Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

of, mai Cristina, nu stiu ce e cu ziua de astazi... macar la Sibiu pot spune ca e in ton cu vremea. Nu te mai necaji cu bb, bine ca ai facut, totusi, controlul asta si ca ti-a dat tratament. Si bb-ii ai ritmurile lor de crestere si sper din tot sifletul ca si al tau sa-si revina repede si sa se faca mancacios, sa recupereze! Te si baga in weekendul asta odihna si mancare cu vitamine.

Pischi, multumesc de ganduri, incerc si eu sa-i ignor pe ai mei cand au crize din astea. Eu cred ca fac parte din generatia parintilor obsedati de munca si care nu suporta sa te vada ca stai (poate ma intelegeti ce vreau sa spun). Nu sunt rau intentionati, dar nu-si pot depasi convingerile...
In legatura cu incidentul, nu-ti mai fa sange rau, se poate intampla oricui, e bine ca ti-a dat asigurari ca se simte OK.

Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina , nu ai vrea tu sa te duci frumusel si la eco morfo la altcineva decit Iosup? Pe mine T. asta, cu Pregnylul lui, ma scoate deja din sarite...Chiar la toata lumea sa prescrie injectiile astea? aca sutn probleme cu placenta, da-i cu pregnyl, daca e singerare, idem..daca e retard, la fel...Mie deja mi se pare dubios...

Poate ca ar trebui sa te mai duci, pentru o a doua opinie la altcineva. Retard de 2 sapt. mi se pare foarte mare...la virsta asta a sarcinii...
Sper ca nu te superi pe mine... a fost o rabufnire impotriva doctorilor, si a dr. tau, in special...

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noki, nu a fost asa...
la 15 sapt erau la limita superioara...nu f. mari... si am inceput cu biomarin... la 21 deja era retard 3 zile... ir-urile mari, mult peste limita... si a zis nu la pregnyl, incerc intai magneziu... poate isi revine... dar nu si-a revenit... ba vad ca e mai rau...
si cum experientele in domeniu is prea triste cu alti doctori, e prima data cand am incredere... nu vreau sa schimb... tare as fi vrut sa ajung la iosup, dar din pacate e in concediu... si abia pe 7 sept pot sa repet. acum nu am fost la el, daca cumva asta s-a inteles.




Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina, mea culpa - am inteles io gresit. E bine ca ai incredere in doctorul tau. Eu am inteles ca deja ai facut pregnil, la greu, si nici un efect. Asta, coroborata cu parerea mea despre el, mi-a venit sa-i dau cu parul in cap...
Sper sa aiba injectiile astea efect si sa se reduca retardul, ba chiar sa dispara!
Eu saptamina care vine nu mai intru, ca sunt la mare. Va pupicesc pe toate, sa aveti grija de voi si de BB-i, sa fiti cumintele si sa povestiti, ca sa am ce sa citesc cind ma intorc...


Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anamari sanatate multa si poate ar fi mai bine sa-ti schimbi doctorul;mi se pare anormal ca dupa doua sapt. de antibiotic sa ai inca infectie.
Bic felicitari ptr. o fetitza sanatoasa; cred ca asta-i cea mai mare bucurie/mindrie a unei mamici, sa vina de la vizita medicala/echo cu sufletul linistit ca sufletelul ei este bine, sanatos.
Tania iti inteleg frustrarea, exista des acest conflict dintre generatii (parinti-copii) sint ingrijorati si vor sa te mobilizeze, cred ca miscarea este leacul tuturor bolilor si nimeni nu a murit din asta ( asa gindesc parintii, in general). Parintii nostri au conceptiile de acum zeci de ani, nu pot intelege ca tehnologia si cercetarile au ajuns la un nivel atit de avansat incit pot preveni, remedia . Bunica-mea ( are 97 de ani) din partea lui taica-meu, cind a auzit ca am poze cu bb-ul s-a inchinat si mi-a spus “ de ce-l deranjati, saracul, de ce nu-l lasati sa se dezvolte normal???” si nu pricepea cum au fost facute acele poze…la fel si soacra-mea, s-a uitat la noi ca la niste criminali cind i-am aratat poze, cd, etc. …se gindeste ca am chinuit bb-le ptr. placerea de a-l vedea…Asa ca mai bine intra pe forum si descarca-ti nervii aici, asa te si linistesti si nici nu intri in conflict cu ai tai.
Noki Lara sa ai un timp frumos la mare, un concediu placut!
Cristina care sint de fapt cauzele retardului de crestere? Poate si acele doua sapt. cit ai stat la marea au o contributie ? Iti doresc sa-si revina bebelina repede!
Fetelor, aici este o ploaie mocaneasca care ma trage la somn...dar incerc sa ma mobilizez si-mi spun ca este vineri,sf. de saptamina,o sa pot dormi maine si poimaine mai tarziu, ma pot duce pe la magazine...

Voi ce faceti la sf. acestei saptamani?




Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor, mi-a spus cineva ca dupa 10 ani pozele de la 2,3 D se decoloreaza ( asa i-au spus ei atunci cind si le-a facut acum vreo 3 ani ptr. fetitza ) si ca ar fi mai bine sa-mi fac citeva copii xerox, ceea ce am si facut dis de dimineata.

Voi stiti ceva despre asta?

Pupiciei,

Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, ar fi posibil sa se deterioreze pozele, din cate mi-am dat eu seama sunt pe hartie termo, si asta intr-adevar nu rezista in timp... Dupa cum nu rezista nici copiile xerox prea mult. Cel mai sigur e sa le pozezi si sa le stochezi digital. Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, doar eu nu pot intra pe subiectele anterioare ale noastre, ca nu apucasem sa citesc ce ati scris la 33.Puteti verifica si voi? Eu nu pot intra pe ele.

Cristina imi pare f. rau pentru bb, si mie mi-e frica de eco urmator caci, la eco din iulie mi-a dat DNP decalat (adica in loc de 5 noiembrie aprox,) mi-a dat dupa 8 noiembrie.Asta dupa ce la eco din aprilie, mai si iunie imi daduse un DNP de 26 oct-1 noiembrie. Si doctorita mea nu mi-a spus ca ar fi un retard de crestere...Acum nu stiu ce sa mai cred o fi n-o fi. Nu mi-a dat nici un tratament.Sper doar sa fie bine.

Mandy, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy eu am putut intra.
Poate ca daca iti vei restart computerul vei putea, ia incearca..
Succes!

Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, da, asa e cu pozele. Se decoloreaza. In instructiunile pe care le-am primit la doctor in legatura cu eografia scris si asta. Si recomandarea lor era exact ceea ce ai facut tu: copii xerox sau scanate pe CD.

Cit despre parerea bunicii tale, oricit de ciudat ti s-ar parea, citeodata stau si gindesc si eu la fel. Sigur ca toata tehnologia asta ofera niste sanse fantastice care nu existau inainte, dar parca viata era mai simpla fara toate aparatele astea...

dienutagraviduta, nu stiu cit cintarea bb acum o luna pt. ca, dupa cum spuneam, aici nu-ti face decit doua ecografii pe sarcina. Dar la 3D-ul din Ro la 17 saptamini avea in jur de 220 gr., ceea ce e tot la mijlocil graficului, deci presupun ca a evoluat la fel de atunci.
Da' de ce spui ca la 1200 trecem un hop mare? In general spun astia ca din trimestrul al III-lea sansele de supravietuire in caz de nastere prematura sint din ce in ce mai mari.

Cit despre discutia cu lunile si saptaminile de sarcina. Hai sa mai intervin inca o data si sa zapacesc si eu lumea. Se calculeaza saptaminile incheiate, si nu saptaminile in curs. Corap, cred ca Mirela voia sa scrie ca e in cursul saptaminii 29 la 28 +x zile.
Asadar, eu sint in cursul saptaminii 29, dar am doar 28 de saptamini incheiate de sarcina. Ca sa nu se mai incurce, o prietena socotea invers, de la DPN. Adica ea avea termenul pe 3 noiembrie si considera, de exemplu, ca de pe 3 august a intrat in luna a saptea. Oricum, toate astea sint niste conventii. Cred ca important este cum se dezvolta BB si nu numarul de saptamini. Ce ne faceam daca aveam alte unitati de masura???

monet, te-ai intors? Cum a fost cu avionul?




DPN 31.10.05

Mergi la inceput