Bebelusi de nov-dec 04 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Aime, La Multi Ani pentru Vladut bolnavior si sper sa se faca bine repede. Mai, daca e sa fac comparatie intre Vladut si Alex al meu (ca tot sunt nascuti exact in aceeasi zi) suntem clar in dezavantaj.. Pai uite ce dintos e al tau, si uite cat de multe lucruri mananca si face si pa-pa. Alex are 2 dinti si nu face pa-pa desi ma chinuiesc de vreo luna sa-l invat Las' ca recupereaza el :-))
Din ce simptome povestesti tu, seamana exact cu ce a facut Alex inainte sa-i apara cei 2 dintisori: febra 3 zile, diaree, balonare apoi colac peste pupaza a facut si o eruptie pe tot corpul care i-a trecut insa a doua zi. Deci eu cred ca sunt (alti!) dintisori :-))
Simona, il pupam pe David
Andreea, eu sper totusi sa mai intri, mai.. Cum sa nu mai intri pana in Septembrie?? La Multi Ani Mariucai!!
Felis, eu am pregatit testul dar nu stiu cat o sa stau azi la birou (colega mea insarcinata nu mai vine, gata, a intrat in 8 luni ). Poate imi dai un semn cand poti vorbi la mobil. Nu vreau sa te sun eu sa nu-l trezesc cumva pe Mihaita.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eliza,pupici si lui Alexutul si (noi azi ne-am vazut de 2 ori) De fapt noi pe el, asa, in tacere
Andreea lasa ca va fi bine si aici in Bucuresti, daca nu mai poti intra, poate ne intilnim mai multe. Nu te mai gindi la ce va fi ca-ti creezi stare de neliniste.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Biiiiine v-am gasit! Mi-a fost asa dor de voi, din fericire am citit asta-noapte cam ce ati mai facut.

La multi ani, celor care sarbatoresc astazi ziua numelui si multa sanatate atat lor cat si puiutilor bolnaviori sau cucuiati!

Si vacanta placuta fetelor care sunt in concediu!

Onitza, in principiu a fost frumos dar obositor. Mi-am revazut multe din rude, nasii de botez ai mei si asta m-a bucurat cel mai mult. Am reusit sa tin post, sa ne impartasim si cel mai important m-am spovedit, ceea ce am neglijat mult timp. Am fost si la fan, am sapat si-n gradina, m-am bronzat putin in timp ce munceam.

Ana are acum 9.3 kg, 72 cm si papa peste, fasole, rosie. Se ridica in fundultez si-n picioare de nu mai are astampar. Si s-a mai rasfatat putin. Spune mama, tata, papa si baba. Este in continuare stirba. Si refuza categoric biberonul cu lapte, asa ca ma suge mereu si culmea dupa vreo 2 luni de laprtic putin, intr-o zi chiar ma dureau sanii. Ar fi si asta o cheasie buna de altfel sa produc iar lapte cat de cat.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ELIZA, AIME... sa va traiasca puii , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxela, ma bucur ca v-ati distrat in concediu, bravo voua!

Meniu Anei este cam asa:
-dimineata laptic de la mami
-10-11 piure de fructe cam 150-200 ml
-13-14 piure de legume/spanac(loboda, stevie) cu carnita/peste/ficatel/ou cam 200-250 ml
-17-18 iaurt/rosie/mamaligutza cu branza de vaci
-seara 200 ml cereale cu lapte si putin laptic de la mami ca sa adoarma.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eliza, sper sa fie doar dintii, ca-i curg balosele xagerat de mult...acu a avut si un scaun mai moale si parca si cu striatii usoare de sange...am trecut pe pastilute de paracetamol...offfffffffffff.....i-am facut pilaf cu carnita si morcov...i-am dat si calciu gluconic....si-s singura...si mi se face din ce in ce mai frica....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Eliza,pupici si lui Alexutul si (noi azi ne-am vazut de 2 ori) De fapt noi pe el, asa, in tacere
Simona si David (10 nov)

Multumesc, multumesc
Asa-i ca atunci cand e cu Tanti Lizzie e cumintel foc? Numai la mine are bazdaci in fund si nu mai vrea sa stea in carucior... Si ieri mi-a facut la fel. Vrea numai in brate....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Eliza, sper sa fie doar dintii, ca-i curg balosele xagerat de mult...acu a avut si un scaun mai moale si parca si cu striatii usoare de sange...am trecut pe pastilute de paracetamol...offfffffffffff.....i-am facut pilaf cu carnita si morcov...i-am dat si calciu gluconic....si-s singura...si mi se face din ce in ce mai frica....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Uf, am trimis mesaj gol si nici nu mai pot sa-l sterg pentru ca nu ma tine logata.. Cred ca am eu probleme cu internetul asta.
Aime, nu te speria decat daca Vladut devine apatic sau somnolent. Din cate spui tu, este vioi si nu pare prea bolnav. Pediatra ce-a zis?
Sa inteleg ca a mancat ce i-ai dat? Asta e semn foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Nu, n-a mancat...a luat medicamentele cu putina banana si cand sa-idau sa pape, a inceput sa planga si..cred ca-i era somn, ca e ora de somn...a adormit acum, sper sa pape dupa ce se trezeste... e prima data cand nu papa de pranz...

Mergi la inceput