Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51
Raspunsuri - Pagina 15
mihaipopescu spune:
Scuze Diciu, am vrut sa spun ca apare cam prin ziua a 8-a si a iesit "cm" in loc de "cam"...si...trage-l de "dansa" pana se face
asa ii piere tot somnul,important e sa punem mana macar pe unul
mai iute pana se prinde in outz apoi poa' sa stea linistiti pana la pensie ca nu-i mai deranjam...![]()
danutza_c spune:
Fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti. La noi abia acuma e dimineata, azi am cite ceva de facut, alergaturi, cumparaturi, poate mai intru mai incolo. 
Diciu, merci frumos! 
Miro, nu stiu ce a fost in capul meu ieri dar am omis faptul ca tu esti timisoreanca. Dar asa cum a zis Oana, trebuie sa gasim un doctor la care sa te poti duce si cu care sa te intelegi. chiar asa, de ce nu decshizi un subiect nou pe tema asta, sunt sigura ca ai sa ai raspunsuri care au sa fie folositoare.
Sper ca esti mai bine nitel azi, da? 
Pupici dulci la toate fetele frumoase! 

Mirona spune:
Va multumesc din suflet.

Inca nu sunt in stare ... nu mai stau pe aici cu voi ....sa nu va intristez mai tare.
Va multumesc inca o data ... mi-e si rusine de voi ... cu atatea probleme pe cap ... stati si ma tineti pe mine de manuta, conteaza atat de mult ca va simt alaturi de mine.
Sunt o pesimista din fire ... dar scorpioanca din mine ... cand vede un altul mai jos cu moralul decat mine ... ma mobilizez, incep sa-l sustin asiduu si reusesc de fiecare data sa-l readuc la starea normala, ... DAR cand e vorba de mine ... pic rar ... dar cand pic ... se lasa cu o depresie. Am mai avut din astea ... ultima a fost in 2003.
Mi-e atat de rusine de voi ... sunteti atat de multe ... cu cate probleme pe cap? poate chiar mai grave decat ale mele ... si io stau si ma plang aici.
Are dreptate dr. ca sunt prost informata ... si prost sfatuita.
Am rasfoit si eu putin arhiva ... tot nu am reusit sa ma decid ... dar mai incerc.
Am sa incerc si sa deschid un nou subiect ... in cautare de dr. cel de suflet.
Pana acum am incercat cam asa:
dr. din tineretea mea nu-i mai spun aici ... ca nu are rost.
apoi ... in incercarea de a avea un BB:
dr. Popescu Angela - fugiti cat puteti de ea
dr. Cioata - super dr., ... dar e o somitate ... si stiti si voi cum sta cu timpul
dr. Crisan - faza cu laparo
dr. Zabos - faza cu duphastonul / cel care nu a vrut sa ma treaca pe metformin (prescris de Cioata)
dr. Todos - faza cu revenirea la anticonceptionale
din nou dr. Cioata - sa raman pe duphaston pana la toamna
naturistii si homeopatii nu-i mai scriu.
ultimul, .... e chiar dr. Muresan .... care incearca sa ma aduca la sotia lui dr. Cezara Muresan.
dr. Munteanu - nu mai preia decat cazuri rare/grave - asta doar din auzite stiu
dr. Vladescu si dr. Cezara Muresan - mai raman.
De fapt sunt singurele specializate pe infertilitate din timi.
Acum va las ... ma refac incet ... dar sigur ... sper ca in curand sa pot sa va intorc ajutorul .... asta a nu se interpreta ca aveti voie in azilul meu, da?
Hai ... ca incet incet imi revin, nu?
Va pup pe toate si va multumesc.
Miro
My ticker
Mishulina spune:
Buna seara fetelor,Bine v-am gasit!
Acum am reusit si eu sa intru pe forum si am vazut ca ati fost harnicutze,am avut ce citi!
Trebuie deschis un capitol nou ca aici nu mai e loc si avem de vorbit!
Va astept cu drag!
Ina