Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by ioana07
Fetelor am revenit si eu!!!Sper ca nu m-ati uitat...
Sunt asa de emotionata ca va scriu... Am atatea sa va povestesc....nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand: AM AVUT O NUNTA DE VIS!!!nu-mi puteam dori ceva mai frumos!!!
Toata lumea s-a simtit minunat...eu am dansat NON-STOP...am fost o miresica FERICITA!!!
Va pupicescca tare mi-a fost dor de voi!!!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Felicitari Ioana!
Casa de piatra si multa fericire in 2
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
miresicilor de maine si poimaine le urez sa aiba parte de vreme superba si sa lase stresul deoparte!
este ziua voastra, YOUR TIME TO BE BEAUTIFUL!
Pisu_Miau
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca1977 spune:
Flafi, Katle, R.Cata, Floricika, Pisoi_turbat, Ioana81, Katie, Inger alb, Megbeng, Hirondella, Olim (Ioana), Pyssy Sibiu, Ank si bb sa aveti o nunta de vis, CASA DE PIATRA, iubire maxima, copii frumosi si o viata imbelsugata!!!
albumul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
multumesc de raspuns fetelor. nu e vorba ca n-as vrea, dar chiar stau prost cu banii, ca am fost in concediu si am cheltuit mult. probabil o sa iau niste flori si apoi oricum dau bani la nunta.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
dianiana spune:
ce faceti fetele?
eu sunt pe la birou insa nu am chef de nimic; ma tot gandesc la nunta; am nunta pe 10 si o sa depun dosarul la cununia civila pe 29; am o promisiune ca se rezolva cu ora pe care o vreau; insa tot stau in stress...pai am aranjat totul, programari la coafor, toti invitatii stiu de ora 10 si eu ma tem ...sper ca tanti de la primarie sa ma ajute!!! ce prostie cu programarile astea; mai bine te lasau sa te programezi din timp, nu cu 2 saptamani inainte;
in fine, sa speram ca o sa fie OK;
fetele, miresici de azi, ne gandim la voi ... nu-i nimic ca ploua, las ca e belsug!!!
va pupa fata,
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tanti_sp_Zavaidoc/Tanti_sp_Zavaidoc.jpg)
Tanti Zavaidoc spune:
Va scriu niste impresii "la cald". Acum o ora m-am intors de la o nunta unde nu am dansat DELOC. Ringul mic, muzica prost aleasa...Cand erai cu sarmaua in gura baga omu` de-i zice Dj sarba. Te ridicai sa dansezi, tzop un blues si te asezai la loc. Nici timp sa-ti dai seama ce se canta nu prea aveai. A fost la un moment dat o serie de piese latino si SE STATEA LA RAND LA DANS, Eu pana la nunta asta asa ceva nu am vazut... Concluzia e sa aveti grija ce DJ alegeti si... Si nu mai stiu. Sa vorbiti la restaurant sa nu aduca felurile unul dupa altul, ca lumea are impresia ca mirii vor ca nunta sa se termine rapid, ceea ce e FALS. Ma apuca asa, o tema... Asa o sa fie si la nunta mea? Nu mai zic de comentariile pe carele-am auzit. Ma puneam in pielea mirilor, care s-au straduit ca totul sa fie bine si uite ca a iesit un fiasco. Va mai scriu luni sa va zic impresia mirilor dupa nunta. Nu stiu de ce, eu as vrea ca la nunta mea si nuntasii sa se simta bine. In fond, asta e ideea... Chemi niste oameni sa se distreze cu tine, nu sa se plictiseasca si sa comenteze. Of, tare mai sunt trista...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Pupici la miresici!!!!
Casa de piatra tuturor miresicilor!!!! Ca nu am apucat sa va urez... am fost racita cobza si am stat in casa... Dar de azi am net acasa!!!! URAAAAA!!!!
Fetelor tare bine mai este sa locuiesti singur... fara socrii, fara parintii.. doar TU si EL!!! E adevarat ca ne este super greu (financiar!) dar...nimic nu se compara cu linistea sufleteasca! Suntem tare fericiti, ceea ce va doresc si voua din tot sufletul!
Marie Jeane ai fost o frumoasaaaaaaaa!!!Imi pare nespus de rau ca nu te-am putut ajuta.. (stii tu cu ce) si sper sa nu fii suparata pe mine!
Abia astept sa vad si pozele lui Flafi, si ale Ioanei si... ale tuturor!
Acum miresicile care nu au avut inca nunta va spun cu mana pe inima: totul va iesi bine!!! Chiar daca nu poti impaca pe toata lumea important este sa va simtiti voi doi bine! Eu ce sa mai zic..?! Am avut probleme cu muzica (care a cazut exact in momentul primului nostru dans- deci practic nu am avut dans de deschidere), preotii de la biserica nu mi-au placut de nici o culoare (exact cand ne-au bagat in biserica pana sa inceapa slujba, unul dintre preoti s-a certat cu un trecator care a avut nesimtirea sa intre in slip in biserica.. ) si.. au mai fost multe la care nu vreau sa ma mai gandesc acum. Imediat dupa nunta, inainte sa adorm stateam si ma gandeam: "sa vezi acum discutii si vorbe pe la spate: ...ce nunta oribila!" Eh.. spre uimirea mea absolut toti invitatii ne-au felicitat pentru o nunta deosebita! Multi spuneau chiar ca nu vor uita cat de bine s-au simtit si ce mult le-a placut restaurantul! Intr-adevar faza cu muzica nu o vom uita niciodata, a fost un moment penibil... imi venea sa intru in pamant de rusine (desi nu era vina mea!!) si in acelasi timp ma podidea plansul caci asteptasem amandoi acel moment... Dar mi-am revenit repede si pana s-a rezolvat cu dj-ul si aparatura lui, am vorbit cu seful restaurantului (un OM de nota 20!!!), ne-a adus o combina si... baga dans la greu!
Am dansat toata noaptea si credeti-ma ca nu am stat la prezidiu decat spre sfarsit cand am papat tort! In rest eu nu am pus gura decat pe suc si sampanie!
Asa ca... de-asta va spun: indiferent de ce se va intampla (sa speram ca nu va fi nevoie!) sa aveti puterea sa treceti peste, exact in acel moment!
Pupici dulci si sper ca nu m-ati uitat!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Cununia civila
Biserica
Restaurant
ralucah spune:
Si in continuare parerea publicului: biby a noastra a fost o mireasa superba care te emotiona cu "aerele" ei roz, traznita si dulce.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Ralu bineinteles ca TU ai avut un mare aport si datorita tie totul a iesit bine pana la urma!!! Nu trebuie sa ti-o spun, o stii dar vreau sa stie si fetele (prietenele mele
) ca TE IUBESC MUUULT!!!!
Intr-adevar... desi pana acum nu s-a mai spus: Raluca (Ralucah) este comoara noastra, este cea care va ajuta ca visele voastre sa devina realitate: o nunta ca in povesti si in final... o.. HAPPY FAMILY!muaaaah
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Cununia civila
Biserica
Restaurant
rally spune:
spuneti si voi fetelor daca nu e ghinion: am o infectie la picior de toata frumusetea! problema e ca nu prea ma pot deplasa; am un picior cat un bustean si asta acum cand mai sunt 3 sapt pana la nunta si au inceput treburile pe acasa.nu stiu. ce sa fac? tare mi-as baga un medical si sa las serviciul asta
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Ma mai tineti minte??? Am revenit si eu din concediu!
Le urez tuturor " noilor doamnelor" multa fericire si casa de piatra ( cu piscina eventual), iar viitoarelor miresici multa bafta!
Apropo - simbata am fost la o nunta - un dezastru - totul s-a intimplat pe o terasa acoperita, care cica era restaurant. Greseala fatala a mirilor a fost ca ei antamasera alt restaurant, si cind si-au dat seama ca e cam mic, l-au schimbat prin intermediul neamurilor/cunostintelor, fara ca macar sa-l vada pe al doilea.
Asa ca am fost cam trista cind i-am vazut si pe ei tristi...dar asta a fost..in plus au avut si formatie cu vreo trei cintaciosi...dansul mirilor n-a prea existat...iar a treia melodie a fost cu multumiri, de ziceai ca e timpul sa plecam, ca sa nu va mai spun ca au multumit inclusiv patronilor bodegii..am fost tare dezamgita
..nu mai vorbim de ce cintau
...oricum pot spune ca a fost o experienta interesanta...
Va pupicesc...am cam citit tot ce ati scris cit am lipsit...tare harnicute mai sunteti/em