Mamici de martie-aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
dea0277 spune:
Maria28, merci de raspuns. De data asta le-am spus sa nu se excite prea tare pina nu stim sigur ce si cum se imtimpla. Mama mea ma tot intreba cum ma simt de ajunsesem la disperare, imi pare rau ca le-am spus deja, dar ce sa fac, asta este. Cind am fost la doctor si mi-a facut echo vaginala, am vazut inima si avea 8 mm la 6 sapt si 5 zile. A fost de urgenta ca iara aveam singerari (micute, nimic grav, plus ca in sapt asta se facea dopul si se poate sa singerezi si sa ai crampte). De o sapt nu mai am nimic, Doamne ajuta si vineri ma duc la doctor din nou sa vedem ce se mai intimpla.
De la cite sapt poti spune ca esti "safe" vorba vine, 12 sapt de la UM sau 12 sapt virsta bebicului?
Andreea
7 sapt. + 6 zile
kim spune:
Sanatate la burticutze si bebei!
Ma alatur si eu voua, cu inima cat un purice; mi s-a confirmat sarcina dar am emotii sa nu fie cu risc. Povestea mea e lunga, pe scurt: acum 8 luni mi s-a diagnosticat un fibrom maricel de 7 cm, si spre bucuria mea aici in Canada nu mi-au recomandat operatia ci o sarcina (insa in Ro era sa ma opereze). N-am reusit sa raman gravidutza de 10 luni pana am facut o vacanta in Romania, si acolo s-a intamplat minunatia. De 8 zile sunt fericita, am facut doua teste pozitive si l-am vazut pe ingeras la echo. Alta minune: fibromul a scazut la 4 cm! Ultimul ciclu a fost pe 4 iulie, invatati-ma cum sa calculez exact in cate sapt. sunt. De 2 zile m-am intors in Canada, si odata cu drumul/ zborul am intrat in faza de greturi, ameteli, stari de slabiciune, somnolenta, bocituri... La medic ma duc joia viitoare... Ce situri cu informatii utile imi recomandati?
KIM
nshiro spune:
Biuta, Emi sa stiti ca si eu aici am avut si am aceelesi probleme ca si voi. Pana acum am mers de doua ori la doctor si nu mi-a facut nici o anliza la sange, habar nu am ce rh am... nimic... A zis ca mai incolo, pe la 3, 4 luni analizele la sange sunt mai relevante si vom incepe sa le facem 
. Nici macar nu stiu ce grupa sanguina am... ca sa nu mai vorbesc de posibili virusi, brrr nici nu vreau sa ma gandesc! Asa ca in caz, de ceva Doamne fereste, ce se mai poate face la 4 luni dupa ce vor fi gata analizele, ca banuiesc ca dureaza si pana imi da rezultatul.... La fel, consultatiile au fost foarte scurte, inimioara cand mi-a aratat-o a fost pentru cateva secunde, nici nu am apucat sa-mi dau bine seama
. Vitamine, acid folic nu mi-a prescris absolut nimic, nici un sfat nimic nimic. Am fost foarte nemultumita si stresata dar m-am hotarat sa o las moale si sa am incredere, ca pana la urma tot cum vrea Doamne Doamne va fi. Noroc cu DC-ul si cu minunatele fete de aici
.
Delia si Tcelen eu nu prea ma omoram cu dulciurile inainte insa acum sunt printre putinele alimente pe care le tolerez, vai ce pofta mi s-a facut de niste praji
(si e 8 dimineata).... Oare fac fetita?
Tare bine ar mai fi....
Mi-am facut ieri niste teste dupa calendarul chinezesc si la toate au iesit baietel. Plus ca toata lumea imi spune ca voi face baiat. Sotul, soacra-mea, frate-meu vor tot baiat. Numai eu si cu mama vrem fetita. Bine ca daca iese baietel nu ma voi supara oricum. Sanatos sa fie!
Sanatate si pupici
la burtici
8 saptamani si 4 zile
rocsana
kim spune:
Am citit pe infertilitate.ro si m-am mai dumirit si eu, sa ma corectati daca gresesc, cu ocazia asta treceti-ma si pe mine pe listuta:
D.N. 21.01.1974... U.M. 4 iulie
Deci ar fi 6 sapt. de la U.M. si 4 sapt. varsta lui samburica? Care data se ia in calcul?
Daca ma ajuta Doamne Doamne, ar trebui sa nasc pe la inceputul lunii aprilie?
KIM
tcelen spune:
KIM bine ai venit printre noi,sarcina foarte usoara si bebel sanatos!!
nici eu nu prea stiu sigur cum se calculeaza exact ,dar eu stiu .ca la 10 zile dupa ultima menstruatie,incepe sa se calculeze data sarcinii,si in acelasi timp a bebelului!aveau fetele,pe aici pe undeva un site pe care calculau data nasterii exact,am sa-l caut mai in urma si am sa-l scriu!
DEEAPUI,am nevoie de mai multe date ca sa o pun pe LOREDANA pe lista,UM=? SI DN=? si felicitari ptr tine cat si pentru loredana,sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi si cuminti!
NSHIRO de unde ai facut testele ca sa aflii ce nasti?de pe net?
DOINA CEL ,din cate stiu eu e cam periculoasa calatoria asa de lunga cu masina in primul trimestru de sarcina,dar mai bine sa mergi la doctorul tau sa-ti mai faca un consult inainte si sa-ti spuna el!
pupici la toate fetele CRIS
14+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Serj spune:
'neata burticute!!!!
tcelen asa crede-am si eu, dar se calculeaza de la data cand ai avut ultimul CM. eu am un fel de rotita cum au si medicii, si se pune data primei zile de la ultimul Cm.
desi sarcina este cu aproape 2 sapt. mai mica, ati avut toate surpriza sa descoperiti ca este mai mare! de ce? pt. ca se calculeaza asa, ca nu se stie exact cand am ovulat fiecare, si este mai sigur.
mia imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat, si mie cand am pierdut sarcina, mi-au spus ca organismul selecteaza, si ca daca este o problema cu embrionul vine expulzat. dar eu am incercat dupa 3 luni din nou (ca nu a venit, asta este altceva) multa sanatate si sa te refaci cat mai repede!!!!
bun venit la fetele noi, le doresc sarcini usoare si bb sanatosi!!!!
pupici la burtici si o zi buna
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Irina71 spune:
Fetelor, voi cum va descurcati cu treaba din casa ? Aveti ajutoare ?
Ca io deja simt ca nu mai pot, sunt obosita mereu, si ma cert cu sotul ca vreau sa iau o femeie sa ma ajute macar la curatenie, si el nu vrea (pe de alta parte, nici nu ma ajuta cu nimic !), cica astea fura, nu stii pe cine bagi in casa, etc, etc. 
Cica sa fac ce pot, si sa le mai las si asa, daca nu pot....
Mama e departe, la Craiova, soacra-mea e la Moldova, iar eu singura in Constanta ! Si mai sunt si maniaca cu curatenia ![]()
Offfff .... nu stiu ce sa fac. Daca as putea, as lasa casa asa, sa mearga paienjenii pe pereti , dar n-am inima asta .... 
Irina.
10+
Multe poze cu mine
tcelen spune:
SERJ mie doctorul nu mi-a calculat asa cum spui tu ,ci asa cu 10 zile dupa,si la primul copil la fel mi-a calculat si era alt doctor si nu s-a inselat,si am citit si in mai multe carti si articole chiar in revista MAMI,despre 10 zile dupa menstruatie ,asa ca nu mai stiu ce sa cred!si stii 10 zile sunt foarte importante,de ce oare unii calculeaza intr-un fel si altii in alt fel?
IRINA 71 imi pare f rau ptr. tine,sotul meu ma ajuta foarte mult cu treburile in casa,trebuie sa-l faci sa inteleaga intr-un fel ca trebuie sa te ajute!calca-ti pe inima si lasa asa cateva zile sa vedem daca ii convine!
pupici CRIS
14+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
kim spune:
quote:
Originally posted by tcelen
KIM bine ai venit printre noi,sarcina foarte usoara si bebel sanatos!!
nici eu nu prea stiu sigur cum se calculeaza exact ,dar eu stiu .ca la 10 zile dupa ultima menstruatie,incepe sa se calculeze data sarcinii,si in acelasi timp a bebelului!aveau fetele,pe aici pe undeva un site pe care calculau data nasterii exact,am sa-l caut mai in urma si am sa-l scriu!
Eu mi-am calculat data nasterii pe site-ul asta:
http://www.magicmaman.com/abc-grossesse/default.asp?rubid=392
si mi-a iesit ca sunt in 6 sapt si ca nasc pe 11 aprilie, cum de altfel a calculat si soacra-mea prin metoda 10 zile de la U.M.
Fetele, voi aveti journal de sarcina?
Sanatate si sarcina usoara la toate!
KIM
Tina_Welsh spune:
Salut fetelor! Merci Laura Ioana de raspuns! Urez bun venit noilor burtici. Sarcini usoare si bebei mumosi! Eu ce sa va mai zic...am inima cat un purice pana aflu testele ...
maine de altfel am si ecografia intravaginala SI UARSC SONDELE!!!!!!

dar sper sa fie totul in regula...! Oricum nu am nici un simptom de sarcina. Daca nu ar fi fost cele doua teste de sarcina pozitive, unul acasa si unul la medic as fi jurat ca nu sunt insarcinata! Oricum nu prea inteleg cum se calculeaza data asta a sarcinii....ca eu am avut UM pe 29 iunie...sotul meu a fost in tara intre 9-17 iulie si sarcina e doar de 3-4 saptamani cu semnul intrabarii...! O fi...desi pe internet toate testele zic 6 saptamani!
Va pupic pe burticuzte si sa ne revedem sanatoase si voinici! Vreau si eu lypieeeeeeeeeeeee! Help help help!
3-4 saptamani?
pupici dulcici