Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua si de la noi

Din pacate in ulima vreme nu am avut timp sa intru pe net si nici sa va citesc, decat pe fuga, acum.
Diana, multa sanatate lui Mircea.

Noi suntem bine, din pacate nu am reusit nici in aceasta vara sa ajungem in Romania.
Eu sunt super ocupata cu pruncii, fata creste, merge in 4 "labute" incearca sa se ridice in picioare, chiue, are 2 dintisori si e frumoasa foc, parerea mea
Amos de pe data de 1 septembrie merge la camin. E cam dificil pentru ca inca nu s-a obisnuit, plange de fiecare data cand plec, dar doamnele educatoare sunt foarte dragute. Ieri a fost prima zi cand am plecat imediat dupa ce am ajuns si dupa amiaza cand m-am dus sa-l iau era bine merci, mancase la 12, era plin de nisip, semn ca se jucase in curte si a si dormit acolo.
Deocamdata sunt multumita de conditiile de la cresa.
Intre timp am gasit si o doamna romanca care sa ma ajute cu fata dimineata, cand merg sa-l duc pe Amos la cresa, pentru ca in primele zile ma chinuiam ingrozitor sa plec cu amandoi din casa.

Despre cat de obosita sunt eu, nu va mai spun ca banuiesc ca stiti cum e

Cam atat de la noi, multumim daca v-ati gandit la noi si noi ne-am gandit la voi, dar din pacate timpul nu imi permite sa intru mai des.
Va dorim sanatate voua si copilasilor si sa auzim numai de bine.
Va pupam cu drag pe toti

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Saphir ce ma bucur sa aflu vesti despre tine si copii tai frumosi . Sunt convinsa ca iti este greu cu 2 mici puradei insa bine ca sunt sanatosi si tu la fel ca sa ii cresti. Pupicei multi si sa ai grija de tine si de ei .

Diana sanatate multa lui MIrcea si sa se faca bine repede. Ne gandim la voi si va imbratisam .

Noi suntem bine, iarasi cu vizite multe in weekend insa a fost placut. Cred insa ca in acest weekend vom sta mai retrasi...nu stiu imi este dor sa stam doar noi 4 sa facem tot felul de nebunii impreuna: joaca, alergat, ras, papat, nani fiecare cu cate un pui, nu de alta dar nu prea incapem toti 4 intr-un pat si tot asa...

Lunea mi se pare cea mai grea zi, imi este tare dor de ei, insa asta este, trebuie sa si muncim nu?

Andrei astazi nu a vrut la gradinita drept urmare este tot la soacra-mea. Mi-a spus educatoarea de dimineata ca pe 12.09 incepe OFICIAL gradinita cu toate grupele la apel. Mai vedem pana atunci ce si cum...

Am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi

Saphir te pup dulce pe tine si pe ai tai prunci dragalasi!v-am vazut in poze si sunteti tare frumosi.Ce-a mai crescut Ailish!!!auzi la ea, are deja dintisori!!!??tu in ciuda oboselei crunte arati tare bine!!parca nici nu ai nascut 2 copilasi...nu stiu cum reusesti sa te mentii, anyway felicitari! e tare bine ca merge Amos la gradi si ca te mai ajuta si acea doamna, iti trebuie ajutor.
poate mai treci pe la noi din cind in cind sa ne mai zici de voi

Diana, sanatate maxima lui Mircea!!sa ne zici ce-a fost.

Monica Ilincai i-a iesit acu vreo 2 zile primul canin si inafara de mirielile de rigoare si ceva treziri noaptea a fost ok, vreau insa sa traiesc clipa cind voi dormi cap coada o noapte.

Eu nu ma simt prea bine, aseara am avut ceva musafiri si am baut o tuiculita si nu prea am mincat, cert e ca dimineata m-am trezit cu o gaura in stomac....sper sa-mi treaca pina miine.

intrebare intrebatoare pentru mamicile de pui care folosesc suzeta:cind ii dezobisnuim pe micuti de suzi???eu incerc sa ma limitez sa i-o dau strict la nani dar tot inclin ca in curind va trebui sa renuntam la ea ca doar am fata mare.Voi ce ziceti?

nani de nani!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!
Bubu a facut febra in seara asta, de fapt toata ziua a cam avut-39,4. I-am dat Panadol si s-a culcat. Era vesel ,dar tot are febra. E a treia oara cand face febra .Treaba e ca nu stiu de la ce,nu ii curge nasul, nu tuseste...arde mai mult la gat .Piciorusele sunt reci. Si mai are si ceva diaree. Ma gandesc ca o fi ceva la stomac sau la gat. Maine merg cu el la medic, desi, sincer, nu prea am incredere in diagnosticul pus de dr.asta. Adevarul e ca nu prea are cum sa isi da seama, doar il vede in gat daca e rosu sau nu, daca se aude ceva la plamani,restul....Sper sa se faca bine repede.

Diana, cum mai e Mircea? Spune-mi ca sunt curioasa sa vad de la ce a facut si el febra.
Va pup si noapte buna!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Multumim de urari!
Mircea e bine acum, a avut rosu in git si cica de aia ar fi facut asa febra mare. Dar noi credem ca a fost si ceva psihic pt. ca l-am dus la cresa. Dar a zis dr ca miine sa-l ducem la cresa. Azi il intrebam pe Mircea daca vrea sa mergem la cresa si dadea din cap ca nu. Dar atita a tipat si sa dat cu fundul si capul de pamint zilele astea ca cred ca mi-au mai iesit niste fire de par alb.
Mai si are o frecventa la tipat de ma dor urechile, dar in seara asta s-a intrecut pe el: eram afara si bunica a intrat in casa si i-am zis ca mergem si noi la noi in casa. Si de enervare a tipat asa de tare ca am avut senzatia ca mi-a bagat doua surubelnite in urechi

Pupicei.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna dimineata mamici! In primul rand multa sanatate bebelusilor bolnaviori. Si Robert cand a avut rosu in gat a facut febra mare si in timp foarte scurt. Numai antibioticele potrivite i-au venit febrei de hac.
Monica si eu am rarit portiile de Tedi. Nu cred ca e asa sanatos. Acum micutul meu a descoperit compotul de prune (zeama) si bea incontinuu. Ma pregatesc sa fac pentru iarna ca sa aiba ce trage la masea . Te mai chinui un pic si te rog sa-mi dai un mesaj pe adresa ramonababalean@yahoo.com ca sa-ti trimit apoi pozele de la mare. Sunt frumoase. Altfel nu am reusit.
Cu caninii nu ne-am chinuit deloc. Robert are 16 dintisori+maselute.
Emilly si noi suntem dependenti de suzi si nu stiu cand vom scapa de ea. Astept sa mai creasca si sa priceapa ca a mancat-o un catel.
O zi buna tuturor!

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
Bubu s-a trezit bine azi dimineata nu a mai facut febra azi noapte , nici acu,, de aseara dupa ce i-am dat siropelul i-a trecut. E posibil ca in gat sa aiba ceva.
Diana, ce i-ai dat ptr.rosu in gat? Parca nu i-as mai da antibiotic.Dar daca ma duc la medic sigur imi da. Cred ca voi trece si pe la medic astazi , mai dupa amiaza sa vedem ce zice.
Va dorim o zi frumoasa!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna!

Am revenit si noi! A fost EXTRAORDINAR!
Revin cu poze si povesti in urm zile. Momentan incerc sa ma reacomondez cu serviciul, etc :-)

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi intr-un album nou!!

Ioana, bine ai revenit!! Hai ca asteptam povestiri si poze!!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ioana bine v-ati intors !!! Abia astept pozele si impresiile !!!!

Monica
sanatate multa lui Albert . Sa dea Dumnezeu sa fie ceva pasager si sa treaca fara antibiotic.

Diana
lui Mircea nu ii place la cresa? Crezi ca este psihic? Sa stii ca la categoria tzipat se poate lua de mana cu Matei care tzipa de ne sparge urechile. Pe langa asta noi stim a musca, lovi si arunca cu diverse obiecte in toata lumea...incerc sa il dezobisnuiesc insa vom vedea, cum si in ce fel.

Emilly
noi i-am dat suzeta numai la nani si in timp nu i-am mai dat-o deloc. Daniel a fost de parere ca nu mai trebuie si a stat cu el cateva nopti sa il adoarma intr-un fel fara ea. Pana la urma a reusit . De atunci adoarme pe burta....noastra, a mea sau a lui Daniel .

Am vorbit aseara cu Adriana care era foarte obosita, doarme 6 ore/noapte iar la serviciu este cam dezamagire .

O las pe ea sa va spuna mai multe cand o sa aiba timp .

Am fugit la munci

Mergi la inceput