Mamici de iulie - august (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irinuca noastra draga, sa aveti sanatate si o bebica papacioasa si mamica cu laptik.
Vezi, Dumnezeu ti-a dat o bebica maricica.
Pupici muuuuuuuuuulti si te asteptam cu vesti.
K38+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

IRINA FELICITARI!!!!
REFACERE GRABNICA SI MULT LAPTIC PENTRU PRINTESA!!!!
TE ASTEPTAM CU NERABDARE PRINTRE NOI SA NE POVESTESTI!
Vezi ce bebelina puternica ai...ti-ai facut griji degeaba ca e micuta!

Anca si Matei 37s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

[b]FELICITARI TUTUROR MAMICUTELOR !!!!![/b] GABIRUS, ANIS, DELIA, SIMONA, URSULETUL PANDA, IRINA, deliagrozav, mitub, peca, ellarot !!! tuturor va doresc numai bine! sper ca nu am uitat pe careva si daca am facut-o imi cer scuze.

Eu sunt in asteptare cu colul dilatat 3 cm si pierdut putin din dop !
Speriata si cu rabdarea la pamant! nu dorm noptile si sunt greoaie ca simt ca e acolo jos...

Nu am internet si acum sunt la o prietena si profit de ocazie sa va salut pe toate si sa va spun cat de mult imi lipsiti!!!

PA !
Ella2000, Iulia si Paula DPN 15 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irina, felicitari pentru micuta Ioana. Sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

MonaI, ai o bebelusa asa dragalasa...iti vine s-o maninci.
K38+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Mai fetelor, iar is pasare de noapte. Imi mai tineau de urit Irina si Mamini dar acum, fericitele de ele isi tin puiutii in brte.
Noapte buna, ca eu oricum n-am somn.
K38+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

'Neata, fetele!
Multumesc, Kulta. Amandoi suntem indragostiti lulea de ea.
Iti intorc complimentul pentru Danuta. E frumoasa ca mamica ei.
Am si eu o intrebare pentru fetele care alapteaza. Ieri a fost la mine o prietena si mi-a spus ca pentru ca sa-mi pastrez laptele trebuie sa ma mulg dupa alaptat. Pentru fetele care alapteaza o data dintr-un san, urmatoarea data din alt san (Katink, help!), credeti ca e necesara stimularea sanului in felul acesta? Mie nu mi se pare prea logic, dar prietena mea are experienta mult mai multa si nu as vrea sa gresesc.
Noi am avut o noapte buna, vad ca Sara si-a scos o masa. Am spalat-o la ora 21, apoi am alaptat-o, m-a trezit la 1, la 3,30 si apoi la 7 (inainte ma trezea si la 5). Problema e ca mi-a varsat cam tot ce-a mancat azi-dimineata, cred ca eu am gresit ca i-am pus inainte ser fiziologic in nasuc, dar era tare fonfanita. A adormit acum, asteptam sa se trezeasca sa pape si la plimbare.
Ieri dimineata am fost la plimbare singurele si am esuat la mama mea (mi-a fost tare greu sa imping carutul, asa de slabita ma simt-cred ca alaptatul ma cam termina de puteri). Ne-am simtit tare bine, bunica se stie juca tare frumos cu copilasii.
Va pupam acum si vom reveni spre seara, poate apare si Mamini cu impresii.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monai, este bine ca la o masa sa-i dai sa pape din ambii sani. Cu cat ii goleste mai tare, cu atat vine lapte mai mult. Si daca nu-i goleste este bine sa-i mulgi, pt ca poti face mastita. Eu asha fac, ii golesc. Luca daca sare peste o masa, se mai intampla noaptea, sau depasesc acele 3 ore intre mese, mi se umfla sanii si ma dor. Tu ii dai doar de la un san sa manance la o masa??? Sa stii ca si eu masimt slabita uneori si fara chef de nimic, dar asta e trebe sa mergem inainte
Noi am avut o noapte buna, dar de la 5 nu mai vrea sa doarma. Nu stiu ce are, cred ca-l deranjeaza si burticutza, si e chiaun de somn, dar nu doarme...si noi pe langa el, cu ochii carpiti

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MonaI si albinutzza, mie dr neonatolog mi-a zis clar, sa o las sa suga de la san pana il goleste.Ingrid face pauza chiar, dar eu o pun la aceasi taztica pana nu mai curge nimik.
Dr mi-a explicat ca lapticul la noi are 2 etape, prima parte contine 70% numai lactoza ,care de regula serveste pt sete, iar la final sunt grasimile din lapte care hraneste bebelushul.
Daca nu se satura cu un san, dupa ce l-a golit il pui si la celalalt.
Eu asa fac si e super, am si lapte acum din belsug.

MonaI , superba Sara sa va traiasca!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Woauuuuuuuuuuu acum am vazut...... Irina.......sa va traiasca Ioana Alexandra ...laptic sin belsug si recuperare grabnica!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput