Luna de miere? (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Si noi tot o destinatie exotica am ales pentru luna de miere si am gasit cateva oferte la Marshal Turism ( www.marshal.ro/index.php?cat=390" target="_blank">http://www.marshal.ro/index.php?cat=390 ). Noua ne face cu ochiul Mauritius sau Maldive... dar, sa traim pana anul viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Am pus si io pozele din hanimun!
Grecia, Paralia Katerini.

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pe 23 plecam in luna de miere, intr-o destinatie de vis....in Maldive. O sa stam pe un atol micut, intr-un bungalow pe malul apei. De abia astept!!!!!O sa pun poze cand ne intoarcem.Partea nasoala e ca stam la 5 stele dar doar micul dejun il avem inclus...si cum pe acel atol nu exista altceva decat hotelul unde stam mi-e putin frica de ce preturi or avea...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Corina iubita, ati facut o alegere minunata. Noi am vrut sa plecam din Tenerife in Maldive, dar din cauza unei mega schimbari la iubi la job, n-am mai apucat. Insa acolo vom petrece partea a doua a lunii de miere, chiar de sarbatori.
Asa ca iti doresc sa va distrati, sa va iubiti, sa va odihniti...si sa ne aduci multe, multe pozeeee.
Pupici

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

SunSmile-tocmai m-am uitat pe pozele tale...SUPERBE.Si ma pregateam sa te intreb unde sunt pozele din Maldive, dar mi-ai luat-o inainte cu raspunsul. Si noi trebuia sa plecam in Tenerife saptamana asta, dar cand ne-am dus noi sa achitam excursia ne-au spus ca nu mai au locuri..asa ca ne-am reorientat spre Maldive.Dar mergem la primavara si acolo...asa ca o sa schimbam informatii...ca am o groaza de intrebari despre Tenerife.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Corina placerea este de partea mea. Cand ai nevoie de lamuriri, iti stau la dispozitie. In afara drumului destul de obositor, totul a fost minunat. Dar...iti povestesc exact ce te intereseaza....atunci cand o sa vrei.
Abia astept sa te intorci cu poze multeeee si povestiri inedite si interesante. Sa facem schimb...vorba ta!
Te pup

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Fetelor am si eu nevoie de o sugestie pentru luna de miere... Nunta o voi avea anul viitor la inceput de iunie, apoi as vrea sa plec in luna de miere... ca toata lumea... Ideea este ca nu am nici cea mai vaga idee de locatie si de pretul la care s-ar putea ridica o astfel de excursie... As vrea ceva unic... sa merg intr-un loc in care altfel... nu stiu daca as ajunge... Sugestii?

pupici

Mergi la inceput

Buna Laura10
In primul rand cred ca ar trebui sa va hotarati ce anume cautati. Un loc linistit, unul agitat, unul accesibil, unul scump....etc.
In al 2-lea rand...nu stiu cam ce buget sunteti dispusi sa alocati pt hanimunu' vostru. Preturile sunt de la medii pana la foarte mari. So...luati si asta in calcul.
Da-ne mai multe detalii. Ca poate eu iti recomand sa alegi Cuba (sa zicem)...si tu nu stii daca iti place, daca va permiteti.
Hai zi la fete mai multe detalii si eu cel putin, te ajut cu mare placere!
Pupic la fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Laura 10, eu iti recomand Tunisia din tot sufletul!
Noi am fost acolo in luna de miere, in iulie, cand era caldura mai mare, dar a fost superb. Poze poti vedea mai jos...
Am stat 10 zile, excursia a fost impartita in 2 etape, circuit si sejur. In circuitul de 3 zile am mers prin toata tara, pana in desert, am vazut locuri deosebite, iar in circuit ne-am relaxat intr-un hotel ales de noi, intr-o statiune aleasa de noi...Sousse.
Noi am platit avansul in aprilie, astfel am avut reducere 30%. Deci, pt. amandoi a fost 876E.
Acolo mancarea e ieftina, apa si sucurile un pic mai scumpe ca la noi, alcoolul e scump. Gasesti produse din piele si covoare lucrate manual, sunt ieftine dupa targuiala de rigoare.Merita!
De mentionat ar mai fi ca barbatii localnici sunt foarte insistenti cu turistele, indiferent de varsta(12-60), de fizic, de imbracaminte si de insotitor! Deci nu conteaza ca esti cu sotul, ca tot incearca... Noi ne-am amuzat...dar daca sotul e gelos...
A! Inca ceva... la ei hotelurile sunt clasificate dupa norme locale...adica 3 stele la noi = 4 stele la ei.
Daca te intereseaza mai multe, iti mai pot da detalii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Ellamiss, eu abia acum am vazut pozicile tale!!! , dar am sa-ti pun doua intrebari la "Rochia de mireasa" si la "Miresici de 2006".
Nu te supara pe mine ca te "plimb" pe acolo, dar intrebarile mele nu au legatura cu luna de miere ... deocamdata

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput