Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
toanca spune:
JG pe mine cand ma doare capul am voie sa iau cate un algocalmin pastila.
Mi-a dat voie doctora.
Nu am voie sa abuzez, dar in caz de nevoie pot sa iau cate o pastila
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Bee spune:
Janina, eu pana in 15 saptamani am avut dureri de cap crunte si nu am luat nimic. Un masaj cred ca ar ajuta. Sau un somn, daca poti sa dormi de durere, dar cred ca eu am exagerat! Un paracetamol n-are ce sa faca prea mult rau!
Bee
20+
si BEBE
pufumic spune:
Giova, ma treci si pe mine pe lista, te rog? UM 12.05 / DPN 16.02.
Dana, merci pt. modificare, nu era oricum nici o problema.
Fetelor, voi chiar presimtiti/ati presimtit ce sex are bebele? Ma tot intreaba prietenele mele ce simt eu ca este bebe si eu nu am nici cea mai vaga presimtire. Faptul ca nu reusesc sa gasesc decit nume de fetita care sa-mi placa cu adevarat o fi vreun semn?
13+
J G spune:
Hai ca parca incepe sa ma lase de la sine... mai vedem mai pe seara, daca tot asa ma doare o sa iau o pastila. Nu cred ca e drama.
J 14+
toanca spune:
Eu una, si le spuneam si fetelor acum ceva timp, am simtit ca e baietel.
Nu stiu de unde pana unde, dar asta simteam.
Cand am fost la eco nu pot spune ca am fost chiar surprinsa cand mi-a spus : are puztica.
Eu as fi vrut sa fie fetita.....dar se pare ca nu a fost suficient ca am vrut eu.
Tati a fost mai tare decat mine
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
pisoi3 spune:
Salutare burticute,
CATA, bine ai revenit, ma bucur ca te-ai distrat. Am vazut pozele, super frumoase, kg pe care le-ai luat s-au pus frumos, stai linistita, nici nu se vede.
IRINEL, bravo pt baietel, tin pumnii la amnio, sunt sigura ca va fi totul bine, stii si tu ca triplu testul ala mai da si erori, eu nici nu ma gandesc sa il fac. Poate il faceam daca aveam peste 35 de ani, dar asa nu cred ca are rost.
MARAKI, imi pare rau ca te simti rau, pup fata
sa treaca raul!
JANINA, durerile de cap le am si eu, sunt criminale, am perioade cand ma doare si trei zile la rand, asta e, hormonii, tensiunea etc. Eu iau paracetamol, imi trece mai greu dar imi trece. M-am obisnuit cu ele, nu am ce sa le fac. Sper sa iti treaca cat mai repede!
IOANA, nu te panica cu tromboza aia sau cum ii zice, nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau, discuta si tu cu dr. tau. Lasa ca trece
, ai sa vezi, bebe merita!
Cu grupele sanguine nu stiu ce sa zic, eu am A2 si sotul la fel, Rh pozitiv amandoi, asa ca nu m-am interesat de compatibilitati, mai ales ca avem aceeasi grupa.
PUFUMIC, si eu ma gandeam doar la nume de fetite si uite ca am baietel, nu imi dadea nici un nume de baiat prin cap, dupa eco m-a lovit instantaneu inspiratia. Eu eram aproape sigura ca am fetita, dar uite ca e baietel. Nu conteaza ce e, sanatos sa fie!
In rest, eu sunt foarte suparata ca mi-au zgariat niste magari masina, cred ca niste vagabonzi de pe la bloc, era parcata si mi-au tras o zgarietura pe aripa, banuiesc ca nu aveau ce face si s-au gandit sa se distreze, i-as spanzura (la propriu, serios!) daca i-as prinde. Fetele care nu sunteti in Romania, bucurati-va ca vandali ca aici nu mai exista!
Am full casco pe masina dar trebuie sa alerg la politie in seara asta sa fac constatarea iar maine o bag in service, sper sa o faca repede ca innebunesc! Nu ma suparam daca o zgariam eu sau altcineva din greseala, din accident , dar masina mea e zgariata intentionat, si nici macar nu am parcat pe loc rezervat! Nu va zic ce ganduri criminale imi inspira golanii astia, idioti fara ocupatie, lasi care se ascund, sa apara si sa o zgarie in fata mea, nu pe la spate. In fine, nu ma mai enervez ca ii face rau lui bebe.
In rest, toate bune, o durere incipienta de cap care sper sa nu devina mai intensa. Bebe e bine, astept sa miste in asa fel incat sa il simta si tati, care abia asteapta. Ma mai apuca frica de nastere, dar banuiesc ca e normal, sper sa ma descurc la momentul potrivit, mai ales ca va fi si tati cu noi.
Fug la asezat sifonierul, pup burticutele 
Anda si bebe Mark 19+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
dana_ene spune:
Fetelor, sunt suparata.
Am luat rezultatul de la Papanicolau si ...cica... "frotiu inflamator", "candida albicans abundent".
Ce-i asta ???
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
FETITZA! Shtiam eu ca am fetitza. Si mai ales tati shtia ca are fetitza! La ecografie a fost ok, nu extraordinar, important e ca e bine copilul, in grafic cu toate masuratorile, are 350 g si o sa se nasca de Revelion! Dormea si ecografia a trezit-o, iar apoi s-a apucat sa-shi suga degetul. Singura problema e ca placenta e foarte jos, aproape de orificiul intern. Colul e lung si inchis.
Si pe langa toate astea, am fost si la starea civila sa depunem actele de casatorie. Pe 27 sunt si eu femeie maritata (macar civil, ca in rest o ashteptam shi pe fetitza sa participe!).
Bee
20+
shi Fetitza (Ana Teodora)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dochia111/my_photos
dana_ene spune:
Bee, felicitari
!
Ma bucur mult, bravo.
Eu am facut modificarile si o sa-i vezi numele Anei teodora pe site.
Super !
Felicitari si pentru depunerea actelor!
(P.S. Astazi noi implinim 7 ani de casnicie).
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Bee felicitari pt. Ana teodora!!!
Si pt. cununie, uite ca ne-ati luat-o inainte. parca ziceai ca nu va ganditi inca la casatorie.
cred ca si noi o facem in sept./oct.si nunta la anul in 19 aug. cum e programat.
Dana nu te speria. toate facem in astea 9 luni candida. eu am luat un ovul de Gymozol, si ma spal extern cu ceai de musetel si bicarbonat si nu mai am probleme.
poze
gio
si bb 18+