Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
J G spune:
Catalina, bine ai revenit! Imi pare bine ca te-ai distrat in conncediu. Am vazut pozele, ce burta mare si frumoasa ai! La mine abia se vede!
Bee, m-ai speriat cu vergeturile. Incearca sa dai cu crema acum, cand abia s-au format, ca sa mai reduci din efect. Eu sper din tot sufletul sa nu fac dar avand in vedere ca sanii mei sunt uriasi nu cred ca scap. Totusi m-am hotarat: daca fac, ma operez. Punct.
Nu stiu cine a intrebat de crema contra vergeturilor: eu folosesc Sanosan, deocamdata sunt multumita si este ieftina, cred ca e facuta in Germania. Stiu ca nu se pot preveni vergeturile cu creme... dar macar nu ma mai mananca pielea.
Maraki si eu am varsat cu sange. Eu nu am avut greturi dar de 2 saptamani am o criza de gastrita si se mai intampla sa... de doua zile tin regim cu lactate, covrigi, etc. Cel mai important: sa mananci fructele separat de mancare.
Fetelor de sambata ma doare capul in continuu. Am luat no spa dar nu are nici un efect. Ce pot sa iau?
J 14+
utocatalina spune:
Giova imi pare rau pentru problema cu casa, dar trebuie sa gasiti ceva pe gustul vostru...sunt sigura...
Ioana ai grija la tromboza...mama cind a ramas gravida cu mine, asta a fost problema...de fapt toate trebuie sa avem grija, ca tromboza este intilnita in sarcina...cu vreun unguent te dai?
Am facut programarile:
- miercuri acum, la 8:00, eco la T;
- pe 7 sept., la 20:00, eco morfologica la Iosup!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Janina salutare...da..am o burta mare, care nu mai incape in nimic...eu cremele antivergeturi le am aduse din SUA si dupa cum am mai zis ma dau si pe sini, fese, burta si coapse...sunt toata uleioasa seara, dar ce sa fac altceva...pe mine capul nu m-a durut..dar poate un ceai de tei te-ar ajuta! Apropo fetelor..care aveti incompatibilitate de grupa cu sotul, ce v-au zis doctorii? Eu am A2 si sotul B3 si am sa-l intreb miercuri pe T ce si cum, dar vroiam sa stiu pina atunci si de la voi ce v-au zis doctorii in caz de incompatibilitate de grupa...RH il avem amindoi pozitiv!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
J G spune:
Catalina, am uitat sa-ti spun ca m-am programat la dr T, merg miercuri la 18.30. Vroiam sa te intreb daca are ecograf acolo? Pentru ca vreau neaparat sa-l vad pe BB. Ce zici, am sanse sa vad ce este? 
Giova si la mine e la fel, nu ma acomodez deloc cu apartamentul asta. Ce sa facem, ne mutam!
J 14+
toanca spune:
utocatalina eu sunt in aceeasi situatie ca si tine: eu A2 si sotul B3;
Am avut trimitere la institutul de hematologie....am facut analize si mi-au iesit anticorpi absenti; deci e ok.
Mi-au spus ca trebuie sa mai repet analiza la 7 luni de sarcina....
Fetelor vreau sa va intreb ceva: de vreo 3 zile cand ma spal pe dinti imdeiat cand ma clatesc imi vine sa
.....
Nu mi s-a mai intamplat pana acum, air de 2 zile mi se intampla si dimineata si seara.
Voua vi s-a intamplat lucrul asta?
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Giova spune:
Cata, JG noi am cautat cu centrala termica, si sunt cam putine.
Asta e locuibil, termopane, dar nu e noua mobila si in baie e gresie si faianta din aia mica, nu din asta mai noua.
Am si pretentii acum!!!
A fost mama si soacra-mea si l-au curata luna si bec, as mai avea numai de despachetat.
Noi la anul in iulie, ne mutam in ap. nostru, ca va fii gata atunci.
Nici nu stiu ce sa fac. Mai mult de 200 euro nu dau pe luna. eu nu voi mai lucru in curand, si plus ratele la noul ap.+bebe+nunta+ mobila din aug. 2006, nu ne va fi usor. mai ales ca vrem tot ce e mai scump si frumos pt. Marco.
Am luat crema antivergeturi de la Chicco, e buna, miroase frumos si se absoarbe repede. ma dau cu ea pe sani, burta si coapse.
Am asa o burtica mare, dar toata lumea intoarce capul dupa mine pe strada. Sunt mandra!!!
Am pus 500 gr, am 61 kg!!
poze
gio
si bb 18+
toanca spune:
Eu mi-am luat crema antivergeturi de la Avon.....si asta se absoarbe repede in piele
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Catalina, bine ai revenit !
Arati excelent, sunteti tare frumosi.
Eu am facut modificarile la site: Bee (poza si link catre albumul tau !), Bombonica (papusica, poza ta si linkurile), Tatiana (baietelul !), Canda (am completat cu poza+link), Pufumic (am rezolvat cu numele
), Mira (si la tine am completat), Florinini (asemenea).
Bombonica, super numele alese pentru fetele tale. Foarte, foarte frumoase !
Giova, deci Bombonica era cea de-a patra mamica de fetitza. Ne-a lamurit ea.
Maraki, imi pare rau ca iti este asa de rau.
Sa ne spui ce a zis dr. Sper din suflet sa fie ok.
Si eu aseara iarasi am
.
Doamne, oare se mai termina ?????
Mirelutza, ce mai faci ?
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Toanca, si eu patesc acelasi lucru dupa ce ma spal pe dinti...![]()
Fetelor, nu mai vorbiti de kilograme, ca ma apuca plansul. Eu tot pun pe mine intr-o veselie. Cred ca o sa ma fac uriasa. Noroc ca lui tati ii place asa ![]()
.
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
irinel2005 spune:
Salutare burticutzelor!
Giova, trece-ne si pe noi cu putzulica.
Dupa rezultatul prost la triplu test, maine mergem la amniocenteza, iar rezultatul il vom primi in 2 saptamani. Cred ca o sa innebunesc pana atunci. Tati simte ca va fi bine. A zis ca a vorbit el cu Doamne-Doamne. 
Credem ca o sa ne cheme Tudor Mihai, iar DPN comunicata cel mai recent de medic este 22 ianuarie 2006.
Tineti-ne pumnii!
Va pup pe cele mai frumoase gravidutze din lume! 
si
18+