Noul Yahoo Messenger
Raspunsuri - Pagina 3
iren spune:
Am reushit sa-mi bag shi io ymeu asta nou, evident dupa ce am reinstalat sistemul de doo ori...
Assa, suni pe cineva, daca nu raspunde, am vazut ca tzi-apare optziunea de voice message, la mine-a mers.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Catalin spune:
Assa, mesajul audio il lasi ca si cum ai suna la cineva care are robot telefonic: "u can leave your message after the beep". Nu-i greu deloc.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
assa spune:
Merci de informatie Catlain, dar cine crezi ca avut rabdare sa auda...."u can leave....."Acu' m-am prins si eu.
Multumesc
Assa
adita spune:
v-am auzit pe voi si am zis sa instalez si eu noul messenger, dar mai bine imi vedeam de treaba. pe langa faptul ca nu pot trimite fisiere decat la cei care au aceeasi versiune, nu vedeau prietenii ce le scriam. stateam de vorba ca mutu cu surdu: ei imi spuneau ceva, eu le raspundeam si ei ma intrebau ca de ce nu vorbesc. si mi s-a intamplat asta de 3 ori in aceeasi zi. azi l-am dezinstalat si reinstalat, sa vedem daca mai face tot asa.daca tot nu merge, il mai gasesc pe undeva pe cel vechi?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
adita spune:
aa, si altceva: pe mweseenger-ul de-l aveam instalat ieri scria yahoo messenger with voice, pe asta de azi yahoo messenger with BT communicator. am nimerit alta varianta?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Oana_B spune:
Cred ca ai instalat varianta care apare pe yahoo in anglia:
http://uk.docs.yahoo.com/btc.html
mi se pare acelasi lucru ca ym with voice numai ca se cheama altfel.
Ca sa te intorci la o versiune mai veche:
http://help.yahoo.com/help/us/messenger
clic pe "windows messenger 6.0" si pe undeva pe acolo e un link "reinstall 5.6", de acolo poti sa faci upgrade la 6.0 care cred ca a fost inainte de asta cu voice.
Oana_B
adita spune:
multumesc mult
assa spune:
Cum merge computerul la voi dupa instalarea acestui program? Eu cred ca-l arunc pe fereastra......
Assa
mammy2706 spune:
La mine merge la fel ca innainte; am instalat noul mess dupa ce am citit pe aici pareri si sunt chiar incantata mai ales de share-ul de poze ca microfon abia mi-am luat.
Ma oftica prietenii care nu au o versiune mai noua dar o sa-i bat la cap sa-si instaleze.
Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare