CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
Ce rusine,pe pag 3...slaba miscare la Brasov!
Am adus mai in fata subiectul ca in rest nimic nou de comentat

la toata lumea si un weekend placut!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Pai ce sa fie de spus daca majoritatea fetelor sunt plecate sau pe picior de plecare?
Eu ma bucur ca a inceput scoala si e mai liniste prin casa, dimineata, suntem doar noi fetele.
Sau a inceput curatenia generala de sarbatori?!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
ELI, ca mai esti pe aici.
Noi nu facem curat ca face soacra mea...eu am treaba cu puiul si cu netul...anul asta am scapat de curatenie.
Astept cu nerabdare sa cumpar cadouri de Mos Nicolae si apoi de Mos Craciun...am mare familia si am ceva de cumparat,cate un picut la fiecare... asa de mult imi place iarna si sarbatorile de iarna sunt favoritele mele.
Voi,ce cumparati la copilasi,dar la sotiori?

Hai mai fetelor,pe unde umblati?

si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Saltare Brasovence!

V-am citit mai pe sarite ce-i drept dar n-am avt timp de scris,Martijn e nitel racit si am avut musafiri pe zana maseluta...si am fost cam maraiti.
Elisor,ce mai e nou pe la bv...mai e zapada?

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Hai ca am reaparut si eu in decorul hibernal...
La noi ploua ca in Bacovia si sunt in jur de 12 grade :((
Abia astept sa vina adevarata iarna, cu multa zapada si flori de gheata la geam (dar fara vantul torontonian)!
Deja pe aici au inceput cam toti sa-si decoreze casele, curtile din fata, magazinele...este o feerie de lumina si culoare, pacat ca nu pot si "simti" cu adevarat magia Craciunului, poate fiindca aici nu ma simt "acasa".
Cred ca prin cele afirmate mai sus ti-am si raspuns la intrebare, Mirela. Planuim sa ne intoarcem, nu stiu inca sigur cand anume dar cu siguranta o vom face, mai devreme sau mai tarziu.
In alta ordine de idei, voi pe unde planuiti sa va faceti sarbatorile?
Va pup si...ACTION, nu mai lasati subiectul la coada!!!

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PT ANDREE SI ANDREI!
DAISY, si eu nu prea am inteles de ce nu te simti bine acolo?...din cauza ca nu ai familia cu tine?...scuza-ma daca sunt indiscreta,nu e nevoie sa-mi raspunzi daca nu vrei...dar da-mi mai multe detalii,de ce vrei sa vii inapoi in Romania?...nu poti venii doar in vacanta,sa-ti vezi familia(presupun ca ai parinti,frati aici)...te imntreb si-mi permit asta,pt ca eu am fost in aceeasi situatie ca tine..e poveste lunga..dar eu sunfeream de caldura,imi lipsea zapada,nu cred ca va puteti inchipui Craciun cu soare....dar astae...apoi am venit acasa si acum abia astept sa plec...crede-ma,odata ce te-ai invatat acolo va fi TAAAAAAAAAAARE greu sa te acomodezi aici,nu imposibil dar greu...si nu stiu daca merita...hai ca m-am bagat cam unde nu-mi fierbe oala,sper ca nu am suparat

La Braosv e cald,pt cine nu stie,parca vine primavara...ce ma enerveaza.

ELI,pe al tau baietel il serbezi ca ANDREI?...daca da eu iti zic LA MULTI ANI!, multi de la noi.

si multa sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!!!!
Am revenit si eu...ce-am pierdut,ce-am pierdut??!
Ca veni vorba de impodobit...si p-aici cica au pus niste beculete pe strada dar nu se compara cu Brasovul nostru!!Socru-meu deja a impodobit deja balcoanele cu tot felul de figurine de Craciun,ghirlande de brad..au manie p-aici dar arata bine.De-abia astept sa vad cum arata aprinse!SI eu deja mi-am pus un mini=bradut in camera sperand sa intru cat mai repede in spiritul sarbatorilor de iarna,dar fara zapada,sarmale si bors parca nu e la fel.Dar sa nu picam in butoiul cu melancolie.
Va salut pe toate si spor la lucru. tuturor
25+ Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani! si de la noi pt. toti Andreii si Andreele sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!
Imi deschisesem netul ceva mai devreme dar nu am mai avut cand sa intru pt. ca se facuse ora sa vina Andreas la scoala si l-am asteptat in statie. Ce sa va zic? Sau sa nu va zic? Sunt in stare de soc: a murit doamna invatatoare a lui Andreas. Mi-a zis ca are sa-mi dea o veste trista si ma gandeam ca o fi luat vreun calificativ naspa si cand imi zice am crezut ca mi-a cazut cerul in cap. I-am zis ca sigur nu a inteles bine si am sunat si pe un alt parinte si mi-a confirmat ca e adevarat. Nu pot sa cred, nu mai am nici chef sa fac lectiile cu el, am o stare!!
Ieri dimineata ii astepta in curtea scolii, apoi s-a plans de dureri de cap si acum nu mai e! Nu pot sa cred, 47 de ani!
Sa nu va suparati ca v-am incarcat cu tristetea asta, dar vroiam sa ma descarc ca numai acolo mi-s gandurile.
CRISMIR multumesc de urari, da, i-am dat de dimineata o cutie cu bomboane sa-si serbeze ziua cu colegii si doamna, ca ziua lui de nastere e in plina vara, moama ce mandru era!
Poli multumesc si tie de urari, de ce nu faci sarmale, bors si tot ce iti aminteste de sarbatorile de aici? Sau faci?
Sanatate lui Martijn (Dantje), sa-i treaca raceala si s-o scoateti la capat repejor, cat timp are Martijn?
Asa cum spunea si CRISMIR nu mai e zapada si e cald, ca o zi de primavara.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Pentru MIRELA, ca sa intelegi mai bine, poate sunt una din persoanele care nu se pot dezradacina TOTAL si crede-ma, lucruri care mi se pareau de o importanta vitala in Romania si care nu le puteam accepta, aici au devenit nimicuri, pe cand, maruntisurile din tara au capatat o conotatie existentiala aici si au o valoare incomensurabila acum pentru mine.

------

"Acolo unde dintr-o samanta si o picatura de lumina te-ai nascut..si tot
Acolo unde incercai sa faci primul pas in viata, la inceput mai greu si sprijinit de mama, un pas..doi pasi..apoi din ce in ce mai sigur. Dintr-o data lumea ti se parea mai mica, cerul era mai aproape si sareai in sus, vroiai sa te apuci cu mainile de nori si te mirai ca nu reusesti. Si mama ta care te veghea alaturi cu drag..traiai in Paradis dar nu-ti dadeai seama atunci.
Acolo unde te-ai bucurat pentru prima data cand ai vazut bradul de Craciun, credeai in Mos Craciun si toate povestile spuse de bunici care incepeau cu "A fost odata.." le ascultai vrajit..
Acolo unde ai pus prima data intrebarea "De ce?" si tot Acolo unde ai inceput sa primesti raspunsuri.
Acolo unde ai inceput sa cresti...si tot Acolo unde intr-o blanda zi de toamna vedeai pentru prima data in viata ta litera "A" scrisa pe tabla.
Priveai cu uimire la acele 3 linii ce se intersectau atat de misterios, nu semana cu jucariile care le primisei cadou pana atunci, si litera aia si celelalte care au urmat sunt cel mai frumos cadou pe care l-ai primit Acolo..
Primele emotii Acolo..
Acolo unde ai invatat sa-ndragesti si sa urasti, sa razi si sa plangi, sa canti si sa taci..si tot Acolo unde "Te iubesc" era un frumos inceput de basm iar "Stii, imi pare rau" era sfarsitul lui.
Acolo unde ai vazut pentru prima data muntii, priveai uimit piscurile lor semete ascunse in nori si incepeai sa-i urci curios sa vezi ce e dincolo de nori si tot.. Acolo unde, infiorandu-te de atingerea apei marii incepeai sa inoti, ai fi vrut sa inoti pana dincolo de orizont sa vezi ce minuni se pot ascunde.
Acolo unde intr-o zi de decembrie ai plans impreuna cu toti romanii, ascultai pentru prima data colinde la radio si ai inceput sa speri si tot..
Acolo unde, saturandu-te de prea multa inertie ti-a trecut prin gand ca vrei sa vii Aici. Acel gand avea sa devina o ferma hotarare mai apoi.
Acolo unde asteptai infrigurat in avion, cu speranta si teama sa vii Aici, si tot Acolo unde niste batrani dragi incremeniti si cu lacrimi in ochi priveau cum avionul se inalta la nori.
Si Aici unde la inceput erai total ametit, nu intelegeai mai nimic apoi primele frustrari, pentru ca mai apoi sa incepi sa lupti cu hotarare.
Aici unde din cand in cand iti mai doresti sa fii Acolo..si tot Aici unde atunci cand telefonezi Acolo ochii iti lacrimeaza, iar lacrimile curg Acolo.
Si Aici unde, inaintand in ani, devii tot mai mult amintirea celui care erai Acolo.
Si-ntre Aici si Acolo se intinde tot dorul si viata ta.. "

Cea care spera

Mergi la inceput

Elisor,
Sincere Condoleante pentru invatatoarea lui Andreas.
Cuvintele sunt de prisos...

Cea care spera

Mergi la inceput