Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

timea-succes la servicu-tinem pumnii sa reusesti sa te mentii. eu una nu cred ca-s reusii...
ellen-sanatate puiutei....saracuta de ea. bine ca e activa...
elyanne
-elena ta e pericol public...chinuie pisica, colinda prin dulapuri....poza e de nota 10...
danyce- e fenomenala Alma...ma tot amuz citnd trasnaile ei....

tati a stat acasa doua zile- eu am dormit duminica toata ziua, si ieri am colindat prin oras. am capatat un premergator, dar inca nu s-a prins cum trebuie impins, am mai cumparat ceva hainute bebe -am gasit un hanorac de toamna superb scu pantalonasi asortati si am luat marimea 12(adica pentru un an)...sunt ceva de groza-il tot cert pe sot ca cheltuie bani aiurea dar cand ajung la lucrusoare de copii imi vine sa zic -vreau si asta, vreau si aia...

acum va las ca a adormit Lia si e moment propice sa aduc rufele de jos...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

Ca la noi se face dimineata la ora 7!....si asta dupa ce se mai trezeste si de 2 ori noaptea....offfca m-a innebunit cu programul lui de somn!Acum tot e mai bine ca are un program....ca inainte dormae tare haotic....

Danyce m-am distrat de faza cu cafeaua!E tare haioasa si Alma!

Ana eu habar n-am ce conflicte au fost pe aici cat am lipsit, dar nu cred ca trebuie sa ne comparam intre noi si sa ne suparam daca un bebe face aia si altul nu ca e si logic sa fie asa.Fiecare are ritmul lui propriu de crestere si dezvoltare!
Eu de cand era Alesio in burtica mi-am promis sa nu-l compar niciodata cu nici un alt bebic si asa am facut!Si e tare bine!

Anamari tu cum te mai simti?

Ies ca bazucu meu scrie in rand cu mine....intru mai incolo cand doarme!
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehe, uite ca m-am mai distrat si eu putin cititnd pataniile Elenei, Almei si ale lui Stefan. Care mai de care mai nazbatiosi. Daca de pe acum sunt asa, mai tarziu o sa fie jale mare .

Bebelina mea are ea energie destula si asa bolnavioara cum este, numai ca mai rau e cand are asa energie si noaptea . Offf, ca nu a dormit toata noaptea, numai scancea si se foia tot patutul, nu vroia nimic, impingea totul cu manuta. A dormit mai bine dimineata de la 7 la 9.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

ellen sanatate multa, bine ca o sa scapi si nu o s-o mai faca niciodata.
Lili multumim pt traducere
elyanne face treaba in dulap nu se incurca.
ana vezi, daca schimbi copilul tot timpul nu se suporta murdar, ia sa-l mai lasi si asa ,, sa se obisnuiasca

Noi suntem tot kkciosi ... asa i-as da jumatate de saprosan..
Unde se voteaza , sa-mi dati si mie adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ellen sanatate multa la bebelina bolnavioara!

ana ai mare dreptate. Si eu cred ca ar trebui sa povestim pataniile puilor nostri, asta da sare si piper discutiilor noastre.Cum zice si Pufy nici eu nu o compar pe bebelina cu nimeni. Adica sigur ca ma gandesc ca uite, altii sunt mai grasuni, sau mai cuminti, sau au mers mai repede, sau au mai multi dintisori, dar nu cu ciuda sau regret ca nu face la fel si ea.

Despre ce dipute tot vorbiti? Puneti-ne si pe noi, astea care au lipsit in tema - nu de alta dar sa nu mai repetam greselile.

Nazdravana mea a dormit neintoarsa de la 9 la 5 dimineata, cand s-a trezit sa bea apa si s-a culcat la loc. S-a mai trezit la 5,30, 6,30, 8 si apoi definitiv la 8,45. Ma consider fericita ca a domit asa mult!

Fetelor, din fericire, bebelina e inca moarta dupa lapte, mesele de dimineata si de seara sunt favoritele.

Apropos, ce cereale mai dati la bebei? Eu iau diferite feluri de cereale Humana, sunt foarte incantata de ele, nu fac de loc cocoloase.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55512" target="_blank">Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor ma dispera Alesio!Mai nou cand ne vede ca mancam ceva se apuca de urlat si arata cu degetul catre farfurie...iar daca esti pe jos si mesteci iti baga degetul in gura sa te controleze sa nu mananci ceva fara el!

Si deja s-a invatat sa arate cu degetul ce ii trebuie....daca vrea lapte imi arata cu degetelul sticluta(deja sanul e doar de amageala ca laptic nu prea mai am)....sau apa la fel....e tare scump.Dar ce-mi place cel mai mult e cum isi duce scutecul murdar la gunoi!Il ia intr-o manuta, ma ia pe mine de cealalta si mergem asa in bucatarie (eu ii aprind becul si ii deschid usa la gunoi )si il arunca acolo(nu prea nimereste cosul, dar intentia conteaza)!

Prostii face la greu: trage farfuriile de pe masa din bucatarie (de fapt incearca sa le traga ca nu mai las nimic aproape de marginea mesei), umbla la aragaz(la butoane si la usa), se baga in frigider cand il deschid,mananaca pamantul de la flori daca il scap in camera in care le tin, mananca zugraveala de pe pereti, iar cand il schimb se trage de putza!Ma dispera faza asta cu trasul de putza!

Si tot mai nou face crize! Cand nu il las sa faca ceva(prostii, normal) se apuca de urlat (dar se chinuie sa urle pana reuseste)!Si o tine tot asa...iar cand se satura(ca eu nu-l bag in seama) vine si se agata de mine sa-l iau in brate si sa-l iubesc!E tare prapadit si bandit!....de fapt cred ca toti bebicii sunt asa!

Sper ca nu v-am plictisit cu prostiile bazucului....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Am citit si eu din unrma si vroiam sa va zic ca programul de somn asa il avem si noi(PUFYMIC SI MINA),doar ca noi la 8-8,30 deja dormim,si ne mai trezim la 7,cu doua treziri peste noapte,scurte dar sunt...azi s-a trezit insa la 6,15,de imi venea sa ma dau cu capul de pat,dar asta e....mai e putin si speram sa se "regleze" mai bine.
ELLEN,multa sanatate puiutei!...am o prietena a carei fetita a facut la 6 luni pojar,si a fost ok,fara probleme,putin maraita,dar a trecut cu bine.... bafta si voua!
Noi am lipsit zilele astea pt ca am stat la ai mei parinti in curte,si acolo nu am net...dar m-am bucurat ca gandacelul a fost foarte bine,i-a priit,a dormit bine si a papat bine...ma inebunit cu catei si pisica alor mei,fugea cu mergatorul de aproape se rasturna,si mama dupa el,tatal meu ne facea disperate ,noi cum il vedeam ca o i-a la fuga,si noi saream ca arsele...era tare amuzant...apoi cu hamul,de ne-am cocosat....dar ce mai conteaza daca copilul s-a simtit bine,nu?!

Azi e inourat,asa ca stam mai mult in casa,din pacate...

LA MULTI ANI,MARIILOR!...scuze de intarziere...eu stiu ca la noi se serbeaza Maria acum,pe 15 august...dar am auzit zone unde se serbeaza pe 8 septembrie...e,asta e,serbam de doua ori si gata!

LORENA_ANDREIANU,felicitari pt dintisor,!

la toata lumea si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Buna fetelor!
Am citit si eu din unrma si vroiam sa va zic ca programul de somn asa il avem si noi(PUFYMIC SI MINA),doar ca noi la 8-8,30 deja dormim,si ne mai trezim la 7,cu doua treziri peste noapte,scurte dar sunt...azi s-a trezit insa la 6,15,de imi venea sa ma dau cu capul de pat,dar asta e....mai e putin si speram sa se "regleze" mai bine.
ELLEN,multa sanatate puiutei!...am o prietena a carei fetita a facut la 6 luni pojar,si a fost ok,fara probleme,putin maraita,dar a trecut cu bine.... bafta si voua!
Noi am lipsit zilele astea pt ca am stat la ai mei parinti in curte,si acolo nu am net...dar m-am bucurat ca gandacelul a fost foarte bine,i-a priit,a dormit bine si a papat bine...ma inebunit cu catei si pisica alor mei,fugea cu mergatorul de aproape se rasturna,si mama dupa el,tatal meu ne facea disperate ,noi cum il vedeam ca o i-a la fuga,si noi saream ca arsele...era tare amuzant...apoi cu hamul,de ne-am cocosat....dar ce mai conteaza daca copilul s-a simtit bine,nu?!

Azi e inourat,asa ca stam mai mult in casa,din pacate...

LA MULTI ANI,MARIILOR!...scuze de intarziere...eu stiu ca la noi se serbeaza Maria acum,pe 15 august...dar am auzit zone unde se serbeaza pe 8 septembrie...e,asta e,serbam de doua ori si gata!

LORENA_ANDREIANU,felicitari pt dintisor,!

la toata lumea si multa sanatate!

Mergi la inceput