Luna de miere? (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ioana 07-iar am intrebari..sper ca nu te stresez prea tare...Ce nu ti-a placut in Malta? Noi vroiam sa mergem in luna de miere dar un prieten i-a zis logodnicului meu sa nu ne ducem ca nu prea se merita...asa ca ne-am reorientat spre Antalya...dar fata de la agentie a zis ca nu ne recomanda Antalya si mi-a trimis o oferta in Cipru, dar costa ffff mult asa ca nu stiu unde sa mergem...

Corina
Albumul meu

Sa nu ma intelegeti gresit...Malta e o tara frumoasa...din punct de vedere istoric...ai ce vizita...dar nu merge pt luna de miere...parerea mea. Ca peisaje...nu prea m-a incantat...o tara arida...cu foarte putina vegetatie...cam prea mult praf...cu maluri stancoase... Plaje cu nisip (artificiale si foarte micutze.)...din ce am vazut eu...le numeri pe degetele de la o mana...
Noi am stat la un hotel chiar in nordul insulei Malta situat pe o limba de pamant...aveam o vedere din camera de toata frumusetea... (aproape ca puteam sa sar din balcon direct in mare) dar am vazut si hoteluri situate in mijlocul orasului...departe de plaja (daca exista vreuna...)...alea mi s-au parut GROAZNICE!!! Vreau sa spun ca trebuie sa fii foarte atent ce hotel alegi...
Daca mai aveti si alte intrebari, cu cea mai mare placere

Va pup

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ioana 07-iar am intrebari..sper ca nu te stresez prea tare...Ce nu ti-a placut in Malta? Noi vroiam sa mergem in luna de miere dar un prieten i-a zis logodnicului meu sa nu ne ducem ca nu prea se merita...asa ca ne-am reorientat spre Antalya...dar fata de la agentie a zis ca nu ne recomanda Antalya si mi-a trimis o oferta in Cipru, dar costa ffff mult asa ca nu stiu unde sa mergem...

Corina
Albumul meu

Sora mea a fost in Antalya si recomanda personal acest loc.Nu este extraordinar insa serviciile mai ales cu ultra all inclusive merita!Sunt cei mai tari la capitolul servicii.LUX!
Poate depinde si de agentie ce oferte au!Nopi am fost si in Spania-Mallorca cu ag.asta!Si n-au preturi mari!
Dc vrei info. scrie-mi pe p_alyna@yahoo.com

Pupy!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna Ioana si multumesc pentru amabilitate. Noi( mai bine spus eu) ne-am gandit la Malta, pentru ca am auzit lucruri destul de bune. Hotelul la care ne gandisem este InterContinental si e in St. Julian's (sper sa nu vorbesc prostii). Inca n-am achitat, pentru ca iubi se gandea sa facem o "mica" schimbare. Adica sa ramana Barcelona, dar sa alegem altceva in locul Maltei. Deci, inclin sa-ti dau dreptate, avand in vedere ca mai am un "nemultumit" acasa.
Dar, oricum iti multumesc mult pentru raspuns.

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianuta spune:

Noi am gasit o vacanta in Spania. E o statiune aproape de Barcelona.
7 zile la hotel de 4 stele, 2 mese pe zi, charter, taxe de aeroport si asigurare , aproape 500 euroi de caciula. Daca o sa fie vreme buna facem si plaja, daca nu vizitam. De fapt cred ca am ales aici ca era prima plecare dupa nunta noastra(pe 26 septembrie). Sper sa iasa super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by ianuta
Noi am gasit o vacanta in Spania. E o statiune aproape de Barcelona.7 zile la hotel de 4 stele, 2 mese pe zi, charter, taxe de aeroport si asigurare , aproape 500 euroi de caciula. Daca o sa fie vreme buna facem si plaja, daca nu vizitam. De fapt cred ca am ales aici ca era prima plecare dupa nunta noastra(pe 26 septembrie). Sper sa iasa super!!
Ianuta, poti te rog sa imi dai detalii (eventual pe PM)? Si pe mine ma intereseaza Barcelona: la cati km de oras este hotelul? Imi poti spune si agentia la care ati apelat? Multumesc.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mai avem 8 zile si plecam si noi in luna de miere.Mergem in Grecia, in Olympic Beach ,o sa va arat pozele cand ne intoarcem.pupici

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

ce-as pleca si eu in luna de miere...da nu stiu cum o sa facem ca trebuie sa strangem bani sa ne luam casutza noastra...of , doamne , greu e sa nu ai casa ta si sa stai printre straini!...

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Cristina&Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Noi mai avem 16 zile pana la nunta si 20 pana cand plecam in luna de miere. Desi initial am zis Malta si Barcelona, ne-am razgandit si bine am facut. Am ales Tenerife si apoi Maldive. Am dat o gramada de bani, dar cel putin vom sta 3 saptamani. Si abia asteptam!!!Iupiii

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Noi mai avem 16 zile pana la nunta si 20 pana cand plecam in luna de miere. Desi initial am zis Malta si Barcelona, ne-am razgandit si bine am facut. Am ales Tenerife si apoi Maldive. Am dat o gramada de bani, dar cel putin vom sta 3 saptamani. Si abia asteptam!!!Iupiii

O zi minunata...

SunSmile

Supeeeeeerrr! Si eu mi-as fi dorit sa stam atat de mult! Mai am 1 zi pana la nunta si 2 pana la luna de miere . Noi plecam in Grecia la Halkidiki si din motive de restanta la pisu miau ne intoarcem in doar 8 zile ....partea buna e ca avem all inclusive si hotel de 4 stele...

Pisu_Miau
Mai am 1 zi
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

O zi minunata...

SunSmile

Si eu vreau sa plec in Tenerife in luna de miere, dar din pacate la anul abia.
Cu ce agentie pleci?

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput