Preturi amenajari interioare

Preturi amenajari interioare | Autor: Anny

Link direct la acest mesaj

Pentru ca s-a deschis sezonul la amenajari interioare , m-am gandit si eu ca ar trebui sa mai fac cate ceva prin casa .
Va rog sa imi spuneti ceva preturi actuale la operatiuni de genul: pus gresie, faiantza, zugravit, mici reparatii etc.

Diseara astept "devizul" si nu as vrea sa am un soc .

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anny si eu vreau sa ma apuc curind.Unii din prietenii nostrii si-au renovat garsoniera,adic si-au facut cam asa,pus gresie,faianta in baie,bucatarie,balcon si hol,si-au facut 2 pereti falsi de rigips pe hol si in balcon(au acoperit niste tevi cu ei)au desfiintat geamurile dintre camera si balcon,si-au pus termopan,au schimbat chiveta,wc,cada nu,si-au facut o structura de rigips pe tavan cu spoturi,au indreptat peretii,au zugravuit...si cam atit.Manopera a fost 15 milioane si restul pina la 60 materialele...la materiale am inclus si parchetul si pusul parchetului pe care l-au facut cei de la care l-au cumparat nu cei care au zugravit.

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Cand am finisat noi casa cam asa aratau preturile manopera: gresie faianta 15-20 RON /mp, zugravit 10RON/mp(cu tencuiala cu tot); parchet masiv 15 RON/mp, montat calorifere 100 ron/buc, montat obiecte sanitare 30-50 ron /bucata s.am.d
Materialele te costa in final adunate toate cam dublu fata de manopera deci succes, depinde cat de scumpe sunt....ce fel de adeziv, ce fel de lac de parchet, tevi pexal sau CU etc...
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Eu am terminat acum de zugravit si pt sufragerie+1 dormitor+bucatarie+hol mi-a luat 7 milioane. De raschetat+lacuit am gasit un parchetar cu 60 mii m2. L-am intrebat si de pus parchet laminat si a zis ca tot atat ia. La faiante si gresii nu mai stiu preturi...Si daca vrei covoare, du-te in Europa (acum am descoperit si eu), gasesti de toate calitatile, marimile si culorile si mult mai ieftin ca in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anys spune:

Si eu ma apuc saptamana viitoare. Am strans multe cotatii. Acum ma va costa 1800 euro manopera pentru 3 camere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Noua pentru 3 camere si un balcon ne cer 60-65 milioane fara materiale(noi le cumparam). Include:reparat balconul,peretii zugravit-indreptat,gresie-faianta(baie si bucatarie),pus parchet(hol+dormitoare+sufragerie), instalatiile la baie. Cred ca nu am uitat nimic. Apartamentul are 80 mp.
Mie mi se pare mult ..dar poate asa sint preturile acum.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput