Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 27
bianca82 spune:
Buna dimineata.
Practic pentru ce se incheie aceste contracte prenuptiale?
Nu prea stiu cu ce se mananca...si pentru ce este necesar. Poate ma luminati si pe mine.
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by bianca82
Buna dimineata.
Practic pentru ce se incheie aceste contracte prenuptiale?
Nu prea stiu cu ce se mananca...si pentru ce este necesar. Poate ma luminati si pe mine.
iancu madalina
pe ele scrie clar scopul:se poate casatori
acum serios vorbind,sunt incheiate in urma efectuarii analizelor,asta inseamna radioscopii la pamani si bolile venerice......legea din romania noastra minunata
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
bianca82 spune:
Acum am inteles care este treaba. Eu ma gandeam la altceva.
Pentru mesele unde vor sta invitatii te-ai hotaratin privinta eventualelor ornamente? Dar pentru cea a mirilor? Daca da cum vor arata si unde le-ai facut si cat te-au costat?
magdala spune:
Buna dimineata, fetelor!
Dragele mele, nu stiu daca vroiati sa vorbiti despre acelasi lucru, dar "certificatele prenuptiale" sunt eliberate de medicul de familie si sunt necesare la starea civila.
"Contractele prenuptiale" reprezinta cu totul altceva, este un contract intre partile care se casatoresc prin care se stipuleaza ca fiecare partener va ramane cu averea dinainte de casatorie in cazul unui divort, sau alte clauze stabilite de comun acord dinainte. In strainatate este foarte popular, insa la noi nu stiu daca este inca legal un astfel de contract.
Deci, bianca, pana la urma cum a ramas cu restaurantul? Te-ai hotarat?
Cornelianeli, pot sa-ti dau o sugestie de aranjament pentru mese? Acum nu stiu cum sunt mesele, dar ca o idee, poti sa pui mici vaze cu combinatii de flori, s-ar putea sa aibe si restaurantul, de care sa legi cate o panglica cu funditza eventual, de culoarea nuntii.
Mai vb.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
in primul rand vor fi aranjamente florare, pentru masa noastra un aranjament din crizanteme albe si crini roz, iar pentru celelalte mese vor alterna culorile, daca crinul e roz, crizantemele sunt albe si invers, ma costa 100.000 aranjamentele mici iar cel pentru masa noastra 400.000
in rest decorez cu nataly care vor imbraca stalpii in tull, vom avea doua sfesnice de-o parte si de alta a mesei noastre cu lumanari si flori,si pe fiecare masa va fi o banda roz, pe mijlocul mesei, asta pentru ca nu-mi plac naproanele lor, costa in jur de 6 milioane (si decoratul bisericii)
pupici
bianca82 spune:
Pana la urma o sa ramanem la Parc maine mergem sa dam avansul, abia astept si mai astept sa vb si cu ala despre ospatari si sa il atentionez in legatura cu acestia.
Cornelia toate aranjamentele le faci la Nataly cu florile lor?
cornelianeli spune:
nu, aranjamentele le face o doamna florareasa pe care o cunosc
restul face nataly
acum am vazut eu vorbeam de certificatele prenuptiale, tu de contractele prenuptiale he he he sunt cu mintea-n nori
pupici
bianca82 spune:
M-am prins si eu in sfarsit in legatura cu contractele si certificatele prenuptiale. Si eu le confundam.
Cu cat timp inainte ti-ai comandat aranjamentele florale?
magdala spune:
Cornelia, te rog mult sa-mi spui daca acest DJ pe care l-ai angajat tu mai are si alte accesorii pe langa cele muzicale, ca de ex. lumini, laser, etc. Multumesc mult pt. respuns.
Bianca, daca te intereseaza, cel putin orientativ, pe site-ul www.nosurprises.ro" target="_blank">acesta gasesti o oferta de preturi ale serviciilor, mie sincer mi s-au parut putin cam mari unele dintre ele, dar unele sunt OK. Insa nu stiu daca au si in Cta, ma gandesc ca poate la Nataly sau la Anca sunt mai mici preturile.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
in legatura cu aranjamentele florale,am vorbit acum 2 saptamani, comanda exacta o dam maine, in functie de numarul de invitati estimat=numar de mese
magdala din cate stiu eu nu, dar daca vrei iti dau numarul de telefon si poti intreba sau daca nu te grabesti, saptamana viitoare mergem sa stabilim play-list-ul si pot intreba
pupici