CLUBUL BRASOVENCELOR
Raspunsuri - Pagina 11
elisor spune:
CRISMIR e o idee buna cu intalneala dar acum pe frig zau ca nu prea ma trage ata afara doar daca e musai, lunea si joia eu am karate (nu eu fii-miu) in p-ta Sfatului si poate, poate sau in vacanta, dar ideea e buna si sper sa reusim totusi intr-o zi cu mai mult soare.
Subiecte...pai propune!
Poli pai daca stiam atunci cand au fost zilele Bv...am vazut, dar nu mi-aduc aminte multe.
Pe cand vine bb? Pe cine ai avut inv. la Sc.5?
Hai nu mai lasati subiectul la coada!
Eli, Bianca & Andreas
Polixeni spune:
Da,pai in fiecare an am participat la Zilele Brasovului.Super fain!!!
La Sc.5 am avut-o invatatoare pe dna.Carceag Mioara iar diriginta pe dna.Sava de geografie.Iar la mate. pe cine crezi??Pe Burcin!!!Ai fost si tu la sc.5?
se va naste cam pe 13-15 martie la anu'.Acum crestem crestem!!!
Mama ce dor imi e de casa.....aseara chiar mi-au trimis ai ei sms ca ninge. Sa mor nu alta!!! Si cand ma gandesc numai la sarmalele si la borsul de perisoare.....
Daca ma prind cum se face,o sa postez si eu niste poze.
Pupicei
Poli
ralirali spune:
Saluti, Brasovence!
Intru si eu sa va salut. Desi sunt doar de 4 ani aici ma simt 100% brasoveanca si iubesc acest oras. Am vazut ca ati scris despre zapada si m-am gandit sa va trimit niste poze facute azi dimineata de pe geam. E atat de frumos si ninge in continuare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/album?.dir=661f
Ralu 33S
elisor spune:
Poli nu am fost la Sc.5, dar am baietelul in clasa I si ma gandeam ca ar fi o chestie sa fie aceeasi invatatoare. Dar nu este.
Sarcina usoara!
Poze incearca sa faci pe yahoo sau webshots. Hai sa vedem si noi pozici cu tine!
Ralirali (mi se plimba limba, noroc ca scriu nu vorbesc ) bine ai venit!
Mi-e cunoscuta zona cu pozele de iarna, dar tot nu m-am prins.
Sarcina usoara si tie!
Sa va arat si eu poze proaspete
prima zapada si prima zapada 2
Eli, Bianca & Andreas
CRISMIR spune:
Salutare!
POLI,cand ai terminat la Unirea?...si eu tot acolo am facut... pe burtic!
ELI,da,m-ai prins,sunt in pauza de idei..speram sa aflu ceva de la voi... la toti!
Ce frumoase poze cu zapada...si mie imi e cunoscuta zona,dar nu pot spune unde e...upssssssss... RALU pe burtic!
Eu nimic nou...astept sa vad orasul impodobit...nu l-am mai vazut de aproape 4 ani ...ce faceti de sarbatori?...unde petreceti revelionul?
la toate si sanatate!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Daisy spune:
Servus, fetele!
MIE UNA, ZONA MI SE PARE A FI ZIZINULUI, MA INSEL OARE?
Mai vreau poze cu Brasovul inzapezit, pleaseeeeeeeeeeeeeee!
Salut noile forte care ni se alaturara topicului (mamici si viitoare) si speram (cum a spus si Eli) sa nu mai lasam topicul sa lancezeasca pe ultimele pagini (oare chiar nu avem ce sa ne spunem???).
Propun urmatoarea tema de discutie: unde se mai mananca/bea bine in Brasov, la preturi cat de cat acceptabile si ce anume se serveste ca specialitate?
S-au deschis multe baruri si restaurante noi de care unele din noi nici nu am aflat, spuneti-ne si noua locatia si daca merita sa mergem acolo (din experiente proprii, va rugam).
Va pup pe toate si treceti si pe la subsemnata prin album ca am pus poze noi cu fii-mea, la frumoasa varsta de 3 ani!
Pupici,
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
elisor spune:
Pozele ce le-am pus eu cu prima zapada sunt din zona ANL-urilor de la Temelia, voi probabil v-ati referit la cele postate de Ralu?
Unde se mananca/bea bine?! Pai eu nu prea frecventez nici localuri, nici restaurante, nu ca nu mi-ar placea, dar bugetul e destul de redus la capitolul asta. Dar cand o facem ne place mult sa mergem la "Quatro amici", in spate la Onix, unde au pizza pe vatra si specialitati cu precadere italiene dar au si romanesti (mai putin). Am mai fost la "Casa Roma" pe Hirscher, dar nu mi-a placut in mod deosebit ca sa ma faca sa ma intorc.
Sunt chiar curioasa celelalte fete pe unde merg, preturi, ambient, etc.
Buna tema, Daisy!
Ti-am admirat puiuta la 3 ani, 3 torturi a avut???? Wuau!!! Se vede pe chipul ei ce incantata a fost de ziua ei, cantece, cadouri, torturi, copii, ce mai, petrecere in toata regula.
Si eu astept sa vad orasul impodobit si sa se "instaleze" acea atmosfera de sarbatoare. De-am avea zapada de sarbatori ar fi chiar ceva de vis, ca mai nou sarbatorile sunt "chele" de zapada iar ianuarie si februarie ger si mormane de zapada.
Eli, Bianca & Andreas
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Am vazut si eu poze cu fetita ta DAISY,tare dragalasa...si ce dea copii,...sa-ti traiasca si voi pe langa ea,sa va bucure toata viata, de la noi!
Fetelor,eu am cam fost prin unele locuri...preturi mari cam peste tot...deci ce mi-a placut mie:CASA ROMANEASCA,in Piata Prundului,foarte bine se mananca si e rustic,foarte frumos(acolo am avut botezul baietelului meu,)...CASA TUDOR,este pe Avram Iancu,si acolo e fain si mancare super buna,specialitati din peste...dar ospatarii lasa de dorit la capitolul amabilitate...DOLCE VITA,Piata Sfatului,de fapt Hirsher,este mai sus de Pizza Roma,ELI,poti sa incerci aici,mie imi place mai mult si pizza e mai buna,parerea mea,cel mai mult imi place din oras...baruri nu prea am frecventat,e mult fum si ma ustura ochii,desii fumez...ar mai fi ceva locuri,dar astea sunt cele care imi plac foarte mult...daca imi mai amintesc va mai zic....sunt fooooooooooooarte multe restaurante si baruri noi,nici eu nu am apucat sa merg in multe de cand am venit acasa...unele am auzit ca sunt foarte scumpe...astea de care v-am zis sunt accesibile...a,ar mai fi ceva interesant,pe fosta Armata Rosie(acum nu stiu cum ii zice),BELLAGIO(parca asa se scrie)e cu specific italian,dar nu numai,ceea ce mi-a placut acolo este ca au fructe de mare(foarte scumpe,dar pt cine isi permite sunt foarte bune),e frumos ca are o barca mare in interior(este facut de niste fosti baieti care au lucrat pe vase de croaziera,foarte reusit,dupa parerea mea,si ca servicii super ok).
Eu cam asta imi amintesc repede.
Hai ca fug ca doarme piticul meu si vreau sa pap si eu.
la toata lumea si pe mai tarziu!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Polixeni spune:
tuturor,
Am revenit si eu!!
CRISMIR am terminat Unirea in 1998 si pe cine crezi ca am avut dirig?? Pe LUCA!! Iar pe ea-Luca am avut-o la engleza!! Iti poti imagina...trupa de soc!!!
Mai fetelor mi-am tot prins urechile cu pozele astea. Nu stiu zau ce-a iesit. Daca n-am reusit sa nu radeti de mine...
Ce mai e nou prin Bv-ul nostru drag? Auziti ca a fost Etnovember! Ati fost careva?
Va !!!
Poli
http://photos.yahoo.com/gpoli_ro
ralirali spune:
Saluti, fetelor!
Ma bucur ca v-au placut pozele. Este vorba despre Zorilor, vazut dintr-un bloc e pe Carpatilor.
Cat despre localuri, noi mai mancam la Casa Tudor, Millenium sau prin Poiana la Stana sau Coliba. Cat despre pizza, ne place mult cea de la Bricks (in Racadau) si acolo au si niste salate bestiale. Dar mai nou nu am mai prea iesit ca eu de cand cu sarcina (am avut oaresice probleme), nu am mai iesit.
Daisy, mortala printesuca ta, dar cine amancat 3 torturi??? .
Va pup, Brasovencelor si sper sa intrati cat mai des sa nu cautam prea mult dupa subiect.
Ralu 33+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel