Mamici de iulie - august (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

'Neata, fetele!
Azi-dimineata Sara a facut o criza urata de colici, acum a adormit saracuta. Astept sa se trezeasca si iesim la plimbare in timp ce tati face curatenie mare.
Va pupam, revenim dupa-amiaza.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Si la mine face tati curatenie de vreo 9 luni incoace.... Cred ca-mi va lipsi mult perioada asta!

Anca si Matei 37s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cocoloasha Felicitari pt Alexandru sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!

Irina , tinem pumnii pentru mare intalnire! Sa va aibe Dumnezeu de grija!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anca, da, poti lua apelativul de pasare de noapte
Irina, sa dea Dumnezeu sa fiti bine amindoua. Pupici
K38+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

La mine Ingrid azi noapte a dormit de la 1 pana la 6 si ceva dimineata, si am prins si eu somn, ca era chiauna rau...acum doarme, a papat dimineata la 8, si o sa se trezeasca in curand.
am observat ca nu toate zilele sunt la fel.IEri a papat din 2 in 2 ore ,inclusiv si noaptea, azi vad ca darme ceva mai mult...e normal?

Aaaaa, aseara am iesit in parc cu ea, Doamne ce curioasa e ,la zgomote , e foarte atenta si a adormit la un moment dat...i-a placut f tare, exact ca la baita, sta ca o broscuta in apa...dupa ea ar sta toata ziua numai in apa

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Albinutzza, si eu motai si uneori chiar si adorm cand ii dau tzatica noaptea...asa ca nu esti singurica
Eu am folosit biberonul de la Avent, in perioada in care aveam rani f mari la sfarcuri si nu am avut probleme cu Ingrid, papa de la amandoua, desi nu i-am mai dat la biberon de atunci ,doar la tzatica.
Dar am sa-i dau la biberon, cu lapte de la mine, in caz ca am treaba , trebuie sa plec cateva ore etc..Nu i-am dat suzeta deloc in schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata fetele mele!!!

Scriu acuma repede ca m-am mai apucat de vreo 4 ori zilele astea si ba nu mergea forumul pana sa trimit eu mesajul, ba se trezea Emma...

FELICITARI noilor mamici!!!!! Sa va traisaca puiutii, sa creasca mari, frumosi si sanatosi! Refacere papida mamicutelor si laptic suficient pentru cei mici!!!

Noi suntem bine, mai putin ultimile zile cand Emma a fost mai agitata, cred ca din cauza colicilor. I-am dat 2 nopti la rand laptic din ora in ora si era un taraboi in burtica ei... Asa ca ieri i-am spus moasei si ne-a dat picaturi Sab Simplex pentru colici, si este muuult mai bine. Acuma doarme de 3 ore asa de linistita, ca imi vine sa o mananc. Iar peste noapte s-a trezit la 2 ore...

Irinuca, succes azi la nastere! Asteptam vestea cea mare!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Cocoloasha sa-ti traiasca bb Alexandru -Adrain ,sa fie cuminte si sa va aduca numai bucurii !! Bine ai venit acasa!!

Irina-inca o data mult succes!! Sa ai parte de o nastere usoara si refacere usoara si bebelina cumine si grasuna!!! Te asteptam cu vesti !!!

Ioana-petrecere frumoasa la botez !! Sa te intorci cu povesti si poze multe!!

Aseara a fost frumos la aniversare ,am stat doar doua ore pt. ca Bubu nu mai voia sa stea pe scaun,dar am mancat o pizza buuuuna si o berica fara alcoool !!!Azi-noapte am dormit relativ bine -doar cu o pauza de o ora de uitat pe pereti .

Anda si buburuzu' din burtica 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor a nascut si Valcampan:

quote:
Initial creeata de valcampan

Buna mamicilor sunt sotul a lui Valcampan. Ieri a nascut un baietel de 51cm,3,400grame.Sunteam fericiti si va dorimi toate cele bune si nasteri usoare la toate mamicile si va rugam sa ne iertai ptr ce ati suportat 9 luni de zile .SUNTEM FERICITI SI SANATAOSI SI CEA CE VA DORIM LA TOTI DE AICI DE PE ACEST FORUM.VA PUPAM

Felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe !!!!!!

Irina abia astept sa ne dai vestea cea mare. Eu am incredere ca totul va fi ok si sa vezi atunci veselie pe tine cand o s-o tii pe bebelina ta in brate Deja imi dau lacrimile de emotie.

cami si zuza mica din burtica 40+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

scuze fetelor, abia acum mi-am dat seama ca valentina anuntase deja prin MirelaV ca a nascut. Sunt zapacita rau. Dar vazusem mesajul trimis de sotul ei la alt subiect si n-am mai verificat daca se stie deja.
scuze inca o data.

cami si zuza mica din burtica 40+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput