Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ian pentru un "canibal" esti cam cruda cu bietul hacker..., chiar asa, cu drujba mei??
acum serios, nu putem face nimic. decat sa ne minunam cate traznai le pot trece unora prin cap. sper doar sa se amuze si sa nu distruga subiecte, sau sa posteze bazaconii cu numele noastre... asta ar fi intr-adevar mai greu de reparat.

Cristina 23+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ina, laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuultiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiii!!!
mirela, pai e un pas mare inainte chestia de "amenintare cu nastere prematura" - asta, ce-i drept, o spun eu, care n-am avut nici o problema pana acum, nici nu stiu ce-i aia o contractie samd... (adica ma bag ca musca-n lapte - cate o data chiar ma simt ciudat sa nu am nici o problema) - dar tot mi se pare ca meritati felicitari - si tu si bb.
despre intalneala vineri - ma bag si eu, dar n-o sa am net vineri,asa ca poate hotarati ceva pana maine seara. sau imi da cineva un bip pe mobil - ca va sun eu inapoi. mie imi convine oriunde, numai sa fie dupa 5.
xandra, dupa poza nu te recunosc... da' nu e cine stie ce relevant, ca n-am o memorie a figurilor - eu nu mi-am dat seama ca am fost colega de liceu cu hasbandu' - el a terminat in '94 :)))
de mancare bun nu mai manac nimic - sunt la cura de mancare sanatoasa - bag pepeni la greu (p-asta de azi l-a carat gabi pana la 9, asa ca m-am scos , turtite de ovaz, lapte degresat, branza de veci...
azi am fost sa ne vada doctorasu' (care ne-a spus ca avem burta cam mare, a strambat putin la +6 kg - "nu e groaznic de mult, dar e cam mult, mai ales ca de-acum incolo urmeaza ingrasat masiv. nu e bine ca la sfarsit sa fie mai mult de 12" si continuat tras de urechi pe tema asta). in rest, bebele e perfect, are cracii lungi (ca ta-su), dupa femur e mai mare, dar capul il are potrivit pt. varsta lui, ne-a luat tensinea (12 cu 6) si l-a tot masurat pe bebelac, care ne-a tratat cu fundu' tot timpul asta, ca era obosit si dormea si n-avea chef sa se deranjeze sa-i vedem noi mutrita.
lavi02, eu mi-am facut programare pe 7 septembrie, asa ca nu ne intilnim la cabinet. poate ne vedem pana atunci, poate vii vineri al intalneala.
eu sunt varza - azi noapte am dormit de la 5:30 la 7. (5:30 a fost ultima data cand m-am uitat la ceas) mi-e un somn de mor, da' astept sa se raceasca pepenele sa bag sub nasuc ceva fresh.
va pupam pe toate,
C & bbandrei
Referitor la traditia cu "nu-i spune pe nume copilului pana la botez", stiu ca exista, are o tenta exclusiv crestin ortodoxa (eu nu o cunosc decat in romania si grecia, la altii n-am auzit) si, fiind o problema de credinta, fiecare face cum crede mai potrivit. (eu ii spun de acum pe nume, pt. ca ma gandesc ca la inceputurile crestinismului botezul avea loc la o varsta inaintata si nu cred ca unui om nu i se spunea nici intr-un fel pana atunci. dar asta e o optiune personala.)
a... cristina de la baku eu nu iau vitamina e gelatinoasa. nu iau nimic in afara de fier (tardyferon fol) si magneziu, asa ca nu stiu ce sa-ti raspund cu privire la intrebarea ta. poate stiu fetele... da' voiam sa te intrb pe tine cum e pe-acolo (in afara de doctori, ca ne-ai lamurit cu asta) - adica cum e vremea, cum arata orasul... chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

corap...ideal e 10-11kg... dar... atat de putine persoane am auzit ca s-au incadrat... ca... nu mai sper... media(din cercetarile mele) e pe undeva la 17-20kg.
asta ca m-am suit azi pe cantar de dim... sa vad kilogramul pus la mare... si surpriza...nu mai era... cred ca a fost apa si de pe drum. asta e... desi la ce burtica am cu greu pot sa cred ca am doar +2,5

Cristina 23+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

cristina, eu target am la +10 kg, si cred ca o sa reusesc sa nu depasesc limita asta - bine, cu ceva efort din partea mea, pentru ca eu m-am ingrasat 13 kg in doua luni inainte de sarcina (adica in oct-nov anul trecut, de la 73 am ajuns la 86) si nu am reusit sa slabesc decat 3. asa ca sarcina am inceput-o deja cu surplus - aveam 83 de kg. acum am 88, dar mi-am luat o marja de eroare, ca nu am un cantar extrem de performant.
nasol a fost ca ocmai incepusem sa-mi fac niste analize (pentru ca 13 kg in 2 luni e imposibil sa te ingrasi fara o cauza, mai ales ca n-am bagat la ghiozdan mai mult decat de obicei). dar tocmai atunci am constatat ca bebele e pe drum , asa ca analizele o sa le fac dupa alaptat. si nu ma incanta absolut deloc perspectiva de a ajunge la 100 de kg... asa ca incers sa manac cat pot de dietetic si sa nu sar calul la mancare. e cam nasol, ca imi notez in fiecare zi ce mananc si incerc sa nu depasesc 1500 de calorii. stiu ca suna cam aberant in sarcina chestia asta, sper sa nu devina o obsesie, dar incerc sa impac si capra si varza... mai ales ca in greutate tot cresc...
c & bb andrei

