Caciulita, pana cand?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

Eu am nascut pe 26 octombrie, si nu i-am pus caciulita in casa deloc. In camera sunt 20/ 21 de grade. Cand iesim afara o imbrac cu un fes, atat. Sigur ca mi se mai spune de cate o trecatoare mai in varsta sau daca intram in supermarket mai aud asa cate un sfat necerut,dealtfel, cum ca sa-i trag caciula mai pe urechi. Dar noi ne facem ca nu auzim si e OK. Noroc ca nu locuiesc cu nici una din bunelele copilasului.Dealfel si ele dragutele s-au cam obisnuit si nu mai fac taraboi. Dar sincer depinde si de copilas. In casa totusi poti renunta fara grija la caciulita daca ai o temperatura constanta.
Hai ca vine si primavara pana la urma. La multi ani de martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Eu nu i-am pus caciula in casa niciodata, iar afara doar cand erau sub 10°C. Si a mea comoara n-a fost racita niciodata, pana cand n-a mers la gradi. Nu imi amintesc sa-i fi curs nasul sau sa fi tusit.
Iar mama si socrela nu au avut nimic de spus, ptr ca l-am avertizat din timp EU SUNT MAMA, EU HOTARASC.
Si urmatorul bb va primi acelasi "tratament"

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Nici piticului meu nu i-am pus niciodata caciula in casa, nici macar dupa baie. Cind a fost mai rece sau imediat dupa baie, ii mai puneam gluga de la bluza - apropo, bluzitele cu gluga mi-au fost de mare folos si le recomand cu caldura, nu mai trebuie sa chinui copilul cu legatul sub barbie. Nici fata mea n=a fost bolnavioara deloc pina acum.

mami & BB alisia (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Nici noi nu am folosit caciulita in casa, iar afara cat mai lejer... Adica deja am trecut la fes... Sa lesine soacra-mea, ca nu ii acopera tot timpul urechile... Iar toamna tarziu il tin cu capul descoperit si bunicile imi spuneau ca este student deja, dar nu am avut treaba cu ce spun ele asa ca am un baiat rezistent.
Adi s-a nascut in Decembrie si nu i-au pus nimic pe cap nici in maternitate..

Ti-as da totusi un sfat... nu-i scoate caciula deodata ci treptat, ca sa acomodeze... Acum capusorul lui a fost invatat cu caldurica...

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Nici eu nu i-am pus Carinei caciula niciodata si e nascuta in octombrie ca si Codrin. Afara o scot doar cu un fes pe cap ca am incercat o data cu o caciula legata sub barbie care avea blanita si cand am ajuns in casa era uda pe par. Eu zic sa nu ii mai pui caciulita dar renunta treptat la ea.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

La noi in casa sunt 26-27 de grade ziua si 25 noaptea, iar caciulita nu mai purtam de pe la 2 luni asta din cauza caldurii si pt. nu ne place deloc ! plus ca atata ne rasucim si invartim ca ne spanzuram cu ea de gat, asa ca am renuntat.
Ela si bb Octavian

Mergi la inceput