La France (39)
Raspunsuri - Pagina 12
doruletz spune:
Aurelia, mai vin si io cu o idee, poate iti va fi de folos. Nu stiu ce "taux"-uri ai tu la creditele pe care le-ai facut dar presupun ca sunt mari daca le-ai facut acum cativa ani. In momentul acesta bancile imprumuta la taux-uri foarte mici si exista posibilitatea de a rascumpara vechiul credit si de a face altul cu un taux mult mai interesant. In felul asta poti sa-ti scazi semnificativ mensualitatile si poti ajunge la suma dorita / luna fara sa fii nevoita sa vinzi casa. Am colegi care au facut deja pasul asta si au castigat cativa ani la credit pastrandu-si aceleasi mensualitati. Dar se poate si invers, sa scada semnificativ mensualitatile eventual pastrand aceeasi durata sau chiar prelungind-o. Si noi am avut deja un RV cu un curtier tot pe tema asta. Bancile ofera acum credite la un taux de 3 si ceva, acum cativa ani cand am cumparat noi apartamentul taux-urile erau 5 si ceva, diferenta e foarte mare.
Nu strica sa apelezi la sfaturile unui curtier (e gratuit), noi am fost la www.meilleurtaux.com/" target="_blank"> firma asta , se zice ca sunt cei mai buni. poti sa completezi pe site un dosar, o sa-ti faca o simulare gratuita. Uite www.meilleurtaux.com/rachat/index.php" target="_blank">aici ai informatii depre rascumpararea creditului. Daca mai vrei amanunte, putem discuta pe mail.
Nadia, bafta, tinem pumnii, sa ne povestesti cum a fost ca deja incepe sa ma ingrijoreze si pe mine 'problemutza' asta.
Otilia, am constatat ca au disparut de pe ebuyclub multe din firmele de bebei (Vertbaudet etc). Taman acu' cand voiam sa incep cumparaturile en-gros? Ce se intampla, sunt sanse sa reapara, sa mai astept putin?
Otilia spune:
Eu vorbesc de citeva zile cu remisetel si functioneaza foarte bine. Tarile cu 0 cts/minut le platesti totusi 7cts pe apel (charge de mise en relation par appel) dupa care vorbesti cit vrei. Nu are cum sa vina factura mai mult pentru ca am verificat pretul pe francetelecom www.agence.francetelecom.com/vf/accueil/aide/calcul_appel_f.shtml" target="_blank">aici si asa e cum zic ei, adica n° ala cu 0897... e 56cts/apel si cel cu 0800... e gratuit. Se aude foarte bine, eu sunt extraordinar de multumita, in plus e bine ca dupa 56 de minute se intrerupe singur daca te lungesti prea mult! (asta daca nu ai hotarit de la inceput ca-ti incarci contul cu mai mult...) Pentru mine e grozav, 56 cts = 56 de minute e suficient sa vorbesc la telefon cu cineva.
Doruletz, am remarcat si eu ca au suspendat temporar Verbaudet din ebuyclub, s-a mai intimplat, banuiesc ca vor reinnoi contractul in curind. Acum cu soldurile si cu comenzile de vara Vertbaudet au fost debordati... Inainte Vertbaudet avea cash-back de 10%, dupa aia a fost o pauza si a reaparut cu 7%, apoi a scazut la 3%... Si eu astept pentru ca-s clienta fidela la Vertbaudet (desi ma enerveaza rau de tot citeodata cu livrarea!!! )
Pentru cine mai e interesat de ebuyclub si cash-back-urile sale: eu iar am mai primit un ceculet cu cash-back de la ei, deci e pe bune si verificat temeinic (cecurile sunt incasate de fiecare data fara probleme), va trimit copia pe mail cu scrisorica + cecul daca vreti sa va convingeti. E al 4-lea cec pe care il primesc intr-un singur an, multumesc ebyclub si economiile pe care le fac datorita tie! Daca mai vrea cineva sa o parenez ziceti, acum e momentul ca si nasul si finul cistiga 5€ fiecare.
Aurelia bine te-ai intors din vacanta si-ti tin pumnii sa gasesti o solutie acceptabila (fetele ti-au dat niste idei minunate! poate ca o sa le folosesc si eu ca m-am cam intins cu multe credite la consumatie si ar fi bine sa le pot regrupa si sa platesc mai putina dobinda) Cind vii la mine sa-ti recuperezi ce-ai uitat data trecuta?...
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
liliprejbeanu spune:
Buna,
De pe unde v-ati procurat voi hainute de gravida? Ceva site-uri sau magazine?
Merci
Liliana
Otilia spune:
Ce uituca sunt!!!
Nadia, felicitari pentru scumpa de Anaïs care s-a rasucit pe ultima suta de metri!!! Nastere usoara!!! (daca n-ai nascut deja?... Asteptam vesti! )
Lili, eu una haine de gravi mi-am luat tot din cataloage VPC (Vertbaudet, Quelle, La Redoute). Mi-am mai luat cite ceva cind am fost in Olanda si in rest lucruri normale, mai largi sau mulante/elastice si lejere (pantaloni sport din tricot sau tricouri mai largi, cind era mai racoare afara puneam un poncho etc.) Magazinele specializate sunt extrem de scumpe. Sa intelegem ca esti ?...
