Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
Cred ca gresisem link-ul de la poze
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
dianiana spune:
salut fetele,
am lipsit un pic; ma tot chinui sa fac liste si listutze; mai sunt 3 saptamani si ceva pana la nunta; este foarte stresant; toate trec prin capul meu;
in plus trebuie sa strangem nr final de invitati, adica sunam si cerem confirmarile de participare; nu credeam ca unii oameni pot sa fie asa neseriosi sau nehotarati; imi spun ca sa ii mai las o saptamana sa isi faca niste calcule; ideea e ca eu chiar nu trag de ei si din contra vreau sa nu vina cei nehotarati, nu e cu suparare dar oricum acestia au primit invitatia din obligatie si ca sa nu se supere si eu sunt constienta de asta; ca de, asa e romanul: daca nu il inviti se supara si comenteaza; daca il inviti iar se supara ca de ce faci nunta asa si cu tacamul scump; pai tot ce e de calitate costa!
o alta problema, ca sa vedeti seriozitatea furnizorilor de servicii;
impresarul formatiei pe care a luat-o pentru nunta imi spune ca este o problema cu formatia - asta dupa ce am dat si avans; cica formatia mea a mai luat o nunta pentru seara aia si deci nu pot sta decat 4 ore; ok le-am zis ca doar de aia am luat si DJ ca sa imi cante si melodiile in original; dar asta ii tot dadea ca nu, el imi recomanda alta formatie; si eu nu ca vreau sa ramana cum ne-am inteles;
AH fetelor, stiti voi oare ce nervi am eu acum?
imi vine sa ii dau la ziar cu publicitate negativa nu alta;
hai ca va tin la curent ce am mai facut cu capcaunul !
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
nushulica spune:
dianiana sa stii ca aceeasi problema o am si eu acum cu cei care nu se obosesc sa confirme participarea si la fel sunt si eu intr-o situatie jenanta ca daca nu le dau invitatie comenteaza ca nu au primit invitatie iar daca le-am dat invitatie parca le-as fi bagat mana in buzunar
eu oricum am sigur min 70perechi deci familia rudele prietenii apropiati si cu cativa prieteni de-ai nasului in rest nu ma intereseaza daca vin sau nu
nunta
noi doi
Ioana-Cristina spune:
Draga mea asa a patit si verisoara mea . Dar si-a luat inima in dinti si i-a sunat ea ca sa-i intrebe de confirmare.Daca ai scris pe invitatie sa-ti confirme pana la o anumita data si nu au facut-o , ori nu-i duce capu' ori sunt fara bun-simt. Chiar daca nu vin macar ar putea sa te sune si sa-ti ureze cum e obiceiul.
Ioana-Cristina
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Am revenit si eu dintr-o minivacanta! Si mi-a fost tare dor de voi
Felicitari proaspatelor doamne si mult succes viitoarelor miresici
Raza de soare - intra pe rubrica - comentarii despre restaurante, poate gasesti ceva pe acolo, eu pot sa-ti recomand restaurantele de pe malul lacului Floreasca - Club Polo, Yda Club, Apa Nova.
Va pupic
Luni revin din concediu -asa ca de atunci am din nou net tot timpul
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Buna,Raza de Soare!
Pai.......vis a vis de metroul Aurel Vlaicu e o trecere de pietoni.Traversezi si pe colt e o alimentara.Langa ea cum ai merge de fapt inainte pe straduta aia , pe stanga exact langa alim de pe colt este o alta alim.Acolo am vazut ca are.Incearca repede.Se termina repede dar aduc mereu, eu asa stiu.Si sunt albe-albe si un pic lunguiete!Super pt marturii!
Pupici!
Tine-ma la curent dc ai gasit!Poate ajung azi si ma uit dc mai au.Eventual intreb cand primesc!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
Multumesc pt informatie ! Stiu de ce alimentara vorbesti, ca doar pana acum cateva luni am stat ani intregi in Aviatiei... si intr-un fel, inca mai stau... acolo stau ai mei... si mai merg din cand in cand... cunosc tot cartierul ca pe buzunarul meu...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Multumesc tuturor miresicilor care mi-au raspuns la intrebarea despre restaurante !...
Raza de soare
dianiana spune:
Draga Raza de Soare uita-te la mine in poze si spune-mi daca iti place sala pe care am ales-o eu pentru nunta; este super mare, ring pe mijloc; in poze era aranjata pentru Revelion care s-a organizat acolo. daca iti place vorbim.
ce mai faceti in rest fetele?
dianiana
nushulica spune:
quote:
Originally posted by dianette
multumesc pisu miau si rally... Buna idee cu trandafirii pe care sa-i fac petale. La cununie vreau sa-mi las parul desfacut (il am mediu spre lung) dar nu stiu ce sa pun in el ca sa arate bine... Voi ce faceti?
Dar tot nu sunt pe listutza... cum reusesc si eu?''
Pentru cine e interesat de drajeuri pentru marturii, am fost azi la Jeff de Bruges (nu stiu sigur daca am scris corect)si credeam ca pic de mirosuri (nemaipomenite) dar si de pretz.. Cele mai ieftine erau 160.000/100 g. AM intrebat cate bucati intra la un kg si mi s-a zis ca in jur de 200... Asta doar pentru cine vroia sa ajunga pe-acolo. Eu una am fugit repede. O sa mai caut ceva in genul asta.
Are cineva idee de aranjamente faine pt. servetele? Un site, ceva?
Daca vreti site-uri cu ce am eu, pot sa va ofer linkuri cu gramada, unele sunt pe categorii...
Spor la pregatiri. Eu mai am o luna fara o zi!
bye!''
DIANE
scuze nu am observat cand ai scris ca vrei pe listutza zi-mi datele si te trec
nunta
noi doi
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dianiana
Draga Raza de Soare uita-te la mine in poze si spune-mi daca iti place sala pe care am ales-o eu pentru nunta; este super mare, ring pe mijloc; in poze era aranjata pentru Revelion care s-a organizat acolo. daca iti place vorbim.
ce mai faceti in rest fetele?
dianiana
Place, place... unde e ? Da-mi pe PM cat mai multe detalii, te rog !
Raza de soare