Multumim pentru aprecieri. Sinteti niste dragute toate.
Paturica de joc este intradevar de mare valoare, Marutzei ii place tare mult in ea, animalutele au urechi fosnaitoare si piuie toate. Placindu-i fosneala, cind am fost ultima oara la Cora si puneam cumparaturile in pungi, a ris prima oara cu glas in public de ne-am topit de dragul ei si noi si cei ce stateau la rind la casele invecinate.
Am vazut si eu doua albume: mamacita, ai fost o mireasa tare frumoasa (cel mai mult imi place parul tau, culoarea e naturala?), iar Alexutu e un dragalas. Albumul darieievelin m-a umplut de nostalgie. Sinteti foarte frumosi toti trei si mi-ati adus aminte de facultate, cind si eu si sotul meu aveam parul lung si faceam toate nebuniile din lume.Acum, la 30 de ani, ne-am ingrasat amindoi (eu in continuare am 12kg in plus fata de anul trecut), sotul meu nu mai are cercei in ureche.... De obicei nu sint nostalgica, am trait din plin fiecare etapa a vietii, dar vazindu-va m-au napadit amintirile.
Oricum cel mai bine ne e acum, cind o avem pe Mara si sentimente pe care nici nu le banuiam ca exista.
Va pup pe toate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
Fiica-mea si-a descoperit buzele si limbuta si face "ploita" fara sa-i fi aratat noi cum se face.
Fascinanti copiii astia.
roxana si marutza (22.03.2005)
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55318" target="_blank"> Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20)
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)