Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Chichina spune:
quote:
Originally posted by roxy79roquote:
Originally posted by Chichinaquote:
Originally posted by roxy79ro
Cornelia, chiar incepusem sa intru la idei cd. am citit ieri ca ai postat ca nu shtii unde e biserica ... ha ha ha.Dar nu am avut timp sa postez ieri, iar azi vad ca tzi-ai revenit.
Shervetzele nu am mai facut.Nu am avut timp sa ne mai interesam.Probabil ca ink nu e tarziu, dar am hotarat sa nu le mai personalizam.
Felicitari pentru invitatzii.Cred ca mori de nerabdare sa le vezi.Poate aduci shi tu una la nunta Dorinitzei.Noi nu cred ca vom putea veni de la 5, pnetru ca vom merge un pic pe la local, dar venim direct la biserica shi ne vedem acolo.
In rest ce mai facetzi?Cu ce va mai laudatzi?Angelique, cum e sa fii sotzioara?Cred ca e superb.Abia ashtept.
Buna seara, draga Roxy, eu nu am mai intrat demult pe forum dar as vrea sa shtiu si eu la ce ora ai cununia religioasa ca sa te onorez si eu cu prezenta avand in vedere ca stau aici aproape, ar fi pacat sa nu te vad live. Asta daca nu deranjez (shtii tu la ce ma refer). Imi pare rau ca nu am mai putut lua parte la emotziile voastre dupa ce m ati primit asa de frumos deoarece intre timp am aflat ca o sa devin mamica, ceea ce imi doream de ani de zile.Starea sanatatii mele este un pic cu greturi si nu am mai avut chef de nimik.
Te pup si de pe acum iti doresc Casa de piatra, dragoste din plin si pe viitor sa te bucuri de un bebe caci pare a fi minunata starea(uneori cand nu iti e rau)
FELICITARI pt. bblush .Ma bucur tare mult sa aud ca in sfarshit atzi reushit.
Mi-ar placea tare mult sa vii la biserica.Chiar am icercat sa dau de tine pe mess, dar cum intru rar de tot pe net ... . Oricum itzi zic acum ca ora la biserica este 18.Sper sa nu fie vreo intarziere shi sa intram conform programarii.
Inca o data felicitari pentru reushita shi mersi de urari.
Iti multumesc pentru urari si acum ca am aflat ne vedem la biserica.
Te pup
dorinitza spune:
Va multumim ca ati venit la biserica sa ne vedeti. Ce pot sa va spun e ca a iesit bine in final, am avut o serie de ghinioane, in primul rand meciul din cauza caruia 50% din invitati au venit pe la ora 23:00. In al doilea rand Vanimarul, pe care atata l-am laudat ne-a facut mari probleme. Tortul super bun, nimik de zis dar firma in sine un haos total. In primul rand tortul a sosit fara artificii la local. Norok ca o ospatara ne-a intrebat ce vom pune la tort artificii sau lumanarele pt ca cei cu tortul nu au adus nimik. Am sunat si s-a rezolvat in 30 minute. Cand a sosit momentul tortului pe care orice mireasa il asteapta cu atata nerabdare, ce sa vezi? Mirii pusi pe tort pe care o prietena de-a mea din Bucuresti n-i i-a cumparat cu multa truda(pentru ca firma care ii vindea era cam greu de gasit)si care erau super haiosi erau inlocuiti cu clasicii miri de pus pe tort care erau groaznici. Nici tortul nu arata cum le-am spus sa ni-l faca. Din cauza asta momentul nu a fost prea placut. Dar in final a iesit bine. Invitatii kiar ne-au felicitat, ne-au spus ca s-au simtit bine.
Roxy te rog frumos, vreau si eu poze.
Va pup!
Dorina
roxy79ro spune:
Dorinitza, cel mai bine cred ca e sa vb. intr-o seara pe mess shi o sa-tzi trimit tot atunci shi pozele.Shtiu ca eshti nerabdatoare sa le vezi dar acum chiar nu am timp sa le pun pe forum.Daca putetzi intra chiar shi in seara asta, e ok.Daca nu vad eu cum imi fac timp shi pun macar 2-3 poze.
AngeliquedeS spune:
Fetelor, iertati-ma ca nu am venit sambata, dar de dimineata mi-am facut prima injectie din vestitul meu vaccin si mi-a fost groaznic de rau, inclusiv ieri. Abia de azi dimineata ma simt mai bine. Nu va spun ca ma durea bratul si se umflase foarte tare, dar aveam temperatura si frisoane si tuseam si stranutatm si imi curgea nasul de am crezut ca mor. Doctorita mea mi-a sps ca daca acum, la cea mai mica doza am facut asa, o sa ne cam chinuim la celelalte care cresc ca doza. Asta este, poate o sa scap. Sa imi povestiti cum a fost si poate pune Dorinitza poze. Oricum ii diresc casa de piatra si tot ce isi doresc.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
cornelianeli spune:
si pe mine va rog sa ma scuzati dar am fost la tara la mama, am impartit invitatii, s-a facut tarziu si se supara mami meu daca plecam
vreau sa vad poze,cum a fost la biserica? cat tine slujba? cum a fost?
anca cat ma bucur ca nu ne-ai uitat, poate ne intalnim sambata la roxy, nu mai lipsesc promit
poti sa-mi trimiti un PM cu oferta pentru servetele
eu impart invitatiile, deja primesc confirmari, este asa ca un vis, parca nu-mi vine sa cred, dupa toate cele intamplate
mai vorbim
va pup
chichina felicitari pentru bb
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
dorinitza spune:
Voi pune poze cam in maxim 3-4 zile cand mi le va aduce fotograful. Am cateva facute de nishte prieteni dar ashtept sa mai primesc pentru a face o selectie.
M-a intrebat Cornelia de biserica. Sincer, nu am fost prea incantata. Ma asteptam la altceva. Biserica e superba, dar slujba.....Oricum, parca eram pe alta planeta, habar nu am cat a durat. In general dureaza cam 30 minute. Atentie fetele care au nunta la Sf. Nicolae Vechi, nu da voie cu orez, confetti, petale....etc. Asa mi-a zis doamna care se ocupa de mersul lucrurilor pe acolo. Cica doar de la arcada incolo, adica in strada practic; si atunci am renuntat. Daca va intereseaza ca pret 2 500 000lei ne-a zis nashu ca a platit. Nu a vrut sa ne ia nimik inainte si nici sa ne zica pretul inainte.
Hai ca va pup!
Dorina.
cornelianeli spune:
dorinita dar daca arunc petale de trandafiri pe covorul de la nataly cu care decorez biserica? oare nici asa nu e voie? si confetti, orez nu ai voie sa arunci la iesirea din biserica? pe trepte???
anca multumesc pentru PM, mai vorbim sambata
pe unde sunteti?
roxy cred ca e in febra pregatirilor, cristina tu te simti mai bine?
magdala,ne vedem sambata?
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, ma simt mai bine si sper ca sambata de la roxy sa nu mai lipsesc chiar daca si sambata merg la vaccin, poate de data asta ma simt mai bine. La noi este o nebunie intreaga, nu mai pot.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
dorinita dar daca arunc petale de trandafiri pe covorul de la nataly cu care decorez biserica? oare nici asa nu e voie? si confetti, orez nu ai voie sa arunci la iesirea din biserica? pe trepte???
anca multumesc pentru PM, mai vorbim sambata
pe unde sunteti?
roxy cred ca e in febra pregatirilor, cristina tu te simti mai bine?
magdala,ne vedem sambata?
Am observat ca la nunta Dorinei nici cu bomboane nu i-a lasat sa arunce cand s-a facut hora in jurul mesei la Isaia dantuieste...
Deci cred ca nu te va lasa sub nici o forma sa arunci cu ceva prin biserica.
Oricum eu te-as sfatuii sa te duci si sa vorbesti personal cu cei de acolo si sa le spui poate intr-un fel sau altul daca nu se poate rezolva cu aruncatul chestiilr traditionale.
AngeliquedeS spune:
Ce rau imi pare ca nu am ajuns la Dorinitza, dar abia astept pozele. La noi in biserica am aruncat numai cu bomboane, dar nici nu am tinut neaparat sa se arunce cu ceva. oricum la modul in care era biserica nu cred ca s-ar fi suparat cineva. oricum a fost superb... Ne vedem la Roxy?
Pupici,
Angelique
pozele mele