Mergi la inceput

a... si nici nu trebuie sa am senzatie de foame si sa nu mananc, ca dup-aia am arsuri si mi-a zis si prietena mea medic ca nu e bine pt. copil ca eu sa simt senzatia de foame - mi-a dat o explicatie mult prea stiintifica pt. puterea mea de a o retine, da' pe moment m-a edificat - tot ceva cu niste hormoni si bla-bla-bla
tot noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nici astazi nu am reusit sa intru mai devreme, am incercat la un moment dat dar n-a mers, chestia asta cu still hacked cred ca a fost de vina, dar mie mi-a aparut pe calculator deja aseara, dar atunci nu era inca "varza" asta pe forum.Ma rog asa se distreaza unii..daca era siteul Pentagonului mai intelegeam.

V-am tot vazut vorbind de kilograme, azi dimineata m-am urcat pe cantar si surpriza...am tot 71 ca acum 3 saptamani cand am fost ultima data la eco.Ma tot intreb daca acum bebelacul asta traieste din suncile mele sau din ce? Eu am deja 7 kg puse pe mine la 27 saptamani si 4 zile.O fi mult o fi putin?

Mai dau o tura sa vad ce ati mai scris ca n-am apucat sa citesc si poate mai revin si va mai scriu si eu.

Mandy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Corap multumesc!

Pentru cele interesate, am gasit un link cu retete culinare foarte practice si rapide:
http://reclamaaaaaa/retete.php?pt=a&action=viewCtg&sel2=VEG

Fetelor, am vrut si eu sa va mai scriu dar nu am putut intra pe site!
Astazi, de la mine putere,am stat si am surfat pe net, uite asa, am facut greva muncii fiindca este ziua mea si nu am chef sa muncesc...hihihi...da' maine recuperez,daca-i nevoie. I-am tratat pe colegi cu prod. de patiserie si dulciuri si vad ca m-au lasat in pace, nu m-au deranjat cu probleme de servici...him, asta ar fi culmea!
Astazi am avut numai fluturasi si balonase in cap, nu mi-a stat gindul decit la bebelina mea draga, i-am cumparat un iepuras roz, acum gindesc numai in "roz" de cind am aflat ca avem fetiza...culoarea mea preferata era albastru royal dar acum gata, mi-am schimbat preferintele..

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina, LA MULTI ANI< sa fii fericita, iubita si un bebe sanatos care sa-ti aduca numai bucurii!
Multumesc pt mesajul de dincolo cu eco, o sa vedem si noi pe 30 august dc avem noroc, eu am visat azi noapte ca e fetitza, asta e acuma, vorba ta, de la bleu trec urgent la roz, dar nu prea tare ca ma dor ochii
O seara frumoasa si sa va distratzi, ma bucur ca ai fost mai libera, eu azi din contra:)

Va pupicim

Denisa
16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc Denisa! Sa fie sanatos/asa fie ce-o fi, nu mai conteaza! Iti tin pumnii la echo.
In ceea ce priveste seara trecuta, am fost la restaurant cu soacra si consortu' as putea spune ca a fost chiar plictisitor, am mincat, mi-au cintat cei de pe-acolo (care serveau) "La multi ani " cind mi-au adus tortul... mai multe evenimente se intimpla la sf. saptamanii decit s-au intimplat ieri de ziua mea, dar nu m-a deranjat.
Iar la capitolul servici, azi mi-am scos parleala, am venit de dimineata sa fac un raport pe care trebuia sa-l predau pina pe la prinz si deja este pe biroul sefului si mi-a spus ca "looks good!" asa ca sint linistita. Am reusit sa-l termin atit de repede fiindca nu mi-a mai stat mintea la dc (am vazut ca-i inchis pina la 9 )asta-i adevarul gol-golut. Ce poate face dc-ul din om!
o zi buna tuturor!

Ina si fluturasa cea cumintica 23+

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Salut fetele!
La multi ani Ina! Sa fii sanatoasa si nastere usoara!
Nu v-am mai citit de mult timp.O sa incerc sa recuperez insa abia ma descurc cu Ioana iar seara cand sa intru pe net,cad franta.
Mamici cu inca un pitic acasa,cum va descurcati? Ca eu cred ca o voi lua razna.Nu stiu daca Ioana mea e foarte rasfatata sau e doar vorba de problemetica varsta de 2 ani?Help!

Cat despre bb mic avem 25 sapt si 3 zile.Am fost la dr si totul e in regula.Mi-a spus ca fetita mea o sa aiba picioare lungi.In rest masuratori peste masuratori si cam atat.
Din saptamana 27 incep sa iau si eu Materna.Si eu tot 6 kg am luat.Mi-e groaza de ce va urma.La prima sarcina am luat 20 kg.Sper ca acum nu voi mai repeta experienta.

Pupici pe burtici

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput