Luna de miere? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Olguttza,mersi mult pentru detalii.Noi vrem sa mergem individual,cu masina.Am contactat o firma pentru voucere,numai cazare,ne-a costat 170 euro pentru 7 nopti la Villa Maria,unde ati fost si voi.Pe mine ma intereseaza mai mult cum este la vama ca de la 1 august chiar daca ai voucere iti trebuiesc cate 100 euro/zi/persoana si noi nu avem 1400 euro pentru 7 zile, excluzand cazarea si drumul.Adica m-am gandit ca nu vom cheltui 1400 euro numai pe mancare si distractie.Si nu stim daca se arata banii la vama pe care ii avem.O alta problema care ma intereseaza este cazarea, camerele arata bine, au kicineta, adica poti sa-ti prepari ceva usor de mancare?Noi ne-am gandit ca micul dejun sa-l luam in camera, adica sa facem cumparaturi din supermarket si sa mancam in camera iar seara sa luam cina in oras.Este mai bine ca nu fac curat in camera pentru ca noua ni s-a intamplat intr-o vara cand am fost la mare sa ne ia niste bani din camera.Cum a fost vremea?A plouat sau mai mult soare?Este adevarat ca daca vrei sa mananci acolo la restaurantul hotelului este 7 euro cina/persoana?Acolo in Olympic Beach ai ce vizita?Noi daca suntem cu masina vom merge si in alte statiuni dar sper sa nu fie departe.Astept sa-mi mai dai si aceste detalii daca nu te superi.Mersi mult inca o data.pupici

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Sa va iau pe rand!
Sejurul nostru a costat 9.300.000 + 350.000 asigurarile. In cei 9.300.000 au fost incluse transporul cu autocarul, cazarea (in vila fara nu stiu cate stele) si o vizita de 2 ore la salonic la intoarcere, in drum spre casa.
Platamonasul si rhodosul sunt mai scumpe decat paralia, asa ca nu stiu cam cati bani de cheltuiala ar trebui.....cred ca 1000, ca noi avuram 700. Daca pe noi ne costa o masa de 2 persoane in jur de 15 euro, acolo s-ar putea sa sara de 20.

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Si noi am fost in honey-moon tot in Paralia
Intr-adevar a fost superb totul. Imi pare rau ca noi nu am vizitat prea multe, am fost doar in Insula Skiathos care este superba, mirifica, am ramas foarte impresionati, apa este atat de curata, albastra ... nu am cuvinte sa descriu.
Am fost si prin cluburile din statiune, asa ceva sigur nu vezi la noi. Merita vazut, in special Casa de la Notte, Da Luxe.
Undeva la vreo 60 km de Paralia este o terasa superba Notto, care noapte e club de house. Noi am inchiriat scutere si ne-am plimbat prin zona, astfel ajungand la Notto, merita vazut neaparat.
Camerele sunt utilate cu kicinete, si da poti sa-ti pregatesti micul dejun in camera. Noi nu am servit niciodata micul dejun ... saream direct la pranz. Mancarea este foarte ieftina, asa cum spunea si Olguttza.
Si noi am mers cu masina noastra. Cazarea ne-a costat 245 EUR/7 nopti/4 persoane/2camere.

Pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Originally posted by ellamiss

Olguttza,inca nu ai venit din luna de miere?Astept sa-mi povestesti cum a fost acolo si cum ati trecut prin vama.Sa ma cauti,te rog.pupici

Ba am venit!! Vineri dimineatza!
A fost...excelent!! S-o iau de la-nceput: s-a plecat la ora 16:45 din bucuresti, la 8:30 dimineatza eram la vila in grecia! Prin vami am trecut ca gasca prin apa . Maxim o ora in fiecare...Nimeni nu ne-a cautat in bagaje, nici macar la fatza noastra nu s-a uitat nimenea! S-au facut opriri pe traseu cam din 2 in 2 ore...pentru ca, altfel, am fi ajuns prea devreme in paralia, in conditiile in care cazarile se fac in jurul orei 13:00....Deci, am ajuns, ne-am lasat bagajele intr-o camera care, ulterior, a fost incuiata, si-am plecat prin statziune. Paralia e un fel de eforie nord, plina de romani, unde nu trebuie sa stii vreo limba straina. Taverne cu zecile, unde se poate manca bine si, relativ, ieftin. Adica, o masa sanatoasa, pentru 2 persoane, cu tot cu bere, in jurul a 15 euro. Evident, se poate manca si mai scump. Nicaieri nu vedeai o hartie pe jos, plaja super curata, desi cam ingusta fatza de cum stim litoralu' nostru. Ce n-o sa va convina: cazarea la 5 ore dupa ce ajungeti, faptul ca pe toata perioada sejurului nu vi se face curat in camere si nici nu vi se va schimba lenjeria - in schimb, aveti in camera mop, matura si farash -, si, mai ales, ca, desi va asteptati poate la 7 nopti de cazare (ca noi asa stiam ), sunt doar 6 nopti, iar excursia la salonic, care zice-se ca e inclusa-n pretz, e un tur de orash si nu depaseste 2 ore. Oricum, la cat eram noi de obositi, nici nu ne trebuia mai mult. Ceea ce merita insa toti banii, sunt excursiile optzionale care se organizeaza acolo! Skiatosul, manastirile de la meteora, olimpul, seara greceasca au fost toate ceva de vis!! Peisaje, locuri, oameni...cum nu vezi in fiecare zi! Pentru cineva ca mine, care a fost la prima iesire din tara, este o experientza de neuitat! Drumul de intoarcere a fost mai scurt ca la dus, pentru ca au fost doar 2 opriri pe langa cele din vami. S-a plecat la ora 18:00 din paralia (desi camerele se elibereaza la ora 8:30 - adica o zi de haladuit si de plaja), la 19:00 am ajuns in salonic, la 21:15 am plecat spre romania, iar la ora 9:30 dimineatza eram fix de unde plecasem cu 9 zile in urma...
Frumos....dar scurt!
Sper ca saptamana viitoare sa am si pozele.

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Subscriu Olgutzei ca merita mers in Paralia si mai ales la Manastirea Meteora.E SUPER!UN PEISAJ MIRIFIC!
Noi am fost acolo acum 2 ani de Revelion dar a fost misto rau!
Acum sunt preturi asa de mici in Paralia si in general in Grecia ca merita sa te duci!
Va pup!
Am si eu poze din luna de miere din Mallorca!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Dragelor,

eu in sapta-luna de miere merg in Turcia in Bodrum la Marea Egee. Sper din tot sufletul sa am vreme frumoasa ca in rest... atentate, avioane cazute... nici nu ma mai gandesc!!!!

Pupici... o sa vedeti poze cand ma intorc...
Da' stai mai intai sa vina nunta... ca mai am o luna in cap!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Dragelor,

eu in sapta-luna de miere merg in Turcia in Bodrum la Marea Egee. Sper din tot sufletul sa am vreme frumoasa ca in rest... atentate, avioane cazute... nici nu ma mai gandesc!!!!

Pupici... o sa vedeti poze cand ma intorc...
Da' stai mai intai sa vina nunta... ca mai am o luna in cap!

Dilaural

niste chestii...

cand plecati in honey moon?noi plecam pe 30.09 dar tu ai nunta cu o saptamana inaintea mea

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Da iubita... eu am nunta pe 17 septembrie si pe 19 sunt deja pe plaja la Marea Egee... yupiiiiiii...!
Ne intoarcem pe 26 dupa-amiaza!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

stati o saptamana noi nici nu o sa fim plecati cand voi deja v-ati intors
stau totusi in dubii cu vremea asta oare mai prind eu ceva soare pe 30.09??

nunta
noi doi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

stati o saptamana noi nici nu o sa fim plecati cand voi deja v-ati intors
stau totusi in dubii cu vremea asta oare mai prind eu ceva soare pe 30.09??

nunta
noi doi

Pai cat sa stam mai mama mai mult... ca dau astia cu bombardeaua si mi-e o fricaaaa... E, glumesc si eu! Nu putem mai mult ca mai trebuie sa facem si altceva cu banii!
Mai, eu cred ca in Grecia si Turcia sezonul se intinde pana pe la sf. lui spetembrie... poate octombrie. Eu cred ca macar o baie in piscina hotelului o sa poti face!
Dar macar asta sa fie problema... la cate o sa ai de vizitat si de vazut ... nu cred ca o sa-ti para rau ca nu e soare! Acum nu le poti avea pe toate!

Pupici si in primul rand sa ne iasa nuntile cat mai bine!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dilaural
Pupici si in primul rand sa ne iasa nuntile cat mai bine!

Dilaural

niste chestii...

asa sa fie in primul rand sa ne iasa nuntile de vis

nunta
noi doi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;116/st/20050924/e/my+wedding/dt/8/k/2499/event.png

Mergi la inceput