Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 18
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
nu mai stiu, mi-ai mai spus dar sunt ametita, pe tine te-a machiat tipa care are magazin in piata unirii de unde imi cumpar eu produse max factor?? si cat te-a costat machiajul?
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Exact acolo m-am machiat, cu produse Max Factor, pe tipa o ceama Simona, e super de treaba. M-a costat 300.000 (trei sute, sa nu crezi ca e vorba de 3 milioane) si aproape ca se scuza cand mi-a spus pretul. Si vreau sa iti spun ca machiajul a rezistat de la 9 dimineata pana a doua zi dimineata la 8 cand l-am dat jos, si nu mi-am mai dat cu nimic. De altfel m-ati vazut la biserica, l-ati putut admira live.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
bianca82 spune:
Cornelia pentru coafat eu ti-as recomanda sa te duci la " La belle Michaelle " (nu stiu daca am scris corect scuze) unde desi au preturile destul de piperate merita sau daca vrei iti pot da un nr. de telefon al coafezei mele care face minuni, cel putin cu parul meu care este foarte moale, dificil din toate punctele de vedere. Eu sunt foarte multumita de ea si numai acolo imi vopsesc sau tund parul. De coafat am fost o singura data si am fost multumita. Are multa rabdare si te intoarce pe toate fetele. O recomand cu incredere.
cornelianeli spune:
bianca unde este salonul respectiv?as merge macar sa-mi spuna ce mi-ar putea face,ce inseamna piperate? cat e un tuns/vopsit?
trimite-mi un PM cu numarul ei de telefon, te rog
angelique te intreb tocmai pentru ca mi-a placut foarte mult machiajul tau si ti-a stat super, iar produsele max factor nu mai au nevoie de prezentare
va pup
magdala spune:
Buna fetele!
Imi mai spuneti odata cam ce avansuri se cer pe la restaurante? stiu ca la Zorile au fost 10 mil, dar pe la celelalte? Ca sa stiu macar ce bani sa iau la mine.. Voi ati platit imediat ce ati vazut si v-a placut sau ati zis ca vreti in ziua X si ati venit mai tarziu cu banii si contractul? Eu nu am nici cea mai mica idee cum ar trebui sa arate contractul acela. Are cineva vreo copie sa mi-o trimita pe mail?
fetele cochetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
bianca82 spune:
la belle Michaelle suvitele stiu ca erau 700.000 si-a facut o prietena de-a mea si au iesit foarte bine.Salonul este tot timpul aglomerat ca este aproape de mine si vad in fiecare zi ce e acolo.
Este in zona Tomis III.Daca stii intersectia si statia de 100 spre Delfinariu, in zona postei, peste drum de statie este salonul. Cred ca te-am zapacit dar merita sa incerci si sa te duci macar asa sa iti faci o idee. Si coaforul cum este amenajat este super. Daca o sa ajungi te vei convinge. Sa nu confunzi zona cu cea de la bulevard. Este prima intersectie mare inainte de bulevard.
Si eu sunt fffff interesata de sumele care se dau inainte la restaurante si cum se procedeaza.
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by magdala
Buna fetele!
Imi mai spuneti odata cam ce avansuri se cer pe la restaurante? stiu ca la Zorile au fost 10 mil, dar pe la celelalte? Ca sa stiu macar ce bani sa iau la mine.. Voi ati platit imediat ce ati vazut si v-a placut sau ati zis ca vreti in ziua X si ati venit mai tarziu cu banii si contractul? Eu nu am nici cea mai mica idee cum ar trebui sa arate contractul acela. Are cineva vreo copie sa mi-o trimita pe mail?
fetele cochetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Nu stiu cum e la altii, dar la mine treaba a stat in felul urmator. Nu am dat nici un avans, nu am incheiat nici un contract si meniul l-am stabilit in saptamana dinaintea nuntii. Si a fost super. De platit am platit dimineata dupa ce s-a terminat petrecerea plus cate 500.000 pentru fiecare ospatar. Oricum la noi a fost ceva mai deosebit pentru ca il cunosteam pe patron foarte bine asa ca nu bag mana in foc ca si in alte parti va fi asa. Cornelia stie mai bine pentru ca ea a dat avans.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
cornelianeli spune:
buna dimineata ploioasa miresici
bianca mai da-mi detalii ca n-am inteles :)este pe lapusneanu sau pe tomis?vis-a vis de statia de 100, cum mergi spre bulevard?? este bine ca eu stau la dacia, deci e foarte aproape de mine
despre avans,pe unde am mai intrebat noi cand cautam, cereau 2-3 milioane, la zorile e 10 milioane intr-adevar,pentru care ne-a dat chitanta,contractul este mai mult o intelegere verbala, pe foaia cu o varianta de meniu, am scris cateva detalii, de ex se obliga sa ne asigure personal pentru servire, bucatar,restaurantul in buna stare, curat, etc etc, se obliga sa ni-l decoreze cu huse si funde (trebuia sa specific pe fiecare scaun !!!!!!!!!!!!!!) ceva de genul asta,semnat si stampilat
nu e mare lucru,cred ca nici nu e valabil.....
atunci cand cautati e bine sa aveti la voi,1-2 milioane, diferenta o puteti da peste cateva zile
AngeliquedeS spune:
Vai, vai, vai ce vreme, nu mai pot de deprimare. Dimineata a trebuit sa vin cu taxiul la munca asa de tare ploua. Asa o zi de nunta si nu iti mai trebuie nimic, pe cuvant. Voi cum stati cu moralul?
Se pare ca in contractele de local trebuie sa scrii absolut tot ca la prosti ca sa nu dai loc de interpretari.
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
Madamsadamy spune:
Angelique,tocmai ce am intrebat de tine,la Constanta 49,c'am disparuse-i de mult si m-am gandit sa nu fii patit ceva.
Apoi mi-a venit ideea sa te caut si aici,si voila te-am gasit.Ma bucur ca esti bine,mi-am facut griji degeaba.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
bianca82 spune:
Chiar ca vremea asta iti taie tot cheful de viata. Cel putin mie imi vine sa stau numai in pat dar nu se poate, asa ca nu mai mai gandesc.
In legatura cu salonul ( nu le am deloc cu explicatul)chiar fata in fata cu statia de care iti vorbesc, Cornelia, este si o farmacie cumva la parterul blocurilor, pe colt. Salonul este fata in fata cu statia de tramvai 100 cum ai veni de la podul de butelii si si ai cobori in TomisIII. Este la parterul blocului si are firma scrisa cu portocaliu. Este imposibil sa nu il vezi daca stai in statie. De fapt cum ai astepta tramvaiul stai cu spatele la salon.
Cred ca merit una dupa ceafa pentru cum ti-am explicat...Sper ca ai inteles daca nu o sa imi pregatesc o alta explicatie si daca nici atunci nu o sa intelegi daca vrei putem sa ne intalnimsi sa te duc eu. Stau foarte aproape de coafor.