Pestisori, pestisori...(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

salut fetelor

io in aceeasi stare

nally ... si-a consumat impulsurili cu mini

io n-am ramas gravida .... tratamentul m-a dat rau peste cap; de 2 saptamani sangerez putin cate putin (cica e ciclu) ... am niste stari de juri ca's gravida ... dar nu's beta HCG-ul a iesit negativ

am schimbat doctorul ... acu mi-e sa nu fi dat din lac in put

a auzit careva de VLAD NICOLAE de la PANAIT SARBU (GIULESTI) ?

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

felis - va doresc tot binele din lume ... sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Lori, iubita imi pare rau ca nu s-a intamplat ceea ce iti doreai dar te rog nu dispera, ai incredere ca intr-o zi cand nici nu te astepti , se va intampla....Gandeste pozitiv!

Va sarut si numai bine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Of,imi pare tare rau LOREDANA,dar si eu cred ca si DANIELA,ca intr-o zi,cand nu te vei astepta se va intampla...pana atunci,eu te si iti doresc bafta multa si credinta ca va fi bine...sus capul,ca mai este timp si viata trebuie sa mearga inainte...mii de

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mama ce liniste e pe aici...
Am lipsit motivat... pe cuvant...
Sambata-duminca nunti... luni petrecere la mirii uneia dintre nunti
Iar de marti sunt in recuperati cu somnu... Dupa ce ca eram si asat obosita... Elena nu prea doarme noaptea din cauza dintilor
Si uite asa dorm cand apuc... lucrez cand am timp...
Si una peste alta nu prea mai imi mergea nici comp. cum trebuie... imi venea sa sparg monitoru... Ieri am reinstalat windowsul (nu eu personal)... iar acu io tb sa reinstalez tooooate programele... si e multe.
Cam asa m-am distrat in ultimul timp...

Acu sa ma laud si io cu pozele de la nunti... Macar atat...

Cand mai am putin timp mai intru pe aici sa vad ce mai faceti . Promit.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna pestisori dragi!
Mai intru si eu din an in pasti...cum e vorba la noi la romani.
Dar sa stiti ca am mai citit din cand in cand ce s-a mai scris pe forum.
Eu sunt bine...si bebe la fel...acu avem 30 de saptamani, ne miscam de zor dam din minute si din picioruse.......doamne ce a mai trecut timpul...nici mie nu-mi vine sa cred.....mai avem 2 luni.
In rest sunt toata ziua la scoala si acasa cu cartile de daneza in mina...si cand nu invat la daneza....ma odihnesc...
Am inceput sa am insomnii de pe la 3 noaptea nu mai pot dormi..., dar nu asa....nici macar sa stau cu ochii inchisi..., asa ca ziua sunt moarta de oboseala.
Examenul la daneza de pe 22 septembrie l-am trecut cu bine..., acu ma pregatesc pt altul care va fi pe 10 noiembrie.....asa ca acelasi program ocupat.....
Dar dupa examenul din noiembrie nu stiu daca voi mai fi in stare sa mai merg la scoala....voi fi in 8 luni...,...si acu deja imi e greu...., obosesc repede..., ma concentrez uneori mai greu...si nu mai spun de dureri de spate....si de scaunele incomode de la scoala....
Voi ce mai ziceti nou???
Am vazut ca e destul de liniste pe la noi pestisorii....
Felis multa sanatate micutului tau puiut...si sa va intoarceti cu bine!!!!
Bun venit noilor pestisori!
Hai ca acu va las si va pupic!
Salisa 30 saptamani fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna pestisori,
Desi va citesc am scris mai rar caci dupa vacantza am avut de lucru la job si inca am si acasa is chestii marunte dar care iau timp.
Salisa, ma bucur ca voi sunteti bine, iarta-ma dc ai spus ce va fi bebe, mai spune-mi si mie odata cand potzi, dc ai aflat ce e?
Bafta multa cu scoala si cu examenele si cand nu mai poti merge la scoala, las-o, mai paote astepta dc esti obosita.
STii tu, dc nu ne odihnim acuma, cand?
EU te inteleg perfect cu somnul, asa patesc si eu dupa ora 3, doar ca pot sta cu ochii deschisi, doar ca visez tampenii si cam tot neodihna e.Si cu durerile de spate la mucna la fel, desi am la scaun o perna speciala, de..In rest esti aproape gata cu cumparaturile pt bebe?Eu am primit destuel , am laut cateva hainutze, mobial vien pe 22 si in noiembrie vrem s aranjam camera si apoi sa luam ultimele maruntisuri de pe lista!
Restul pestisorilor ce mai zic?Pupicei acuma!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Mirona 3 martie
Andrada 20 martie
Va pup pe toate

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna din nou!
Azi am intrat mai mult pe forum...
Denisa si tie sarcina usoara in continuare! Cred ca si tu esti la mamici de decembrie, asa-i?
Noi nu stim ce avem in burtica...daca e fetita sau baietel.
Nu s-a vazut la echo...
Asta e ...poate mai facem unul...dar aici e un sistem medical diferit si nu-ti fac prea multe echo...
Pentru bebelus...am cumparat si eu strictul necesar....am patutul...hainute, un cosulet...pentru bebe de purtat afar sau chiar si in casa...si maruntisuri de astea de ingrijit corpul, creme , sapun...
Mai trebuie sa mai cumpar cate ceva...lenjerie de patut, pompa de san..., sterilizator..., dar mai avem timp...
Sper ca in noiembrie pana pe 15 sa fiu gata cu cumparaturile..
Hainute am tot cumparat o gramada...si am mai si primit...asa ca nu mai investesc in hainute...
Desi sincer cand intru in magazine de bebelusi imi tot vine sa cumpar asa-s de frumoase si imi sunt tare dragi.
Dar uneori reusesc sa ma abtin...ca are destule....
Gata, acu plec...sa ma intind in pat la tv....
Pupici!
Salisa 30 fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salisa, multuemsc si tie la fel, eu zic sa te dai ca te doare ceva si asa iti ami fa co eco, eu treb sa nasc teoretic in ianuarie , sa vedem insa.
Eu mai fac o eco, dc nu chiar 2, uan trebuei sa o fac in amxim o luna sa vedem care mai e stadiulplacentei siinfctei de asta se decide dc facem C-section sau nu, asta e. Stiu cum e cu hainele si eu am zis ca gata nu mai cumpar ca o sa si primeasca din astea destule. Noau patutzul si dreserul ne vin la sf. lunii, am primit cosulet, bouncer, baby monitor, sterilizator, caditza, caruciro, si ceva jucarii, mai sunt cosmeticele de cumparat, o lampita, eventual un covoras, stickerele de pus pe peretzi.. si sa mai verific lista si pt mine cele necesare cand nasti, sutiene, etc.
Sanatosi sa fim si noi si bebei si al totzi pestisori numai bine!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput