Mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nshiro, oare chiar de la grisine sa fi fost? ca biscuitii si grisinele sunt recomandate tocami ca reduc arsurile si aciditatea...

LauraIoana multumesc de intrebare, sa bat in lemn, destul de bine. Gretzuri din cind in cind, dar nu masive... Dureri de sini, un pic, dureri (mici) de burtica din cind in cind, din ce in ce mai rar. Dar nu dorm bine DELOC, nu-s odihnita si arat ca dracu'.

In alta ordine de idei, stau citeodata si ma gindesc - e chiar vorba de mine?? - nu-mi vine sa cred ca IO sunt gravida!!! Inca nu realizez ca lumea. Sunt inconstienta??!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tina, uite aici un site care iti explica o gramada ce chestii, inclusiv analizele. (pun direct linkul catre luna 2)

http://reclama/luna2.htm

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Multumesc de urarea de bun venit Catrinel si Laura Ioana. Si de asemenea iti multumesc pentru sfaturi Catrinel. Tot citesc mesajele foaste si raman masca! Eu am decat o singura simptoma aceea de a dormi non-stop! In afara de asta nu am greturi sau dureri de sani! Din cand in cand ma doare putin de tot burtica si mijlocul! Am facut putna ordine prin casa si parca am tras de fiare toata ziua asa ma simt! Va pup dulce burtici si sarcina usoara! Hai ca verific acum site-ul ala! merci Catrinel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare burtici! Ma primiti si pe mine? Desi va citesc de ceva vreme n-am reusit sa scriu...deh...greata nu m-a lasat...dar astazi m-am simtit mai bine si sper sa fi scapat de "perioada gretoasa".
Eu sunt la bb2 care s-a lasat asteptat destul de mult pana sa se hotarasca sa vina (am tot incercat la el mai bine de 2 ani si jumatate). Mai am o fetita, Daria Maria, care pe 13 august va implini 4 ani.E mare,nu?

Datele mele pt listutza
D.N. 13.06.1974
U.M. 27 mai
D.P.N. 03.03.2006

Ce pot sa spun e ca greata pe care am avut-o la prima sarcina e total diferita fata de cea de acuma. Am citit ca si cateva dintre voi au probleme cu salivatia abundenta. Asa am fost si eu la prima sarcina, eram tot timpul cu batista in mana, dar s-a rezolvat cu rontaiala de sticksuri cat de des. Acum nu pot bea apa, pur si simplu n-o suport, asa ca am trecut pe ceai de musetel neindulcit.

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

Catrinel 10+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Cat,bine ai venit printre noi ....sa-ti traiasca printesica .Si ce spuneai cum adica aveai greturi difereite ,poti sa explici ?Cum a fost la prima si cum e acum ...si inca ceva e adevarat ca atunci cand e fetitza te umpli de cosuri ?
pup
11+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Maria, multumesc de primire! Sa-ti raspund la intrebari...
Pai la prima sarcina mi-era rau de la mancare si eram cum ziceau fetele mai sus...cu saliva ca buldogul si m-a tinut pana la 4 luni jumatate (nu vreau sa va descurajez!), iar acum m-au terminat mirosurile ( detergent, parfum), de abia am putut sa merg pe strada de miros de parfum, ii "adulmecam " de la cativa metri si marugam sa ma pot abtine sa nu vomit, dar cum ziceam de astazi parca sunt mai bine (sper sa ma si tina!). Am primit de la medic niste pastilute pt greata dar am luat cateva si am renuntat ca mi s-a parut ca nu prea ma ajuta.
Cu cosurile, nu cred! Cel putin eu aveam fata mai curata ca niciodata si tenul luminos de-mi spuneau prietenele ca sigur am baiat, asa ca... Eu nu mai cred in asa ceva, si dupa forma burtii aveam baiat.
Pupici!

Catrinel 10+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Felicitari fetele:Tina ,Cristina ,Calima bucur ca am devenit atat de multe gravidute.
Fetele voi cum va simtiti? pt. ca eu ma simt groaznic nu am putere parca de varsat nu ma plang inca dar.... cu starea asta....mai aveti careva stari de slabiciune?
Secretii aveti? stiu ca in perioda sarcinii sunt mai abundente dar...mai sunteti care aveti si chist? (eu am in partea dreapta inghinal)
Linistiti-ma va rog
cu drag Dia6 s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Cat merci de raspuns ,..eu sunt plina de cosuri cu greturile nu stau nici bine nici rau ,am vomitat doar de 4 ori pana acum ..dupa forma burti stiu ca nu am cum sa ma iau ,stiu si eu cazuri "n".Mai am o saptamana ,doua si cred ca o sa se vada si sexu ..zilele mi se par ani ,si saptanile secole ..pentru ca abia astept sa aflu si sa dau iama prin magazine ,dar sa stiu ce culoareee .
Diana F ,eu am avut si slabiciuni si secretii ..iar acum simt un somn teribil si nu pot sa dorm.
pupici
11+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Diana si eu am un chist pe partea stanga care ma supara uneori, dar scurgeri nu-mi dau seama daca am, pentru ca imi pun seara 2 utrogestan intravaginal si a doua zi, cand ma spal, iese ceva alb, dar am presupus ca e de la capsule.

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mai fetelor ... eu am intrat in sapt. 11 si am o gramada de secretii ... tocmai voiam sa va intreb daca e normal ? Iau si eu utrogestan ... pana cand trebuie sa-l luam, stie cineva ?

Laura sper ca nu te speli intravaginal. Nu mai stiu unde am citit ca trebuie evitate spalaturile intravaginale toata sarcina. Ca si baile in cada (e permis doar dus !).

Problema mea e ca nu ma dor deloc sanii, si nici pana acum nu m-au durut ! Mi se pare ciudat ...

Irina. 10+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput