Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Monica, sa le stapanesti sanatoasa, si hainutzele si mobilerul, si eu trag de sot s amegem sa mai vedem patutzuri si comoda, eu am vazut vreo 2 magaz, dar am aflat ca dupa15 sept se scumpesc, e poisbil si la voi sa fie la fel, si e bien sa dai comanda ca dureaza 2 luni, asa ca ma bate gandul ca pina la 1 sept sa dam si noi comanda, o sa negociez cu sotu;)-Eu vreau culaorea lemnului, neutru pt ca asa avem parchetul si peretii is un galben fain acolo.
iti doresc si tie si lui pufymic sa scapati de greturi repede ca nu sunt bune, la eco cand mai mergi, eu abia astept data de 30 ca sa si aflam ce este, speram sa stea cum trebuie![]()
Weekend placut!
Denisa
16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Giova si Dana,
Treceti-ma si pe mine in listele voastre, am uitat sa va dau datele cu spitalul si doctorul:Dr Hamilton, Evergreen Hospital-Seattle(Kirkland), USA
Foarte frumoasa ideea cu site-ul Dana. Felicitari!!
Pupici
Florinini 17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Fetelor,
Se pare ca vara ne toropeste pe toate, pe mine una ma pune la pamant caldura si anul asta nu putem merge in vacanta. Anul trecut a fost super in Hawaii...
Me bucur sa vad bebelin zburdalnici si saltareti. Al meu bebelin are zile cand e tare lenes si nu-mi da nici o falfaiala ca inca e doar la faza de falfaieli. Are cam ore fixe cand face gimnastica si in rest este tare comod si se odihneste.
Pe 1 sept. mergem sa facem eco morfologica si atunci vom afla si sexul, daca nu o sa fie rusinos sa ne arate. Speram sa fie totul bine ca am cam inceput sa am dureri si tensiuni in zona fibromului acum ca bebelinul incepe sa-si ocupe teritoriul. Cred ca fibromul a mai crescut ca-l simt in zona stomacului intarit si ma apasa rau cateodata. Dar sper din tot sufletul sa ajung la termen cu bebelica si sa fie totul bine. Dumnezeu e bun si are grija de toate si si de bebelinii nostrii implicit si de al meu.
Pupicei
Florinini
18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
utocatalina spune:
Fetelor am revenit din concediu...a fost minunat..am prins vreme frumoasa, ne-am plimbat pe tot litoralul, am prestat, nu am avut nici cea mai mica problema..am stat la plaja numai dimineata si seara si masura...in apa am intrat numai cu picioarele, nici nu stiu ce sa va mai zic decit ca a fost de vis!
Nici nu as fi putut spera la mai mult, asa de bine a fost! M-am mai ingrasat putin..cam 1,5 kg..asa ca per total am luat 8 kg de cind am ramas
...Culmea este ca Dan si cunostintele barbati imi zic ca sunt mai sexi si apetisanta
de cind am pus pe mine, asa ca ramine sa vedeti pozele pe care le pun acum si sa vedeti daca mint sau au dreptate..Partea proasta este ca nu mai intru practic decit in citeva lucruri si in curind va trebui sa-mi iau cite ceva..Biancai i-am luat de la mare un costumas roz si o simt cind pun mina pe burtica ca merge pe acolo
Burta este mare si tati o pupa si o mingaie ca stie ca-i place..Eu luni il sun pe Iosup sa ma programez la eco morfologica de 20 de sapt..abia astept sa vad cum a crescut minunea! In rest, o sa am de calcat si spalat teancuri ca joi sau vineri vrem sa plecam in Moldova pentru o sapt...Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi!
La cafeluta gasiti pozele"concediu mare 2005". Vizionare placuta!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Maraki vreau si eu carucior si masuta si dulap la pretul asta. Aici am fost zilele astea si ori am nimerit in niste magazine scumpe ori asa sunt preturile peste tot. Cert e ca sub 1000 toate trei nu gasesc nimic . Nu ma asteptam sa fie asa scump. Cred ca am sa ma mai uit si in alte parti pentru ca mi se exagerat de scump.
Catalina bine ai revenit si ma bucur ca te-ai distrat la mare si ca ai prins zile bune.Eu una cat am stat m-am balacit bine (doctorul a zis ca e ok atata timp cat nu sunt valuri care ne-ar putea lovi peste burtica).
In rest pup toate fetele care se pare ca au avut un weekend plin.
Irina
21
pufumic spune:
Buna!
Iar e liniste si pace pe aici! Nimeni in afara de Cata, venita cu forte proaspete de la mare.
Frumoase poze, Cata. Desi sint din Constanta, vara asta nu am bagat nici macar un degetzel in apa, si-mi vine sa mor. Problema mea este ca sint consemnata la pat o perioada (inca nu m-am lamurit cit). Noroc ca stau pe faleza si vad marea pe fereastra, ca alfel cred ca m-as duce cu capul de tot (mult nu mai am, in nici un caz). Unde te programezi pt. echo, la CMU sau la Diagnosis?
13+
maraki spune:
Irina sant terminata....astazi e prima oara cand
cu sange
Astept ziua de maine sa vad daca se repeta povestea si marti cand ma duc la dr. sant curioasa ce imi v-a spune
Parca Luiza scria ca a trecut prin asta nu ? Cred ca daca nu citeam pe forum ca s-a mai intamplat....lesinam
Si mie mi se pare scumpa mobila pt. bebe care o aveti in Franta! Poate prinzi si tu o reducere, eu zic sa nu va grabiti ca timp este...noi am fost acum pt. ca am prins momentul reducerii altfel luam prin iarna. Irina bafta miercuri la eco![]()
Denisa mercic si bebele vostru sa fie sanatos si sa poarte hainutele care le cumparati
Eu am luat ce am gasit la reducere, oricum ne vom muta intr-un apartament mai mare asa ca prea mult culoarea nu a contat.Voi ce va doriti sa fie bebe?Nu stiu de ce, dar eu te vad cu baietel
Marti aflu si eu sigur ce este
Fetelor va intreb ceva: voi simtiti asa uneori ca va doare in parti intre picioare? Eu asa simt de vreo doua zile si nu stiu daca este in regula
Catalina bine ai venit
Mi-au placut pozele voastre
De ce nu ai vrut sa faci baie? Stiu ca nu face rau.
17+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica, mersi de prezicere, te anuntz sper pe 30, eu am visat si baiat si fetita,deci nu e relevant, plus ca nu stiu exact ovulatia, deci poate si fi girl, vom vedea, nu avem preferinte, dar cazul ideal ar fi ca intai baiat si apoi fata, vom vedea..sanatos sa fie si imincacios, restul vin pe parcurs.
Eu deja m-am balacit in lac cu apa de 25-26cd egrade si intentioenz isins ept s afac la fel, sa innot mai mult ca e f. sanatos, eu am psu undeva intre 3.5-4kg, sper pina la 20 de sapt sa nu pun mai mult de 5kg, paoet fac niste poze azi cu burtica..Cata -nice photos, se vede clar burtica la tine, fiecare sarcina e diferita..Azi aici ploau si ne-au pciat planuriel cu niagara on the lake si artificiile de la cascada-asta e..Duminica placuta!
Denisa
16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Buna fetele.
Eu sunt plimbareatza ca de obicei.Am fost la tzara si am mancat bine asha cum fac de o vreme incoace (si pe cantar se cam vede!).
Maraki, eshti sigura ca nu ai vreun ulcer ceva? Ca de la asta potzi sa
cu sange! Ai mare grija, poate ar trebui sa iei ceva de stomac totushi. Eu una am ulcer si shtiu cum am stat pana in 14 saptamani cat mi-a fost rau! Cred ca in situatia asta regimul e cel mai de folos (si cand zic regim, nu zic ceva sever, dar trebuie sa mananci lactate mai multe, brinza dulce, cereale, cartofiori si sa evitzi tot ce-tzi face rau chiar daca tzi-e pofta de ceva!). Ai grija de tine si nu intra rau in panica, pentru tine e greu, dar bebe mic nu sufera din asta!
Catalina, frumoase poze la mare. Eu vreau sa plec peste 2 saptamani. Pana atunci, daca totul e ok, cred ca miercuri plec la Oradea, la bunica mea si abia ashtept!
Noi inca n-am inceput sa luam nimic pt bebe! Momentan ne uitam la pretzuri si ne minunam! Trebuie studiata bine problema inainte. Nici nu ne gandim sa dam 10-12 milioane pe un carutz, chiar daca ne-am permite! Prietenul meu zicea ca in cazul asta prefera sa ia mai multe ieftine! Desi shtiu eu sigur ca tot la vreo 10-12 ieshim cu scaun de mashina si alte accesorii. Pana vine bebe, noi mai trebuie sa luam si mobila de bucatarie si gresie si faiantza si abia apoi sa vedem pentru copil.
Eu am facut vergeturi!!!
!
!Si am vazut abia azi, ca erau sub sani! Si m-am lamurit eu ca toata greutatea pusa pe mine e pe sani si pe burta! Voi ce shtitzi, e bine sa portzi sutien si bustiere chiar si in casa? Ca pe mine ma ingrozeshte ideea de a nu mai fi libera de loc, dar decat sa am probleme.....
.
Bee
20+
si BEBE
irinadum spune:
Maraki imi pare rau ca ai in continuare probleme insa sa stii ca am citit multe cazuri in care fetele vomau cu sange si se pare ca nu e asa grav ca e normal ca dupa atata vomitat sa se mai intample. Oricum mergi la doctor ca pana la urma ce zice el e lege. Insa daca stau si ma gandesc la cat de rau ti-a fost tie mereu ........
Merci pentru urari la eco.
Bee tu nu mergi maine la eco sau am luat-o eu razna? Daca ai facut vergeturi nu e bai da-te cu crema iar dc nu merge asta e nu ai ce face
. Ce nu facem noi pentru
?
Irina 
21