urme de hacking?

urme de hacking? | Autor: dpop

Link direct la acest mesaj

a ramas asta nereparat in urma atacului sau e o exprimare involuntar tendentioasa? www.desprecopii.com/forum/portal.asp?CategoryID=32" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/portal.asp?CategoryID=32

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multumim pentru atentionare

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cred ca subiectele apropo de RedNe s-au inchis cam prea repede. Poate lumea mai gaseste chestii, ca de exemplu, in regulament, pct 1.

Hacked by redNe:
Forumul Desprecopii.com este cel mai stupid forum virtual de limba romana. Nivelul si limbajul discutiilor, caldura si solidaritatea membrilor sai - fac din acest forum un element UNIC pe web-ul romanesc. Pentru a-i mentine aceste calitati si performante, iata o serie de reguli care trebuiesc respectate de toti membrii sai.

C+

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Catrinel, multumim pentru atentionare. Mai bine ca s-au inchis subiectele acelea despre redNe ca erau subiecte destul de amestecate si cred ca s-ar fi pierdut mesajele cu semnalarea neregulilor.
Daca cineva mai descopera vreo neregula poate pune aici un mesaj.
Sarcina usoara in continuare

geez, m-am editat ca tare agramat am mai scris:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Catrinel, multumim pentru atentionare. Mai bine ca s-au inchis subiectele acelea despre redNe ca erau subiecte destul de amestecate si cred ca s-ar fi pierdut mesajele cu semnalarea neregulilor.
Daca cineva mai descopera vreo neregula poate pune aici un mesaj.
Sarcina usoara in continuare

geez, m-am editat ca tare agramat am mai scris:)))

Oana_B

Nici o problema!

Multumesc!!

Mi-am facut si semnatura, in sfirsit

C+ bb mik

Mergi la inceput