Noul Yahoo Messenger
Salutare tuturor!
Ati incercat noul messenger? Cum este? Se pare ca e un fel de Skype telefonie, imagine...etc........cine ne ajuta???
Multam pentru orice sugestie...Sa-l instalez sau mai bine nu?
pupici
Assa
Raspunsuri
ralucami spune:
La mine merge destul de bine. La inceput mi-a facut figuri, in sensul ca mi se bloca, nu primeam calumea mesajele off-line, dar l-am reinstalat si acum e OK.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Oana_B spune:
Eu l-am instalat (l-am folosit si pe cel care era in varianta beta), are chestia asta de telefonie in plus niste emoticoane in plus si sunt grafica nitel diferita, ceva optiuni in plus pe la meniurile de sus. Stiu ca avea o buba in varianta beta: nu se puteau trimite fisiere decat la utilizatorii care foloseau tot versiunea beta, nu am verificat inca daca au reparat chestia asta.
Oana_B
louisea spune:
nu au reparat inca treaba cu fisierele pe BETA....
de unde se descarca renumitul YM - asta nou?? eu il am pe BETA dar nu am auzit de unul de tipul Skype..
------------------------
Louisea si Bandit
EmmaT spune:
Messengerul cel noi il poti lua de aici : http://messenger.yahoo.com/ ...eu l-am pus si tare mult imi place
Emma
louisea spune:
l-am instalat si eu pe asta nou.. incarc sa-mi dau seama care-i diferenta fata de beta (ca in mare parte arata la fel)..
clyo - nu trebuie.. se descurca el singur cu treaba asta
------------------------
Louisea si Bandit
bvali spune:
um... nu trebuie dezinstalat cel vechi, se descurca installerul de la cel nou. Dar sunt niste chestii care nu imi plac la Yahoo Messenger 7:
1. Faptul ca pentru repetarea mesajelor anterioare se foloseste Alt+sageata_sus si nu doar sageata_sus, nu stiu de ce.
2. Se mishca mult mai greoi decat cel vechi, si este mai instabil.
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by clyo
trebuie sters vechiul messenger mai intai?
multumesc
Da trebuie sters...exista un program Messenger gold...dar merge doar la o versiune mai veche a messengerului si poti deschide in acelasi timp si 100 de adrese....
Emma
Jazz spune:
@Clyo
Eu nu l-am sters pe cel vechi de lene. Cel nou merge excelent!
Imi place legatura telefonica si faptul ca poti lasa mesaje in cazul in care persoana sunata nu e pe faza sa raspunda.
Oana_B spune:
Pai de ce sa-l stergi, ca la instalarea celui nou nu ii dai "save", ii dai "run" si se instaleaza peste cel vechi.
Oana_B