15 ani, ma indoiesc ca ar putea fi si ai tai tot de pe atunci, dar poti sa le spui numele postate de mine in subiectul anterior si daca li se aprinde vreun beculetz exista sanse sa ne cunoastem, chestie care m-ar bucura nespus...

Cunoaste cineva strada Fagetului, de la cinema Astra pana in Memorandului, dar pe sus, pe deal? Ce frumoase erau plimbarile pe acolo!
Sau Eminescu, tot pe deal, dar pe partea cealalta. Si pe acolo imi placea sa ma plimb...

Imi amintesc ca prin 90, la o farmacie de pe Lunga aparusera cereale de la Milupa.Erau prafuri pt bebelusi, dar pe atunci nu erau etichete traduse in romaneste, asa incat nu stiam ce sunt. Stiu doar ca aveau o banana si o farfurie de piure pe ambalaj. A cumparat odata o colega si am mancat toate.Nu va pot spune ce bun ni s-a parut pireuasul cu pricina! Dupa aceea am cumparat mereu, ba una, ba alta dintre noi.Ajunsese sa fie meniul nostru favorit la cina...Mi-am amintit pentru ca de curand am luat o astfel de cutie pt fetita mea, si cand le-am desfacut... surpriza! am recunoscut aroma si gustul din tineretie...

Mergi la inceput

Neata, fetelor. Nu am mai intrat aseara pentruca m-am intors destul de tarziu. Bebe e mare si dezvoltata, poate veni acum in orice moment, dar am stabilit totusi cezariana pentru 01 ianuarie.
Mirela, vad ca nici Maria nu a mai dar nici un semn de viata. Ce zici sa amanam intalnirea? Poate, poate ne mai strangem, iar daca nu, ne vedem noi doua sa iti vad si mandretea de baiat. Am o intrebare. Tu la ce pediatru mergi cu Robert? Ca noi pe la gravidute avem o mare dilema in acest sens. Nu cunoastem nici un pediatru bun si cum sa facem sa ne inscriem bebeii la unul.
Dana, prietenii mei cam de trei ani numai frecventeaza clubul asa des, dar o sa le spun.

Ralu 36+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Crismir,Ralu si restul fetelor imi cer mii de scuze ca nu am stiut ca sunteti asa rapide cu scrisul ,eu intru pe aici ,uneori mai des ,alteori mai rar ..cand fixati ceva ,haideti sa facem in asa fel incat sa fie macar 4 -5 zile sa apucam sa citim si sa ne hotaram ,unde si la ce ora , ne putem vedea si dimineata din partea mea
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonsoir fetele!!Nu am mai scris pentru ca a fost bolnava Anna ,am fost in spital doua zile!Acum face kineziterapie respiratorie(a facut bronsita asmatiforma) si e mai bine!
Vorbeati de pediatru bun in Brasov.Eu cunosc una ,care e si prietena si pe care o recomand cu caldura.O cheama Lucia Pustiu,are cabinetul pe Zorilor,aproape de Carpatilor.Telefonul mobil 0740651493!S-ar putea sa gasiti numarul de la cabinet in pagini albe.
Eu am terminat liceul in 1987 la Ind.Rulmentul!E cineva ,poate ne cunoastem?
Pupici

Mergi la inceput

Saluti, fetele.
Corina, merci mult de tot pentru numarul de telefon. E usperok, mai ales ca este foarte aproape de mine.
Maria, nici un bai, haide sa stabilim atunci. Tu cand propui sas ne vedem?

Ralu 36+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ralu eu propun Joi ,ora 11 ,e bine ?...care mai veniti ,daca stati aproape de Carpatilor ,poate gasim un loc de intalnire in apropiere.Veniti cu propuneri

Mergi la inceput