Copilasi de Mai-Iunie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor sunteti niste dragute ca de obicei. Saru-mana mult de urari!

Lili, pai asa ne vorbisem noi doua, ca ne intoarcem la serviciu, lucram 2-3 luni (recunosc ca am trisat la numarat, ca am inceput mai devreme) si gata, ramanem gravidute. Hai ca daca te zoresti, intram amandoua la mamici de mai-iunie, ca cred ca mai astept pana se deschide sectiunea asta, ca la mine data ar fi pe final de aprilie. Ce zici, vorbesti cu Lau? ;-)

Anacami si eu RH negativ, nu fi prea stresata de asta. Soru-mea are 3 copii sanatosi tun si la primul nici nu i-au facut vaccinurile alea, ca doctorului nu i-a dat prin cap. La Sebi n-ai avut probleme nu?

Mona sarau-mana de urari de la graviduta la alta graviduta :-) Chiar asa, ce mai face bebelina din burtica. Te cred ca e greu cu burtica vara pe calduri, si pe aici au fost calduri mari. Mie probabil o sa imi fie greu cu paltonul peste burtica ;-))

Mamaleone tot timpul ma faci sa rad, da acumradn cam stramb ca vad ca si fi-miu incepe cu prostioarele si e si incapatanat uneori, da tot mor dupa el.

Bertha, cred ca la voi amandoi e probleme cu noile atributii suplimentare pe care le aveti (sotul mai putin da nu realizeaza). Eu as incerca totusi intr-un moment mai bun sa vorbesc deschis cu el si fara vorbe urate. Pupici si numai bine, hai ca poate ne zorim cu venitul in Romania ca la primavara nu mai e posibil...

Pupici la toate, o sa ma dea afara la cat am stat azi pe internet. :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

monet, Lia este o domnisoara scumpica si frumusica foc!!! si cate stie sa faca...mi-au placut mult pozele (are un zambet dezarmant) Daca ar fi sa am o fetita cu Lia as vrea sa semene - desi nu cred ca ochisorii albastri s-ar mai transmite si la bb 2 ca eu si sotul avem ochii caprui.

Sa aveti o sarcina si o nastere usoara de tot si tu si irinel.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

m-am linistit in legatura cu dintisorul intarziat; a aparut in sfarsit la o distanta de o luna jumate de perechea lui (ce nesimtire!!!) Acum asteptam maselele.
Asta-seara Andrei a adormit la 19, s-a trezit la 20.30 si dupa ce s-a foit prin toate paturile si a baut doar o treime din biberonul de lapte a adormit adineauri. Ce questie!

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mammy si noi avem probleme cu dintisorii, ma si miram ce e cu el ca nu voia seara sa se culce, azi m-am cam lamurit ca incearca sa muste pe toata lumea si tot cde prinde in gurita, i-am dat gripe water si in sfarsit a adormit. Avcum ma duc si eu la nani ca azi la serviciu mai aveam putin si adormeam pe birou. Cred ca e si de la sarcina dar si pentru ca Danut a adormit tare greu ultimele zile, si tarziu, pe la 11. Aseara l-am plimbat vreo 2 ore si a adormit abia dupa ce a luat Tylenol... Felicitari pentru dintisor! Si multumesc din suflet de urari!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
aseara m-am culcat mai tarziu (calcat, ordine,...) pe la 2 noaptea! Nu apuc bine sa inchid ochii ca il aud pe Sebastian maraind. S-a dus sotul meu, la adus in dormitorul nostru.Sebastian cu chef de joaca, ma prindea de fata si ma pisca. Cand am vazut ca nu era chip sa adoarma, m-am dus sa-i fac un biberon de lapte (foarte rar ii dau sa manance noaptea...).El incepe sa planga sa-l iau si pe el.I-am facut laptele, sotul meu l-a adus in bucatarie. Cand il ducem din nou in dormitor incepe sa urle; il scoate din dormitor- incepe sa chiuie de bucurie.Cert ca avea chef de joaca, iar mie imi picau ochii.Pana la urma l-am dus in dormitor, a baut lapticul, imi amintesc vag ca incerca sa se joace cu mine, am adormit inaintea lui; cand m-am trezit el dormea adanc langa mine, de-a latul patului.Nu se mai trezea ca sa-l ducem la bunica...Acum sunt somnambula, dar mai este putin si plec acasa- unde ma va lua de "noua".Nu cred ca a avut probleme cu dintisorii; de obicei ma mai duc de 1-2 ori pe noapte la el sa-i dau apa sau suzeta (cand nu le gaseste singur), apoi se culca la loc.Probabil ca sotul meu l-a "bagat in seama" si s-a trezit de tot!
Ce ziceti, ne intalnim luna viitoare la BabyExpo?Eu cred ca o sa pot in weekend, nu vineri..Oricum, mai vedem pana atunci!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Multumesc Irinel!Frica de RH nu-mi este, doar ca vreau sa ma asigur inainte de sarcina ca totul este ok, mai bine sa tratez unele probleme inainte, nu in timpul ei.
Sebastian are RH pozitiv, a fost prima sarcina, nu mi s-au facut transfuzii de sange niciodata; nu au aparut anticorpi pe durata sarcinii. Dupa nastere, Sebastian a avut un icter mai prelungit si mai puternic- probabil din cauza contactului cu sangele meu. Mi-am facut vaccinul corespunzator.
Singurul lucru pentru care mai aman o noua sarcina este serviciul....

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetilii! Pupici la pitici!

Irinel, sa fie intr-un ceas bun! Felicitari ptr. curaj!!! Sarcina usoara, sa nu mai ai greturi ca la Danut!
Mai curajoaso, te-a incurajat Mona? Cum iti merge? Cum te simti? E ceva altfel decat la Danut? Hai, imparte cu noi senzatiile! Pupici pe burtica! Ce fain ca o sa fie copil de primavara ... poate chiar de mai :)

Ieri a plecat si Ady, prietenul in vizita, ne-am linistit si noi si ptr. ca am avut mult de lucru nici n-am apucat sa va citesc ... dar poate reusesc maine, ca in seara asta ni-l ia iar pe Crisulet (cica sa ne revenim dupa oaspete ;)).

Cris e bine, i-a trecut si iar e energicul meu mic ... doar mancarimea a mai ramas si il cam chinuie ca nici picaturile de Fenistil nu vrea sa le ia. Cu mancatul tot prost sta, dar creste bine, deci nu ma mai panichez. Sunt totusi fericita ca i-a trecut, ca prea a trebuit sa supoarte organismul doua viroze, chiar una dupa alta.
In schimb cred ca am facut-o si eu ... ca ma dor incheieturile de nu mai pot ... si am niste mancarimi, vai de mine. Astea sunt simptomele la maturi, ca cica nu trebuie sa apara neaparat petele. Insa e bine asa, mai ales ca femeie, boala fiind foarte periculoasa in timpul sarcinii, deci am scapat, o sa fiu imuna.
Parca Madisor intreba cum se manifesta, deci: febra usoara si ptr. putin timp, dupa o perioada mica apar petele, ca niste harti rosii, mai ales la incheieturi, cu mancarimi. Cris a fost mai blegut putin, fara pofta de mancare ... si panicat ca era ma-sa panicat, in rest nu avea nimic. Cand au aparut petele deja nu mai esti contagios, dar esti cateva zile bune inaite ... si cica f. rau.

A crescut nazdravanul meu ... si nu ma refer la faptul ca a luat in greutate si s-a inaltat, aici parca nu vad nici o diferenta, chiar sta in loc. Dar si-a dat drumul la vorba ... cateodata chiar intelegem ce vrea sa spuna de ne lasa cu gura cascata. Si are faze cand ne tampeste cu "vorbaria" lui ... oricum e mult mai bine ca "ba-ba-ba-ba" de dinainte :)
E un cuminte si ascultator mic, de iti e mai mare dragul ... mai ales cand il pune ta-su sa faca prostii, intelege si se executa imediat ;) Am scos iar cutia cu cuburile colarate de la naftalina (era prea mic ptr. ea si statea doar imprastiate prin casa), i-a aratat Oma ce si cum si acum stie unde trebuie bagate toate ... si e asa mandru de el, ca asteapta sa fie aplaudat ... si cand nu o facem noi, isi aplauda singur ;)
S-a inteles f. bine cu Ady, chiar a fost mare dragoste pe capul lor ... cred ca o sa-i fie lui Ady dor de el ...
Mh, cam astea sunt noutatile noastre. Sper ca pot sa va citesc maine ... va pupic si va doresc o zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Irinusha, sanatate multa si tie si puiului tau!
Mi-ai adus aminte cum face si Sebastian cu aplaudatul: dupa masa isi impinge scaunul "in parcare" (apoi il impinge si pe al bunicului, chiar daca acesta nu a terminat de mancat il ridica de pe scaun).Dupa ce isi duce scaunul ii pune franele cu piciorul/mana, se intoarce spre noi fericit si se aplauda.Daca vede ca nu-l aplaudam, mai repeta asta de cateva ori...
Sunt asa nostimi!! Dupa cate stiu, Cris este un "nebunatic" fara pereche , imi inchipui ca este tot timpul in cautarea unei nazdravanii!

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Cami, draga mea, nu stiu cum poti sa mai stai noaptea pana tarziu sa mai faci treaba...Eu una, adorm odata cu Amalia. Nu mai sunt buna de nimic seara dupa 10 ore de servici.
E adevarat ca am un munte de rufe la calcat, dar tot degeaba... In week-end incerc sa le fac pe toate.

Irinusha, pupici lui Crisulet nazdravnu'.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Cristina, de obicei calc o data in cursul saptamanii si o data in weekend (nu stau tot timpul pana la ora asta..).In weekendul asta avem mare eveniment : se insoara cumnatu' (va povesteam eu de rochie pt. mine si costum pt. Sebastian...). I-am facut proba pe Sebi, se uita asa de ciudat la el, se tragea de manute - super-haios, un omulet...

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput