Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cornelia, chiar m-am mirat cand ai spus ca s-a dus Alex singur sa depuna actele, si noi am avut pile tari si tot a trebuit sa mergem amandoi. Dar ma gandeam ca voi sunteti si mai pilosi ca noi si poate la voi merge...

Am vazut unde se mai fac huse si unde asigura decorarea localului, e un magazin pe Cuza Voda colt cu Mihaileanu, acolo am facut eu arcada si inimioara din baloane si balonul Jumbo, Decorballons sau cam asa ceva ii spune, langa el pe colt este un magazin cu rochite de mireasa. Ieri am trecut pe acolo si am vazut ca fac si huse pt scaune, daca va intereseaza...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Cornelia, chiar m-am mirat cand ai spus ca s-a dus Alex singur sa depuna actele, si noi am avut pile tari si tot a trebuit sa mergem amandoi. Dar ma gandeam ca voi sunteti si mai pilosi ca noi si poate la voi merge...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

he he he pilosii de noi
mai fetelor, ce-o face roxy? nu mai vrea sa ne scrie deloc???? sau inca e in hanimun??
noi ieri n-am facut nimic, trebuia sa mergem la restaurant dar am amanat pentru azi

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca82 spune:

Cornelia azi nu e cumva ziua ta ? Eu parca asa am inteles dintr-o discutie de mai demult de pe aici. Daca da un mare LA MULTI ANI SI TOATA FERICIREA DIN LUME SA SE STRANGA INTR-UN CADOU PENTRU TINE.
Daca am inteles eu gresit si nu e ziua ta (pentru mine).
si multa

Mergi la inceput

Neata, chiar ca Roxy ne-a parasit desi spusese ca va scrie dupa nunta. Dar o intelegem, nu? Tu cum mai stai cu moralul si emotiile?

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Da, mai, parca asa spunea, ca pe 4 octombrie. Ce ne spui, Cornelia?

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

da, e ziua mea, azi imbatranesc , am glumit, am sarbatorit cu colegii pana acum
multumesc ca v-ati adus aminte

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58850" target="_blank">Nunta in Constanta (7)

Freia si Alexa

Mergi la inceput