Bebelusi de martie - aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox , noi i-am luat cana de la Farlin. Are si tetina, si "mushtiuc" si pai. Si accesorii necesare. E cu 2 toarte... Nu mi se pare spaciala. I-am dar deja sucul de fructe cu ea. Scrie pe ea ca tetina merge folosita de la 3 luni, cea cu 2 gauri mari de la 6, de la 9 paiul si de la un an poate bea direct din canita. Am sarit peste partea cu tetina pt. 3 luni. Se descurca greutz Ema mea, dar la cat de mult ii place sucul, va reusi...

Zuzunaki , drum bun! Nunta si botez superbe! Asteptam vesti!

U all!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu pe fuga sa va multumesc pentru urarile de bine pe care le-ati adresat Alexiei. Bebe este foarte vioaie, nici nu zici ca e bolnavioara. Medicamentul ma cam chinui sa i-l dau, dar in rest totul e ok. De ieri nu a mai avut nici secretia pe pampers, aper sa nu mai apara. Oricum din cate am inteles de la doctorita tratamentul e de lunga durata, circa 2-3 luni, deci ma asteapta o perioada foarte grea.

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Raluk in legatura cu cerceii, sa stii ca eu i-am pus Alexiei din maternitate si nu prea a plans. Ce-i drept totul s-a intamplat atat de repede ca nici nu a avut timp sa se dezmeticeasca. Mi-au luat-o din brate , au dus-o in alta incapere si dupa cinci minute au venit cu ea inapoi, cu cerceii pusi si cu fetita aproape adormita. Cred ca e mai nasol mai tarziu, dar e decizia fiecaruia. Alexia primise cerceii si n-am mai stat pe ganduri.

Adriana eu sterilizez in doua moduri: biberoanele si tetinele, pe care le folosesc doar pentru ceai ca altceva nu bea, le sterilizez la un aparat cu aburi chicco primit cadou la botez, foarte practic. Pui tot ce vrei sa sterilizezi in aparat, pui 70 ml apa si dai drumul si in aproximativ 10 minute e gata. Biberoanele le sterilizez dupa fiecare utilizare, in general fac aceasta operatiune o data pe zi, deoarece are mai multe bibe.
A doua operatiune se refera la castronele, lingurite , jucarii si alte obiecte "folositoare". Pe astea le sterilizez la rece, cu o solutie chicco cumparata din carrefour, cam o data-de doua ori pe saptamana. De fapt cand am timp si chef.
Asta e "operatiunea sterilizarea" la mine. Sper ca nu te-am zapacit prea tare.

Ultima fraza am scris-o impreuna cu Alexia care ma tine strans de maini.
Plec sa-mi hranesc puiuta.

Pupici
Oana

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor,multumesc ca va interesati de noiEu sunt bine cu sanatatea,dar psihic...in salturi,pentru ca Alex are alternativ zile excelente-cum e cea de azi,cand m-a lasat linistita patru ore sa fac un album-si zile"scartaite"-cum a fost cea de ieri,in care ore in sir(aproape toata ziua) a imitat usa de la camara de imi venea sa sar pe fereastra(v-am mai spus eu,prefer picatura chinezeasca).Azi e si racoare,17 grade pe la 10 am,asa ca am iesit bine imbracati la plimbarica,pt.ca era un soare frumooos...
albumul nou-"wedding"-l-am facut la rugamintea unei amice.Mi-a luat atat timp pt.ca nu ne-a trecut prin cap la vremea respectiva sa facem cd,drept care am scanat cateva poze din albumele de nunta.Va dati seama ca a iesit o calitate execrabila,scanate prin folia de album,nici macar culoarea argintie a rochiei nu se distinge,darmite alte detalii...Sper insa ca prietenei mele sa-i placa si voua,daca doriti sa aruncati un ochi la o"miresica"de 35 ani.
In rest,sotul tot adauga poze cu Alexut in laptop si tot il ia la serviciude nu apuc sa fac inca un album cu alexApropos,voi cum aranjati pe yahoo cronologic albumele,ca vad ca la mine le situeaza aiurea...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

A considerat ca multa pauza strica si imi ies din mana,continui mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamacita,
AI FOST O MIRESICA ABSOLUT SUUUPERBAAAA!!!!!sa stii ca se vad f bine pozele!!!
andira,gabrianah,anca micaela,dariaevelin,multumim de urari si ganduri bune!
pup si mai intru sper mai pe seara.acum vreau sa -mi intind parul!

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetelor,
ati vazut ca saitul a fost hecarit???va apare la logare????
am intrat sa va impartasesc un moment super ,petrecut acum 2 minute:
i-am lasat lui Bubu sticluta cu apa pe burtica si a luat-o singur cu manutele si a dus-o la gurita!!!cred ca va dati seama ce fericiti suntem!!!

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

zuzunaki, drum bun si distractie maxima. sa vii cu poze multe, multe.

adriana, eu sterilizez zilnic biberoanele prin fierbere intr-o oala mare, timp de 5 minute. am in plan sa incetez a mai fierbe sticlele ci numai tetinele. fetele oricum baga totul in gura, ce rost mai are sa ma chinui eu cu fiertul.

ligia, pe fete oricum le-as deosebi pt ca nu sint gemene identice. la fata se deosebesc clar si acum le deosebesc si dupa glas, daca sint in alta camera.

ako, eu nu pot sa le las 3 zile fara sa faca kk pt ca pling tare de tot. pling ele de la gaze dar sa le vezi cum fac cind sint coinstipate. prin urmare le gidil cu supozitorul 2-3 minute si apoi dau ele drumul singure la kk. de azi le dau suc de portocale, sper sa rezolve problema macar partial. aveti idee cit sa le dau? ma gindeam la 2-3 lingurite, pt inceput.

rrox3, Livia e mai bucalata pt ca seamana cu tati care are fata mai rotunda. de fapt ea cintareste mai putin cu 350 g decit Maya. Maya e in schimb mai inalta cam cu 4 cm. diferenta intre ele a fost de aproape 1kg cind aveau 2 luni pt ca Livia a fost bolnaviaoara in spital si nu a pus prea bine pe ea. recupereaza in schimb foarte bine. acum maninca mai bine ca Maya si cred ca in curind o va intrece.

nici eu nu le-am pus inca cercei. mai astept un pic, sper sa nu fie mai greu mai tirziu. ma gindeam uneori sa le las pe ele sa aleaga daca vor gauri cind se fac mari.

copiii vostrii cit de mult dorm? ale mele m-au speriat cu somnul. se culca seara pe la 10:30-11 si dorm pina la 7:30. apoi maninca si se culca iar pina la 10:30. acum e aproape 11 dimineata si ele inca mai dorm. mai trag un somn de juma de ora pe la 12-1 si apoi dup[a masa de prinz (pe la 2:30) mai dorm 2-3 ore. seara cind le scot afara mai fura juma de ora in curte la aer.
ziua maninca la 4 ore, ceea ce e ok dar ma ginsdesc ca oare nu e prea mult sa doarma noaptea 8-9 ore? e oare ok sa stea atit timp nemincate? eu ma gindesc ca daca le-ar fi foame s-ar trezi.

fug ca se aud semne de trezire.
Lorelai

Mergi la inceput

Asaaaa,si acum,dupa papica,sa revenim.Aoleu,ce-i asta,al 4-lea kaki pe ziua de azi?Pana termin eu mesajul,termina si el"programul',sa ma duc sa-l schimb...
zuzunaki,multumesc frumos,stii sa faci complimente iar mie-mi pica taaare bineDeci se cunoaste pana la urma ceva din pozele alea scanate...
sanatate lui Nathan,Irinei si Alexiei si pupici multi pentru ei1
gabrianah,am vazut pozele,sunt absolut superbi baieteii tai cei dragalasi!Cu operatia...ce sa-ti spun,stiu ei orl-istii mai bine cand e momentul,desi cu cat mai mici,cu atat suporta mai bine interventia,plus ca ii poti incanta ca dupa aceea primesc inghetata cata vor,ba e chiar indicata
lorelei,bine-ai revenit cu ale tale printese de povesti,sa te bucuri de ele si sa fie sanatoase!
ako,sa-ti traiasca si tie Darian si Rares!Nu stiu cum reusiti sa mai si scrieti cate un mesaj,ca noi la un bebelus si ne-am prins urechile.E adevarat ca nu ne lipseste ajutorul,ni se ofera constant si sustinut dar...nu vrem noi sa acceptam,avem ambitia sa ni-l crestem singuri.A fost binevenit ajutorul in lauzie insa si,daca ar fi fost fericire la dublu,atunci cred ca lasam orice ambitie la o parte
Intrebai de sucul de portocale,eu stiu ca nu este indicat datorita aciditatii si potentialului alergenic pana la 6-9 luni,dar la atatea scheme de diversificare si pareri impartite,cel mai bien este sa urmezi sfaturile medicului care a initiat diversificarea la copiii tai.
hiroral,foarte atractiva propunerea de job,nu cumva au camin chiar la institutia unede ai putea lucra?Caci stiu ca se practica in tarile civilizate si ai putea s-o vezi pe karen cand doresti...Apropos,vazand pozele cu Karen,care este o frumoasa,nu te-am recunoscut,asa ai slabit
raluk,cunoscand foarte bine mecanismele durerii,deoarece reprezinta capitol de baza in pregatirea anestezistilor,pot sa-ti spun ca bebelusii simt durerea in mod primitiv reactionand cu retragere si plans,dar nu o .este o diferenta de nuanta,ceva mai greu de explicat in limbaj nemedical,caci durerea este definita ca o senzatie perceputa central,cortical,iar bebelusii nu au dezvoltat creierul astfel incat sa prelucreze informatia(sa perceapa durerea) si sa elaboreze reactii bazate pe experiente anterioare.Ei acum capata astfel de experiente,odata cu vaccinurile,loviturile etc.,deci treptat vor tine minte si la repetarea experientei vor avea o anume reactie.sunt experiente prin care trebuie sa treaca orice om in dezvoltare si de aceea anumite manevre se prefera a fi executate cand sunt mici,fara multa"experienta"in ale durerii.Sper ca am fost destul de clara si coerenta,caci durerea re mecanisme complexe dificil de explicat nemedical.Deci dpdv al durerii poti sta linistita,nu ii produci suferinta,pentru asta trebuie sa mai creasca sa invete ce-i aia,dar raman alte criterii,de care zicea rrox:agatatul sau trasul de cercei etc.Pana la urma tot tu vei decide daca ii pui sau nu cercelusi,caci ghinioane putem avea oricand sa ne accidentam si nu neaparat de la cercei.Eu am avut,ca si atatea alte fetite,de mica,de la spital,gauri.Nu m-a tras nimeni de cercei(nu le-am permis),dar au suferit ai mei pentru ca mi s-au vindecat greu(pe vremea aceea nu erau pistoale).

Mergi la inceput

Ce spui,zuzunaki,mie nu-mi apare nimic la logare?aoleu...
In schimb felicitari pentru betiv
lorelei,si alexutu doarme noapte cate 8-9 ore si mai fura ziua,uneori cu acelasi program ca al fetitelor tale,alteori deloc(cand avem show cu scartaieli,maraieli si chiar urlete),dar asa este,daca le e foame,se scoala,stai linistita,nu e nici o problema.Oricum,bebe-ii cresc in somn,si trebuie si ai nostri sa creasca,desi eu mi-as dori sa mai ramana asa papusel,sa-l dragalesc eu cat si cum vreau si sa nu poata sa fuga

Mergi la inceput