Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Mai fetelor ce sa intimplat cu voi de cind eu am fost in concediu.AM intrat si v-am vazut pe toate certindu-va si suparindu-va.Kiar e posibil asa ceva?
Hai sa va oftic si sa ma laud si io daca tot sint pe aici.

Sebastian merge cu premergatorul de la 6 luni si stinga si dreapta si in fatza si in spate si daca are drum intins abea il prinzi.De mincat maninca orice in afara de afumaturi si carne de porc.Dimineatza cind se trezeste bea lapticul ,apoi papa piine unsa cu unt,la maeaz supica de pui cu taitzei,legume cu carnitza,sau orez cu carnitza.Eu i-am dat la inceput pieptul de pui dar e cam sec si am trecut la pulpe de pui si carne de vitzel.Ii plac foarte mult fructele si legumele,iaurtul si apa.Are 2 dinti si inca 2 pe drum sta in funduletz destul de bine 2-3 minute dar de vorbit nu vorbeste doar gingure si face ca masina cu bulbuci .In ro nu mi-a facut nici o problema de sanatate,a rezista cu bine la toate skimbarile de klima si meniu si ma bucur mult pt asta,doar ca drumul a fost foarte obositor pt toti 3.

Pt mine el e cel mai frumos copil si nu l-as skimba cu nimeni,pt ca fiecare copil se dezvolta in ritmul lui

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/album?.dir=974f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Am pus si poze din concediu daca cineva are placerea sa se uite la ele.
Cam atit am avut de spus.Am si eu probleme si am vrut sa le discut cu voi sa.mi spuneti parerea dar mi se pare ca sinteti okupate cu alte treburi mai importante

Adana(adica io,batoza shefa)72 kg - 58-56kg
Alina Maria 48 kg - 43kg
Shinutza 56 kg- 53 kg
Alina Gabriela 70 kg - 60 kg
Crinuta 72kg - 56 kg
Lavinia345 76 kg - 58kg
Adita 73 kg - 60 kg
Leta 56 kg - 50 kg
Witchie 82 kg - 70 kg
Clara03 53 kg - 50 kg
Aurelursu 72 kg - 62 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adana, ce problema vrei sa discuti cu noi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, eu v-am mai spus: este o mare greseala sa comparam performantele copiilor nostri cu ale altora.
Fiecare are ritmul lui. E limpede ca pt fiecare mama puiul ei e cel mai cel, nu?
Ieri imi spunea pediatra, ca la 9 luni trebuie sa stea fff bine in fund, iar de ridicat in picioare la 7 luni e prea devreme.
Lets be serious.
Deci, acum ei pot sta f bine in fund sprijiniti, asa ca nu va speriati daca stau fara sprijin doar putin. Asa e normal, ok?
Rayan ar vrea doar in picioare, dar nu se ridica el singur, si cand i-am spus mi-a replicat " e prea devreme".
Cand el va fi pregatit se va ridica singur, dar nu sa il fortez eu.
Deci, lasati copiii in ritmul lor. Toti vor merge, vorbi, spune mama/tata, etc pana la urma.
Fiecare are farmecul lui, ceva al lui, asa ca, bucurati-va de fiecare moment petrecut cu ei, ca aceste momente nu se mai intorc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Fetelor se alterneaza galbenusul de ou cu carnitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello fetelor!

Era sa fac stop cardiac cind am vazut ca eu am deschis subiectul?!?
Si eu nu am facut acest lucru. Probabil l-a facut unul dintre moderatori (cred ca Oana_B), dar sa stiu si eu.

Adana spune-ne ce probleme ai, poate te ajutam.

Eu nu mai vreau sa discut despre ceea ce s-a intimplat pe forum in ultimile 2 zile. Atit vreau sa mai zic: Oana nu ai de ce sa-ti ceri scuze!

Eu sunt impotriva premergatorului. Nu stiu daca o sa-mi schimb optica. MAi vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cory eu ii dau de 2 ori galbenuus de ou pe saptamina(luni si vineri sau simbata si marti sau duminica si miercuri, depinde de cum se alterneaza). In acele zile nu ii dau carnita. Carnita pentru inceput i-am dat de 3 ori pe saptamina. De luna asta maresc la 4. Dar nu in zilele cu ou. Ceea ce mai pot sa-ti spun este ca la masa cu carnita nu se da si brinza. Pentru ca amindoua sunt bogate in proteine si suprasolicita rinichiul bb-lusului(asa mi-a zis pediatra si am si citit). Poti in schimb ca la masa cu ou sa-i dai si putina brinzica (e mult mai bun piureul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumesc Amary..
Adana am vazut pozele din concediu.. A crescut mare baietzelul tau..Ma bucur ca e mincacios, si ca potzi sa-i dai de toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Alina Maria, lasa ca acolo unde e deja un sarpe pe linga casa omului, nu mai e loc de al doilea. Sa-ti traiasca mindretea de fata. Frumos la voi, ati fost la camping? Daca da, cum v-ati descurcat? eu ador sa merg cu cortul, dar in septembrie cind merg eu acasa si plec cu tata prin tara va fi prea frig de cort cu un copil de sase luni. lasa, mai tirziu. mie-mi place cum povestesti tu mereu ce ai gatit, pacat ca mama mea nu stia nici ea sa gateasca si nici eu n-am invatat sa fac nici o mincare de pe-acasa si asa ma apuca uneori dorul de zacusca si de musacaua bunicii. c'est la vie.

Adana, ai venit cu masina sau cu vaporul? Si Seb cum a rezistat la drum atit de lung? Pai si fetita mea face bulbuci si si sisiie uneori printre ei. Dar tu glumesti cu noi sau feciorul tau kiar minca atitea? Pai bravo, d-aia e asa in forma, danseaza, cum am vazut prin poze...iar iepurele ala albastru e mortal, vreau si eu pentru iepuroaica mea, dar nu ma lasa ta-su cu jucarii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Adana eu-s numai ochi,astept sa ne ceri sfatul.Am vazut pozele cu Sebastian e mare baiatul,ce mai.Se vede din poze ca v-ati simtit bine acasa,ma bucur pentru voi.Voi veniti des in tara?Ati venit cu vaporul?????

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga ce faci?Vad ca numai noi suntem treze la ora asta.Cat e ceasul la tine???

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput