telefonie Astral

telefonie Astral | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Cum e telefonia de la Astral? Are cineva? A aparut de curand si la noi in oras si m-ar tenta sa-mi pun si eu acasa. Dar cum sint deja nemultumita de serviciile de internet de la ei, nu as vrea sa am surprize, sa-mi scot Romtelecomul si sa-mi iau pe cap alta pacoste.

Deci..? Ce-mi puteti spune?

.................................................................................................................................................

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit.

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Desi nu sunt nici pe departe "fun" Romtelecom, sfatul meu este sa il mai pastrezi o vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mihaela, in 2 cuvinte: NU .

Uite, citeste si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43674&SearchTerms=astral" target="_blank">aici

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Poti sa iti pui telefonie Astral fara sa scoti Romtelecom-ul. Altfel nu merita...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Orice persoana care are internet Astral,beneficiaza in mod gratuit de telefonie Astral.Respectiv de abonamentul de 5$,care are inclus:
-300 min in Astral
-30 min in reteaua fixa Romtelecom
-10 min in mobil

De tinut minte:este mai ieftin sa suni din Astral in Romtelecom,decat din Romtelecom in Romtelecom.Astralul avand 2,7 dolari centi/min,iar Romtelecomul 2,9 eurocenti.

Clientii vechi internet pot solicita telefonie fixa,respectiv abonamentul de 5$ in mod gratuit.

Macar Astral are si minute incluse....si nu platesti un abonament la telefon la Romtelecom doar ca sa-l privesti....tandru!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by korinna

Orice persoana care are internet Astral,beneficiaza in mod gratuit de telefonie Astral.Respectiv de abonamentul de 5$...
Clientii vechi internet pot solicita telefonie fixa,respectiv abonamentul de 5$ in mod gratuit.

Eu sint abonata la Internet la Astral din dec 2003. Sint client vechi? Ca niciodata n-am beneficiat de telefonie gratuita pe chestia asta...

Factura din fiecare luna are abonamentul de telefon de 5 $ adaugat la cel de internet (niciodata inclus).

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

quote:
Originally posted by korinna

Orice persoana care are internet Astral,beneficiaza in mod gratuit de telefonie Astral.Respectiv de abonamentul de 5$...

Eu sint abonata la Internet la Astral din dec 2003. Sint client vechi? Ca niciodata n-am beneficiat de telefonie gratuita pe chestia asta...

Factura din fiecare luna are abonamentul de telefon de 5 $ adaugat la cel de internet (niciodata inclus).

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Bonusul e de 5$. Daca tu ai abonament de 10 $ atunci iti mai baga pe factura 5. Ce abonament ai? Eu am primit o hartie unde spune ca abonatii de cablu si internet au gratuit abonamentul de 5$ sau reducere de 5 $ din abonamentele mai scumpe.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Pegasis,Alecsia....eu aici lucrez...sunt account manager internet&data&telefonie la Astral...Galati
Vechii abonati trebuie sa se prezinte la sediile Astral.Vi se va face anexe pentru migrarea la noile pachete.
Oferta spune asa:
La orice tip de abonament de internet pentru persoane fizice (12$, 21$, 29$) se asociaza orice tp de abonament de telefonie (5$/10$/16$) din care suma se va scade 5$.
Cu alte cuvinte abonamentul de 5$ este gratuit.Respectiv la cel de 10$ platiti doar 5$,la cel de 16 $ platiti 11$.

Sper ca am reusit sa va lmuresc!!
Noul produs triplay este in toata tara!

Mergi la inceput

LOL, Corinna... Noroc cu tine... Acu' sunai la Astral si s-a rezolvat pe loc Nu trebuie sa merg nicaieri, de luna viitoare imi apare pe factura reducerea... si mi-au dat si 5 $ reducere la internet, asa... ca-s fata buna...

Sar'na.

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput