Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari si de la noi!!!

Am scris de doua ori acest mesaj si degeaba, ca-mi dadea eroare cand il trimiteam .

Daniela, felicitari si multe-multe multumiri pentru site !!! E !!! Mi-a placut tare-tare mult!

Monica, concediu placut!

Anca, felicitari pentru fetita!

Toanca, ma bucur ca analizele sunt OK!

La mine puteti pune un carucior ALBASTRU si unul cu “surpriza” . Marti am fost la echo si doar la un prichindel se vedea ce este, calalalt era rusinos – o fi fetita? – si nu ne-a aratat ce are. Ma bucur ca sunt bine amandoi, se dezvolta cum trebuie, corespund la 18 saptamani si 2-3 zile. Doar ca baietelul e mai stramtorat, celalalt se pare ca se intinde prea mult. Dar sper sa-si imparta frateste spatiul.

Pentru urmatorul echo sunt programata dupa 20 sept – doctorita pleaca la o conferinta, doua saptamani – dar cred ca nu voi rezista pana atunci si voi merge la altul sa vad ca totul e OK.

Referitor la cotizatia cand nasti. Eu am dat 100 Euro pentru doctorita si 50 Euro pentru moasa. Moasa a stat cu mine tot timpul de cand m-am internat si pana am nascut, n-a trebuit sa stea mult, vreo 3 ore – vorbisem cu ea di-nainte si chiar daca n-ar fi fost de garda, ar fi venit sa ma asiste. De obicei doctorii asista doar la nasterea propriu-zisa, in travaliu nu stau cu tine (doar daca nu se nimereste sa fie de garda). Si am mai dat cate 100 mii asistentei care mi-a aratat cum sa ma mulg cu mana (nu reuseam cu pompa si se instalase furia laptelui) si celei care i-a pus cerceii Clarei. In rest, n-aveam de ca sa dau. Nascand natural, dupa 4 ore m-am putut ridica din pat, am facut dus si mi-am vazut de treburi. Iar asistentele treceau prin salon dimineata si seara, la vizitele medicilor. Daca cineva avea vreo problema trebuia sa caute asistenta te miri pe unde. Trist, dar acesta e adevarul. Vizite nu puteam primi pentru ca spitalul era in carantina – de fapt e tot timpul in carantina - asa ca trebuia sa ies eu in antecamera de la portar sa ma intalnesc cu sotul si alti vizitatori. Puteai sa dai oricat la portar ca nu lasa pe nimeni sa intre.
Aveam o colega de salon care cotiza fiecarei asistente care intra, dar nu se bucurau, nici ea, nici fetita ei, de tratatie speciala. Eu sunt impotriva acestor practici, dau doar daca merita. Eram pregatita cu bancnote, dar n-aveam de ce sa dau.

Tatiana 19 si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Toanca se spune ca nu e bine sa dormi pe spate ( explicatia stiintifica nu as sti sa ti-o dau ca am uitat-o) insa sunt doctori care iti spun ca poti dormi cum iti este mai bine. Se spune ca pozitia indicata e pe partea stanga .Acuma depinde cred de fiecare eu am dormit si pe burta pana acum vreo luna atata timp cat nu m-a deranjat. Daca vrei sa stii mai multe da o cautare pe net sau intreaba doctorul.
Irina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Saluti fete cu burtici,
Am intrat sa vad ce mai faceti si vad ca scrieti nu gluma ... eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi.
Intre timp am mai fost la un eco si bebicul ne-a aratat spatele ... si eu care speram ca o sa vad ce e.
Doctora mi-a zis sa nu iau inca vitamine pentru ca analizele mi-au iesit super bine. Bebele e bine dezvoltat, dar eu nu iau in greutate ... poate ca dupa ce misca o sa fie mai bine. Inca ma mai chinuie greatza si va invidiez ca ati scapat unele din voi.
Dana felicitari pentru site!
pupici la viitoarele mamici!

Angi 16+

PS Am pus pe yahoo si pozele din concediu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Incerc inca o data:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dochia111/my_photos

Canda_H, pozele sunt si din Apuseni, nu? Atzi fost in Padis? Ca a doua poza seamana cu ce stiu eu de la Cetatile Ponorului, iar magarii...... ca totzi magarii! Te invidiez ca ai avut curajul sa te duci gravida peste tot! Si eu am o conditzie fizica buuna, dar mi-e cam teama sa urc pe munte cum ash vrea (o ashteptam pe asta mica sa putem merge in 3 cu cortul pe coclauri!).

Irina si eu sunt cam data peste cap cu ecografia asta de luni! Am mari emotzii! Tu pana miercuri ai si mai mult de ashteptat!

Week-end placut la fetele care muncesc din greu si nu mai intra pe net zilele astea.

Bee 19+
si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am revenit putin la birou, in trecere.
Doamne, dar ati si umplut 3 pagini.
TOanca mersi de informatii.Sper sa ne placa mancarea, iar excursii nu cred ca vom face asa multe. mai bine stau la plaja, cat pot nu mult.

Tatiana
felicitari pt. si sa speram ca celalalt bebe e . Pana atunci eu trec surpriza.

Dana m-am uitat din nou pe lista. nu stiu unde am gresit, parca 4 fetite erau.care e a patra nu mai stiu.
Luni promit sa caut in celelalte capitole sa vad. dar acum tre sa fug. pupici.

Am bagat mamele la curatenie, eu dau o tura prin oras cu sora-mea si pe urma acasa la impachetat.
Acum chiar ca va pupic si ne auzim pe luni.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pisoi bafta la eco!!! Asteptam noutatile
Bee nu am reusit sa intru la tine in album....poate o rezolvi astazi
Tatiana felicitari pt. baietel poate celalalt este fetitaSant de acord cu tine in privinta spagii din spitale
Fetelor eu tot asa sant cum ma stitiDimineata imi este foarte rau, lucrez 3 ore ( 6.00-9.00 ) vin acasa, mananc si dorm vreo doua ore.Cand ma trezesc parca imi este si mai rau dupa care daca incep sa fac ceva treaba prin casa ma simt mai bine
Giova sa poarte sanatos Marco hainutele de la matusaMaine ma duc sa mai caut si eu prin magazine ceva convenabilSoacra-mea spunea sa nu cumparam multe ca bebeii cresc repede si oricum o sa primim si de la neamuri....pe mine nu ma intereseaza...vreau sa aibe bebelinul destule schimburi,eu am imbracat 5 bebelusi pana acum, tocmai al meu sa nu aibe destule???
Astazi am implinit 17 saptamani Sa ne ajute Dumnezeu fetelor sa ajungem cu bine pana la 39-40 sapt. si sa avem nasteri usoare cu bebelusi sanatosi

Pupici la burtici

17fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Bee sunt poze si din Apuseni, dar n-am ajuns pana in Padis ... am bantuit pe langa Arieseni (groapa Ruginoasa, cascada Varciorog, pestera lui Ionele si Scarisoara). Planul de acasa era sa ajungem si in Padis, dar am facut o criza de fiere si am fost cam lesinata vreo doua zile :). In rest, am fost surprinsa ca am putut sa urc pe munti fara nici o problema ... si am fost si in Fagaras la cabana Sambata, si in Piatra Craiului la Curmatura si in Ciucas ...

Angi 16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hmm.. sa dormi pe burta, ce amintire minunata!!! de fapt eu imi amintesc de asta in fiecare noapte, cand ma intorc in somn sa dorm pe burta (cum dorm de obicei) si tip de durere ca ma asez pe sani.
Va invidiez pe cele care va plimbati fara probleme pe munte... eu nici pana la piata nu ma duc fara sa ma doara spatele!

Ce ziceti, am sanse sa aflu saptamana viitoare daca e baiat sau fata? E cam devreme, nu?

J 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki felicitari!
Si noi implinim azi 18 saptamani fix

Toanca si bebe Matei 18+

si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

salutare fetele!
dupa cum vedeti eu va citesc de zor si sunt tare curioasa care va fi scorul final la carucioare. eu zic ccc ca baieteii vor conduce.
nu e bine sa dormiti pe spate pentru ca se spune ca placenta nu e suficient irigata cand stai in pozitia asta. intr-o parte e cel mai bine. mai tarziu, cand va fi burtica mai mare va fi periculos si pentru voi pentru ca exista chiar pericolul sa va pierdeti cunostinta pentru ca circulatia va este ingreunata.
asta daca stati perfect pe orizontala. daca puneti mai multe perne sub spate si sub cap totul e ok. eu in ultimele luni, cand nu mai puteam dormi intr-o parte dormeam aproape in fund.

sarcina usoara in continuare va doresc. mai vin eu pe la voi.

editez ca sa va dau un www.amazingpregnancy.com/pregnancy-articles/120.html" target="_blank">link cu cateva sugestii pentru poziti de somn.

unu
doi
trei

Mergi la inceput