Uite de exemplu colectia "future maman" de La Redoute:
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryID=8372639
Bineinteles ca la preturile afisate poti avea o reducere frumoasa... daca nu stii cum sa faci intreaba aici.
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Mik spune:
Nadia, ma bucur ca puicuta ta a hotarit sa vine pe lume intr-o pozitie mai comoda !
Aurelia, daca schimbi creditul pe casa cum te-au sfatuit fetele trebuie neaparat sa-l faci prêt conventionné ca sa ai dreptul la alocatii de locuinta. Bafta in orice caz.
Lili, in Grenoble tre' sa fie si magazine de prêt à porter de femei cu burtica, unele mai de lux. Sigur gasesti un raion la C&A (e unul in place grenette linga McDo). Daca nu gasesti ceea ce vrei, la Lyon sunt citeva pravalii foarte chic. daca comanzi pe Internet comanda aceeasi marime ca atunci cind erai fara burtica
Sa va povestesc ce mai e la mine : ploaie si ceata pina la refuz. Am inceput sa avem probleme de curent, se intrerupe destul de des si apoi trebuie reglate toate ceasurile. Am pus si caloriferele in functie caci afara nu sunt decit 9 grade mari si late.
Azi imi voi duce copii la un control ORL caci cea mica a facut des otite iarna trecuta si cel mijlociu angine.
Didita tu ce mai faci ? Idem pentru Mihaele (cele multe) si Mirunda ?
O saptamina excelenta.
Mik.
didita spune:
Si la mine ploua de doua zile... nu ma plang ca oricum nu pot iesi din casa. Bebe 3 nu ma lasa sa fac nimic (ca obosesc si gafai ca alta aia si ma mai apuca si contractii). In concluzie sunt enervata de dimineata pana seara ca nu pot face nimic si am chef sa mut muntii din loc (si slava Domnului lmunti langa casa am). Daca as putea face de toate sigur n-as avea nici un chef de nimic, decat sa lenevesc...
Am sunat si eu ieri cu remisetel si s-a auzit f bine si din prima!
Maine merg la ultima eco sa mai spionam un pic pe bebe sa vedem ce mai face. Soacra'mea ieri mi-a spus ca mi-a coborat burta si ca n-o sa-l duc la termen, dar cred ca mai mult ma incuraja ca sa n-o bat la cap inca o luna jumate...
didita
Aurelia spune:
Din moment ce Nadia nu mai raspunde cred c asint indreptatita sa-i urez lui Anais
Bine ai venit pe lume draga Anais
Abia asteptam sa te vedem ,
Fetelor dragelor chiar ca sinteti o mina de aur cu sfaturile voastre ,o sa-i spun sotului sa mergem sa renegociem dobinda la imprumut ,care da,este un imprumut conventioné dar asta nu ne-a ajutat cu nimic pina acum .
Acum sa va spun si cum adecurs vizita cu asistenta sociala azi dimineata ,dupa ce am vorbit si i-am povestit cum stam cu "sanatatea" baneasca m-a intrebat ca la piata de citi bani avem nevoie ,i-am raspuns si eu ca nu pot sa-mi permit sa cer ,cis a ne dea si eia tit cit pot sa ne dea ,atunci a vorbit la telefon cu Conseillera Sociala si i-a spus sa ne puna pe lista de cererid e luna aceasta ,apoi cind a auzit ca vrem sa vindem casa si ca am cerut un logement social mi-a pus un rendez-vous joi cu ea si cu conseillera si mi-a zis ca trebuie sa vada si aceasta situatia noastra intrucit "exista fonduri" de ajutor pentru a ne permite sa pastram casa ,abia astept sa vad despre ce este vorba .
Mai delicat este ca vor sa-l vada si pe sotul meu si situatia contabila a fermei si nu stiu daca al meu sotior nu o sa explodeze cind o s a auda ca inca o persoana de plus va cunoaste situatia noastra si mai ales ca el va trebuis a fie de fata la o astfel d e discutie (el cu mindria lui de o prajina si jumatate ,el care este in rahat pina la git si sustine sus si tare c a totul este OK si ca n-avem nici o problema).
In fine asta-i sotum meu si nu pot sa-l schimb ,nici nu stiu cum sa-l iau la prinz si cum sa-i zic ca joi trebuie sa fie si el de fata la vizita !
Am nevoie de pumni strinsi pentru asta !
Bafta si o zi buna!
Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos
pashosha spune:
Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Chuny spune:
Aurelia, ai intuit bine !!!!
Ieri, la ora 18h18 s-a nascut prin cezariana ANAÏS : 3,140 kg si 49,5 cm. O fetita mare si frumoasa.
Anaïs, bine ai venit !!!
Nadia e bine, se odihneste acum. S-au cam speriat aseara, dar totul s-a terminat cu bine. Eu sunt extrem de emotionata pt ei ! Sa fie într-un ceas bun !
Felicitari mamicii Nadia si taticului Vic !!!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
Otilia spune:
Bun venit pe lume, micuta si frumoasa Anaïs!!!
Felicitari Nadia si Vic!!! Refacere rapida dupa nastere si... asteptam povestirea nasterii! Pina la urma tot cezariana ai avut?...
Va pupam cu drag pe toti 3!!!